tak ja nwm ale mne to nerobí.. ja keď si ho aj zatvorím bez toho aby som sa odhlásila tak keď si to aj po 2 hodinach otvorím tak som tam stále prihlásená.. @1 jj strašne pomaly to ide
Aj u mňa je to tak, že ak nevypnem počítač, tak ked sa sem vrátim aj po takej hodine a pol, som prihlásená, ale ak vypnem počítač, som po návrate odhlásená
No mne to predtym fungovalo tak, ze som sa prihlasil raz za den a bolo...teraz? dnes som sa prihlasil uz 4 alebo 5 krat, ak nie viac...a ide mi to na nervy
@1 mne to začalo tiež robiť a tiež som si nato ponádaval. Predtým ma to odhlásilo, iba ked so sa prihlásil z iného počítača, teraz stačí zavrieť okno a aby som sa prihlasoval nanovo. A lezie mi to na nervy tiež
Pri zrychlovani BIRDZu som zmenil prihlasovanie aby sa ukladalo inym sposobom, a to vyprcha po zatvoreni browseru... Ako by ste si predstavovali prihlasovanie? Na 7 dni v kuse alebo tak?
@21 a ako to bolo doteraz? .. to bolo celkom dobré..
ale tak myslím že aspon jeden den nech to drží, nie? Lebo štandardne ráno počítač zapínam a večer vypínam. A ked sa ráno prihlásim tak nech aspon do večera vydrží
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ale ja ked vypnem len tú stranu, tak som stále prihlásená, ak som comp nevypla.
mne jako kedy .. niekedy aj comp vypnem a som prihlasena este 2 hodiny xD
a niekedy mi len net padne a hned odhlasi ..
niekedy to odhlasi samo za hodinu nic nerobenia
ale donedavna mi to tak fungovalo ze som sa v piatok poobede prihlasil a az do vecera nedele som tu bol na jedno prihlasenie
ale tak myslím že aspon jeden den nech to drží, nie? Lebo štandardne ráno počítač zapínam a večer vypínam. A ked sa ráno prihlásim tak nech aspon do večera vydrží