ahojte, potrebujem surne pomoc, zajtra idem na silvestrovsku oslavu a je logicke ze by som chcela vyzerat dobre, lenze na cele sa mi urobila dost viditelna cervena vyrazka. viete taky cerveny hrbolcek...co mam s tym urobit, aby sa to do zajtra nejako zmie
ignoruj to, a zajtra to pod make upom nebue ani vidiet ked das na to nieco zelene napr tien, tak to nebude vobec vidiet, samozrejme ak nemas na to original kriciu tycinku.. inak pochybujem ze by ti to tak rychlo zmyzlo
a este mne napriklad pomaha na to take vajicko z oriflame, hojivy zazrak sa to vola
no ten hojivý zázrak vyššie spomenutý ten pomáha aj mne....ak ho máš doma tak na druhý deň tu vyrážku nebudeš mať takú začervenanú a viditeľnú a lepšie sa zakryje aj mejkapom...a mne po dvoch dňoch aj úplne zmizne
inak pomáha tekutý púder...nechaj to jeden deň a druhý to už pekne ide zakryť makeupom ak to nezmizne úplne a pomáha to aj keď sa robí herpes na ústach
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
a este mne napriklad pomaha na to take vajicko z oriflame, hojivy zazrak sa to vola
A v kabínke v Cropptowne som si ju vytlačil
ak to nie je takéto,tak je to v pohode a makeup to zakryje
Jedine..zamaskovať