škoda, že si s tou zmenou režimu nezačal skôr, po takých troch-štyroch dňoch vstávania o siedmej a chodenia spať o jedenástej by si si na to určite zvykol
hej, volá sa to tuším Good Night a je to v takej plechovke ako energetický.. potom sú aj rôzne špeciálne čaje, ale ak bude spať jeden deň do obeda, tak o jedenástej večer nezaspí asi ani po troch takých nápojoch
Neviem, o koľkej vstávaš, keď ideš do školy. Ale odpočítaj si cca 8 hodín, a vtedy choď spať. Mladý človek nepotrebuje toľko spánku, čo starší ľudia alebo malé deti. Malo by Ti to stačiť
Good Night drink je fakt dobrý. Ja som si ho pár krát kúpil. Obsahuje výťažky z rastlín ktoré povzbudzujú tvorbu melatonínu čo je hormón ktorý nám pomáha zaspávať a v zdravom organizme by sa mal autoaticky začať tvoriť v tme. Alebo si môžeš kúpiť melatonínové tabletky. Ale mne nezaberajú moc dobre, neviem prečo
ten Good Night drink som mala asi dva krát, vôbec som po ňom nezaspala rýchlo a potom som mala také nejaké čudné sny, takže som sa ani poriadne nevyspala..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
mal by si niečo porobiť s lopatou, prehádzať tak kopu piesku a zaspíš aj na stoličke od únavy ....filip
a moja rada je, dnes ked si sa zobudil o 6:30 tak uz dnes nehcod dospavat, uvidis jak dobre sa ti vecer zaspi