Ahojte. Chcela by som vedieť vaš nazor či som tehotna ked ma pobolievaju prsia a sem-tam mi je zle.Brucho cítim akoby som ho mala väčšie.Posledny pohlavny/nepohlavny styk som mala v sobotu aj to nebol sex (som panna) iba to ze priatela som uspokojila a on
seriozny komentar: nemyslim si, ze by si mohla byt tehotna
tak sa hlavne neboj, to ti akurat kramy oddiali.. ak nemas na prste jeho spermiu tak nie je ziadna sanca, z pozerania sa neotehotnies.. prsia a brucho mozes mat citlive kvoli faze cyklu len si to predtym nepozorovala, cize pokoj
@13 ty by si mala ist na nieco ako dodatocny potrat, proste stava sa vselico a rodicia sa mohli snazit ako chceli, po 16 rokoch zrazu zistia ze im z dietata vyrastla jeblina a myslim ze by mali mat moznost tuto chybu napravit a nejak sa ta zbavit
@miapia ty už si tu zase? nestačilo ti dať sem 2 fóra na ktorých ťa ľudia presvedčili o tom, že tehotná nie si?
NIE SI TEHOTNÁ DO PIČE TAK TO POCHOP OTEHOTNIEŤ SA DÁ LEN POHLAVNÝM STYKOM ALEBO ŤA MÔŽE NABÚCHAŤ DUCH SVÄTÝ! Keď ťa niekto vypalcuje a ty mu vyhoníš tak aj keby si si práve vtedy nasrala cez ucho do huby tak neotehotnieš! a už zalez prosím ťa niekam a nepozeraj sa na chlapcov dokým nepochopíš, ako a pri akých podmienkach môžeš otehotnieť!
musim priznat ze v hlave ti nieco mozno chyba ked do toho ides takto a nic o tom nevies ale hovorim ti, NIE SI TEHOTNA, proste nepocuvaj ich, robia si z teba srandu
tehotná nie si, bolieť prsia ťa môžu aj z toho, že si v nejakej fáze tehotenstva, mňa bežne bolia pred tým, ako to dostanem
na školách by mali zaviesť sexuálnu výchovu, lebo toto je katastrofa, dievčatá si myslia, že môžu otehotnieť z toho že ich niekto vyprstuje a už sa stresujú, len KDH má s tým večne problém
ty si neni tehotna, ty si v prvom rade drbnuta...uz len z tych ironickych komentarov, ktorych su tu desiatky, ti moze dojst, ze tehotna nie si... pokial frajer nema spermie s vrtakom....
@hoperpohroma minule sa ku mne dostal letáčik kde bola reklamovaná tabletka po 7 dňoch, len si nepamätám názov...
prinahjhošom do niekoľkých týždňov sa dá ísť na injekciu a nie normálny potrat čiže to nie je až také katstrofálne.... ale vždy je lepšie zaplatiť si pár eur na kondómy/antikoncepciu ako potom stovky eur na takéto veci nehovoriac o psychických následkoch...
Omg ! Otehotnieť môžeš IBA pohlavným stykom .. aj keby si prehltla spermiu tak by si neotehotnela lebo by sa to muselo dostať do maternice .. toto by sa ti dostalo jedine tak do mechúra..
Takže si iba pribrala, prsia ti očividne ešte rastú a ostatné si nahováraš ... pokiaľ nemáš závraty, nemáš chuť strašnú na kyslé a tak .. tak tehotná NIESI !
boze tak stresuje, no a co za to jej potrebujete nadavat? vseobecne si nemyslim ze baby co taketo fora zalozia su sproste a nic o tom nevedia (uznavam niekedy hej) len jednoducho sa vystresuju a nahovaraju si hluposti a ppotrebuju pocut ze ich niekto ukludni ze tehotne nie su.
a pre teba @miapia vidis ze si tu z teba robia srandu, odpovede sa tu nedockas, ak neveris tym par ludom co ti povedali ze tehotna nie si tak si kup test a budes kludna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
72 komentov
I must use it again and again
tak sa hlavne neboj, to ti akurat kramy oddiali.. ak nemas na prste jeho spermiu tak nie je ziadna sanca, z pozerania sa neotehotnies.. prsia a brucho mozes mat citlive kvoli faze cyklu len si to predtym nepozorovala, cize pokoj
.... dieta nechcem
NIE SI TEHOTNÁ DO PIČE TAK TO POCHOP OTEHOTNIEŤ SA DÁ LEN POHLAVNÝM STYKOM ALEBO ŤA MÔŽE NABÚCHAŤ DUCH SVÄTÝ! Keď ťa niekto vypalcuje a ty mu vyhoníš tak aj keby si si práve vtedy nasrala cez ucho do huby tak neotehotnieš! a už zalez prosím ťa niekam a nepozeraj sa na chlapcov dokým nepochopíš, ako a pri akých podmienkach môžeš otehotnieť!
odporucam ti @17 ukaz to rodicom
boze dievca zlate..
musim priznat ze v hlave ti nieco mozno chyba ked do toho ides takto a nic o tom nevies ale hovorim ti, NIE SI TEHOTNA, proste nepocuvaj ich, robia si z teba srandu
nie si tehotna..a to,ze ta bolia prsia tak to bude zrejme tym,ze si vo vivine..
tehotná nie si, bolieť prsia ťa môžu aj z toho, že si v nejakej fáze tehotenstva, mňa bežne bolia pred tým, ako to dostanem
na školách by mali zaviesť sexuálnu výchovu, lebo toto je katastrofa, dievčatá si myslia, že môžu otehotnieť z toho že ich niekto vyprstuje a už sa stresujú, len KDH má s tým večne problém
prinahjhošom do niekoľkých týždňov sa dá ísť na injekciu a nie normálny potrat čiže to nie je až také katstrofálne.... ale vždy je lepšie zaplatiť si pár eur na kondómy/antikoncepciu ako potom stovky eur na takéto veci nehovoriac o psychických následkoch...
Takže si iba pribrala, prsia ti očividne ešte rastú a ostatné si nahováraš ... pokiaľ nemáš závraty, nemáš chuť strašnú na kyslé a tak .. tak tehotná NIESI !
@nixxina
a pre teba @miapia vidis ze si tu z teba robia srandu, odpovede sa tu nedockas, ak neveris tym par ludom co ti povedali ze tehotna nie si tak si kup test a budes kludna