Čawte mám veľký problém. Mám dvoch psíkov čivavy jeden má skoro 3 roky a jeden skoro 2 roky. Problém je, že ten starší pes mi začal značkovať v dome, ale až teraz. Neviem, čo s ním mám robiť, nebaví ma to. Nechápem to lebo vonku je stále. Prosím o rady
V prvom rade treba zistit pricinu preco to zacal robit az teraz, vonku s nim chodis pravidelne? V petshopoch predavaju spreje ktore ked nastriekas na miesta ktore zvykne znackovat tak tam uz cikat nebude...
A to je jasne znamenie toho, ze pes je jedlo a nie kamarat. Kamarat by toto nespravil.
Sprav si z toho psa nejaky pokrm. Psí vývar alebo psie medajlonky. Zbavis sa problemu a zazenies hlad.
Tu moze byt problem totiz dost tazke vyriesit. Mozno sa jedna aj o nezhody tychto dvoch potvor kde si spolu nerozumeju a tak si jedna z nich znaci svoje teritorium aby vystrnadila druhu potvoru
no kedže bývam v rodinnom dome, kde je stále niekto doma okrem cca hodiny denne takže vonku je stále cez leto bol úplne stále vonku iba teraz keď už začína byť chladno ich nenehávam vonku stále ale púšťam ich pravidelne.
uf ako nechavat civavy stale vonku mi tiez nepride ako najlepsi napad.. hlavne este aj ak tam nemaju svoj peliesok a klud na ktory su zvyknute - to potrebuju. mozno je vystresovany alebo co
Ďakujem všetkým. no tým, že sú stále vonku som nemyslela ,že úplne stále, ale že vačšinov a majú tam svoju búdu, misky všetko tak ako aj vo vnutri takže tým si mylsím, že to nebude, no dakujem za ten článok určite si prečítam a z tou fenou neviem, nemám potuchy o nejakej
praveže sa vyčurá vonku a tu si to označkuje, ale nikdy ho pritom nezastihnem ako keby to robil iba v noci ale nie je možné, že to je tým že nevydrží v noci pretože ja mam napr nočnú môj má poobednu doma sú dve hodky a potom zasa môj ich da o polnoci von a zasa ja ráno prídem o pol siedmej a zasa ich dávam von
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Sprav si z toho psa nejaky pokrm. Psí vývar alebo psie medajlonky. Zbavis sa problemu a zazenies hlad.
Tu moze byt problem totiz dost tazke vyriesit. Mozno sa jedna aj o nezhody tychto dvoch potvor kde si spolu nerozumeju a tak si jedna z nich znaci svoje teritorium aby vystrnadila druhu potvoru
alebo možno cíti v okolí háravú fenku... skús prelistovať dogforum.sk ...