podľa mňa sa snažíš všemožne zaujať. až nasilu a tak to viac jebeš ako máš v pláne byť zaujímavý. prosto čudný. vystihol si to. extrémy. hadam si neni taký aj naozaj, keď ano, tak ok, len nie každému to vyhovuje. tak sa nečuduj a nenasieraj na niektoré reakcie namierené proti tebe.
Drvivú väčšinu času pridávaš veci ktoré by mohli najviac ľudí vyviesť z miery a znechutiť ich, pochybujem že to nerobíš len kvôli tým pár pobúreným komentárom. Zanechávaš creepy komenty že si vždy pomyslím "people hide yo kids, women lock yourselves". Ešte čakám kedy začneš pridávať nejaké retardované blogy.
Ale takých ako ty tu už bolo, aj ty si raz nájdeš produktívnejšiu činnosť alebo nejak nasereš adminov a dostaneš ban.
Celkom RAFINOVANÉ ... bez znalosti toho, že kto fórum pridal, to chalanov celkom zvádza hodnotiť samého seba.
A zasa keď aj ten, čo hlasoval, hodnotil priamo Attisa ... tak to na prvý pohľad vyzerá, akoby tým nelichotivým pomenovaním ohodnotil samého seba.
Neviem, či to je čaro nechceného, ale celkom sa mi to páči. @attis ... tentokrát
@attis keby boli viacerí stratní v myslienkach to by boli na tom podla mna lepšie skor v tejto dobe, kedy ide o výkon, snaha vyhovieť byť prijatý aj za cenu straty osobnosti.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
WAT
YEP
ale ty si sympatická :ehm:
takže dačo robím zle
všetko?
nah, občas mám pocit že hej, že všetko čo robím robím zle
smutný smajlík o pol štvrtej v noci
však sa vyspíš a ver,bude lepšie :-S
Alebo este lepsie ignorovat uplne.
Ale takých ako ty tu už bolo, aj ty si raz nájdeš produktívnejšiu činnosť alebo nejak nasereš adminov a dostaneš ban.
A zasa keď aj ten, čo hlasoval, hodnotil priamo Attisa ... tak to na prvý pohľad vyzerá, akoby tým nelichotivým pomenovaním ohodnotil samého seba.
Neviem, či to je čaro nechceného, ale celkom sa mi to páči.
@attis ... tentokrát
a celý som od spermatu
akože,ľudia sú aké špiny?!
presne tak,stratení v kolobehu myšlienok.
mne to nevysvetľuj ako nihilistovi :ehm: