ahojte... dnes si prvý krát skúšam dávať šošovky , ale oni mi akosi nedržia v oku. nechcú sa prisať vždy mi zostane šošovka na prste. kúpila som si jednodnové , a už som "zničila" 10.. dosť ma to trápi na zajtra ich potrebujem. Ďakujem za každú radu...
ti jebe jak si ich mohla znicit 10? mechanicky ta sosovka vydrzi prekvapivo vela a da sa v roztoku cistit, nemusis ju vyhadzovat hned ked ti pri nasadzovani vypadne parkrat z oka aj ked je jednodnova, akurat nech ti nepada do spiny
@willbebetter nevyhodila neboj ... len som nevedela či si ich môžem dať znova do oka , ked mi spadli na umyvadlo alebo tak ... nechcela som sama sebe ublížiť ... ale už to ide neučil ma to nikto , tak som sa to musela naučiť nooo ale už je to v pohode
@tadido123 nj ak ti spadli, poriadne ich vyumyvaj v roztoku tak ako sa maju medzi prstami, potom nechaj cez noc v roztoku a je to OK super ze ti to uz ide, poznam aj takych profikov co k tomu ani zrkadlo nepotrebujú, to ja nosim cocky hadam aj 10rokov a toto stale nezvladam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
ona sa tam prisaje, aspon ja som nemala problem, ucil ta to vobec niekto davat si?
a dufam ze si vsetky tie "znicene" nevyhodila, lebo urcite neboli znicene