Môžem byť tehotná ked som mala nechránený sex minulú sobotu a dnes som dostala menštruáciu, ale on sa nespravil???????? len som niekde čítala že môžem byť tehotná a aj tak dostať menštruáciu, prosííím pomôžte
18 to ma pobavilo ja nemožem stýchto tém bolo to tu ked som sem začal chodit v roku 2007 --- aj v roku 2008 a vidím že aj teraz 2009 fakt nechcem sa vyjadrovat
aa čo sa týka teba...zbytočne ti takto tu skoro začínať..aby si tu každý mesiac písala takéto fóra..myslím, že viacerí tu praktizujú nechránený sex..ako si to napísala..aa nikto tu tak nepíše fóra...
ak chceš dačo také robiť..tak si kúpte kondómy a nebudeš tu toľko stresovať...
aa myslím, že si malá/mladá na takéto veci..to ne pre dzeci
dúfam že si ten status "hľadá si cestu" udržíš a nakoniec z toho bude "hľadá si cestu preč z birdzu". takým ako ty ešte nedochádza, že ste maximálne trápni s takýmito "problémami" ?
Alebo mám nápad- choď do železiarstva, kúp si vodováhu, nacikaj na ňu, ale dávaj pozor, aby si tú vodováhu držala VODOROVNE a na základe pohybu vzduchovej bubliny uvidíš výsledok.
0 @kacatko666 prosim ta povec mi jedno ked hovoris ze len 2baby ti odpovedali normalne (cize to co chces pocut) tak naco sa nas preboha pytas taku prijebanu otazku ????
na blbu otazku blba odpoved co si cala ze ta tu seci ponununkaju a povedia nie moja neboj sa nie si .. nemala si biologiu , prirodopis alebo sexualnu vychovu alebo ti mama nikdy nehovorila ako to robia motyle,????
NIE SI TEHOTNA !!!!!!!!!!!! ako mozes byt prosim ta tehotna ked sa do teba neurobil co znamena ze tvoje vajicko nebolo oplodnene a este si aj dostala menstruaciu a ktomu si nemala ani plodne dni cize riziko je trochu mensie ale neda sa na to spoliehat !!!!!!!
a vsetkym slahnutym detom chcem povedat ze nemozete byt tehotne ked:
ale vazne naco robite "deti" teda sexujete ked to neviete?guma istota,antika istota,ked sa nespravil tak asi tehotna nejsi a este k tomu ked mas kramy..boze to si aj vy googlujes! nepoviem keby sa do teba spravil a kramy by nedosli by to bolo asi ine..v tom pripade tehotak alebo gynekologicka..
@michellka nechcem ťa sklamať, ale keď sa on neurobí, ešte neznamená, že ona nemôže byť tehotná. Spermie môže obsahovať aj výtok z penisu, ktorý sa občas tvorí počas sexu. Takže na systém "nespravil sa" by som sa 100% nespoliehal.
TY AKOžE NEPOZNአTOTO?? : to sú kondómy ak takýto zázrak nabudúce s priateľom použijete, nebude potrebné stresovať sa a zakladať tu takéto diskusie...
tuto diskusiu si uloz a za takych 5-6 rokov sa na nu znova pozri, aby si videla, aka si bola kedysi hlupa, ked si bola este decko ( aj ked mas mozno 16).
ono sice kopa ludi aj co maju nad 20r. su stale sprosti ako tacky .... hmmm...
a ver tomu, ze s takymito diskusiami budes dvihat len jed v ludoch, co sem chodia, lebo take stupidne otazky nemozu mat normalni (na svete totiz neskutocne vytaca ludska debilita) ... mozno ze zacnes uz viac pocuvat v skole alebo svoje okolie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
Áno si a máš aj AIDS
Ale ináč môžeš, prečo by nie? O.o
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! K O N D O M !!!!!!!!!!!!!!!!!
@gothicpoethic
@18
...nech takto neskončím!O to jediné prosím!!!!.....
aa čo sa týka teba...zbytočne ti takto tu skoro začínať..aby si tu každý mesiac písala takéto fóra..myslím, že viacerí tu praktizujú nechránený sex..ako si to napísala..aa nikto tu tak nepíše fóra...
ak chceš dačo také robiť..tak si kúpte kondómy a nebudeš tu toľko stresovať...
aa myslím, že si malá/mladá na takéto veci..to ne pre dzeci
noo..aj to sa môže stať keď môže byť tehotná z ničoho aj to jej môže narásť
...och....hej suhlasim so vsetkymi ze SI TEHOTNA a urcite aj tvoj bojfrieeendko je v druhom stave
0 @kacatko666 prosim ta povec mi jedno ked hovoris ze len 2baby ti odpovedali normalne (cize to co chces pocut) tak naco sa nas preboha pytas taku prijebanu otazku ????
na blbu otazku blba odpoved co si cala ze ta tu seci ponununkaju a povedia nie moja neboj sa nie si .. nemala si biologiu , prirodopis alebo sexualnu vychovu alebo ti mama nikdy nehovorila ako to robia motyle,????
NIE SI TEHOTNA !!!!!!!!!!!! ako mozes byt prosim ta tehotna ked sa do teba neurobil co znamena ze tvoje vajicko nebolo oplodnene a este si aj dostala menstruaciu a ktomu si nemala ani plodne dni cize riziko je trochu mensie ale neda sa na to spoliehat !!!!!!!
a vsetkym slahnutym detom chcem povedat ze nemozete byt tehotne ked:
-vas chalan vyprstoval
-neurobil sa do vas
-mali ste analny sex
-urobil sa ti do huby
-lizal ta
-fajcila sa mi
-fajcila si mu
-ano si super
-jasne
-ty si najlepsia na svete
-nikto na teba nema
-si viac nez super
ale vazne naco robite "deti" teda sexujete ked to neviete?guma istota,antika istota,ked sa nespravil tak asi tehotna nejsi a este k tomu ked mas kramy..boze to si aj vy googlujes! nepoviem keby sa do teba spravil a kramy by nedosli by to bolo asi ine..v tom pripade tehotak alebo gynekologicka..
ak takýto zázrak nabudúce s priateľom použijete, nebude potrebné stresovať sa a zakladať tu takéto diskusie...
ono sice kopa ludi aj co maju nad 20r. su stale sprosti ako tacky .... hmmm...
a ver tomu, ze s takymito diskusiami budes dvihat len jed v ludoch, co sem chodia, lebo take stupidne otazky nemozu mat normalni (na svete totiz neskutocne vytaca ludska debilita) ... mozno ze zacnes uz viac pocuvat v skole alebo svoje okolie.