@ena233 ja viem čo si myslela ja len že ja sa nebudem deptať takými blbými myšlienkami a radšej si poviem bola som preňho príliš dobrá, nie že som tučná a škaredá
@abigail no ja si to budem nahovárať prvé tri dni..že jaká som hrozná a bla bla bla a po troch dňoch sa zatnem a už si to nepoviem potom si vravím už len že je chudák ktorí si ma nezaslúžil, som na neho moc dobrá a teraz momentálne ľutujem jeho novú priateľku a nechápem ako ma mohol vymeniť za ňu
akože, mám jedného kamaráta, ktorý sa preteká sám so sebou v tom, ako mi povedať, že som škaredá. ale my všetci vieme, že v skutočnosti je do mňa zamilovaný a mám na to aj fotku
ale inak neznášam, keď o sebe baby takto hovoria. a väčšinou tie, ktoré majú 36ku veľkosť a tvár porcelánovej bábiky. ale to je už uch problém. ja sa pochválim, keď ma nepochváli niekto iný a kto s tým má problém, nech sa kukne na seba
podľa mňa by sa každé dievča malo mať rado pretože ak nemá rada sama seba nemôže ju milovať nikto iný a taká ktorá sa má rada o sebe takto nikdy nehovorí... nie je to ľahké ale ide to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
celé zle...
(+neznášam to, keď to od niekoho počujem, tak vždy súhlasím. keď to dotyčná osoba o sebe tvrdí, tak je to asi pravda a nebudem ju presviedčať o opaku)
a tie/tí, ktorí to hovoria, aby ich ostatní presviedčali o opaku, by si mali nájsť iný zdroj sebaúcty
a myslím, že v tejto krajine sú ľudia všeobecne na seba ako psy
volím možnosť som dievča a nikdy tak nerozprávam...
teda až na pár výnimiek...keď sa s vami rozíde chalan tak to povie asi každá baba ale inak nikdy
ale inak neznášam, keď o sebe baby takto hovoria. a väčšinou tie, ktoré majú 36ku veľkosť a tvár porcelánovej bábiky. ale to je už uch problém. ja sa pochválim, keď ma nepochváli niekto iný a kto s tým má problém, nech sa kukne na seba
inak skarede neexistuju. su len tie, co sa nevedia obliect, co sa nevedia tvarit a vlastne.. tak
» www.birdz.sk/webka/corvuscor...
a @pubertslatinocelny ale ale ale isto tristo, furt sa mi vystatujes jaky si ty krasny pohladny, tak sa nehraj na skromneho hej?