1.spievam
2.vecinou dobru..tak ale vecinou ked niekto nieco dookola púšťa tak to ptm spievam v kuse
3.nespievam muzskych ale zenskych..napr teraz Lady Gaga poker face
4,nemam nič ze najradsej spievam..proste niekto mi nieco posle alebo tu furt vonku púšťa a potom spievam prave to..a vecinou je to v tomto obdobi Lady Gaga
1. áno
2. dobrú, zväčša ked sa na niečo teším
3. áno
4. buď len také hlúposti typu tramtada čo ma v tom momente napadnú, alebo dance-ové a trance-ové vokály (čiže tak ako v prvom prípade, blbosti )
1, samozrejme
2, vacsinou dobru
3, myslim ze urcite... ale ked si tak nad tym rozmyslam, este som nepocula spievat chlapa spievat pesnicku od zenskej...
4, vlastna tvorba podla toho na co nalada
1.spievam takmer vzdy ked nemusim rozpravat alebo nieco zmysluplne pisat ( teraz si spievam lolz)
2.akukolvek...
3.vecsinou spievam muzskych alebo zenske ktore nemaju hlasy od dvojciarkovaneho C vyssie xD
4.najradsej?? hmmm xD
ked mam "posahanu" naladicku ČikilikiTuA - (prepač mi) Kristína
flegma song Mamas And Papas - California Dreaming
momentalna naladicka Sign (Iron Maiden) - Run To The Hills
a ked mam uplne najhorsie poburenu naladu BringMeTheHorizon - Pray For Plagues
1.ano, často
2.keby som sa z toho cítil zle, tak nespievam
3.ženských interpretov nepočúvam (nieje v tom sexizmus), takže si spievam len mužských
4.skladby, ktoré mi momentalne stále lietajú v hlave
1. spievam,ale len keĎ som sama doma alebo idem na prechádzku so psom a on potom ste ísť dom
2.ako kedy keď mám zlú tak spievam smutné a keď dobrú tak poriadne nahlas a tancujem do toho
3.áj to,aj to 4.Najradšej Paramore tie rezké pesničky
4. Paramore tie rezké pesničky,potom Polemic...atď
1. ano spievam i ked to pili uši
2. tak ako to je jedno ale ked mam zlu naladu tak spi puštam pomale pesničky a ak dobru tak take rychlejšie...
3. ano obidvoch no a čo nezaleži na pohlavi piesen je dobra tak či tak
4. to je absolutne jedno akože zvyčajne to na čom fičím
1. spievam stale
2. nech mam akukolvek naladu
3. spievam vsetko co sa mi paci
4. a to je leonard cohen- hellujah, vsetko od kelly clarkson, red hot chilli peppers, avril lavigne, within temptation-forgiven, a vela inych
spievam si pomerne casto,najcastejsie ked idem po prazdnej ulici alebo ked utieram riad... zacala som teraz chodit na spev,preto to nadsenie ale nie,aj predtym som rada spievala...hmmmm,mam vtedy dobru naladu...neviem posudit co si spievam castejsie ci muzskych ci zenske.. najcastejsie si spievam nasu hymnu ne,nejebe mi
spievam si často, je jedno či mám dobrú alebo zlú náladu,...a väčšinou je to prvá pieseň čo ma napadne, alebo ktorú som počúvala a ešte stále mi znie v mysli
1.spievate si semtam len tak ?
2aku naladu vtedy mate? dobru, zlu?
ti co spievaju :
3.spievate zeny aj muzskych interpretov, muzi zenskych?
4.co najradsej spievate?:interpretov, zaner
1. spievam v kuse, doma, skola, sprcha,... kdekolvek
2. nemavam zlu naladu.. iba fakt malokedy... ale aj v tie dni sa snazim aby som si prave peknymi vecami sprijemnila den, cize v podstate aj vtedy spievam
3. aj aj.. mne to jedno, ked s ami dajaka pesnicka paci a chyti ma.. neni problem
4. nemam nieco extra oblubene... proste musi ma nejaka pesnicka riadne chytit a vtedy som schopna spievat a pocuvat ju dokolecka az pokym ma neprestane bavit, liezt na nervy alebo si nenajdem neico pekne nove hehe
Vyspevujem si furt
Nálada môže byť hocijaká, extrémy sú však najprijateľnejšie.
A keď mi už prepne vyspevujem si všetko od Gumkáčov, detské pesničky až po akékoľvek hitovice i nehitovice
1.Spievam si,ale len keď nikto nie je doma
2.podľa nálady si vyberám pesničky,ktoré potom zhovaďujem ale v podstate dobrá
3.speváčky nespievam,ale snažím sa robiť vokály
4."spievam" skoro,ale hlavne tých spevákov,na ktorých mi stačí hlas (čiže nie taký bruce diskinson,tobias sammet,...)
jasne ze si spievam niekedy mam dokonca pocit ze mi to ide to si asi namyslam...a spievam skor ked mam dobru naladu,nepametam si ze by som spievala ked som bola smutna...a spievam aj muzov aj zeny, ale najradsej slovenske pretoze to viem 100%-ne slova...a aj tomu rozumiem,ale sem tam aj anglicke alebo nemecke
1. nespievam, je to vzhľadom k môjmu hlasovému potenciálu najlepšie naposledy som spieval na silvestra na chate a úprimne ľutujem kamoša čo to musel so mnou znášať
spievam si veľmi často (spievam ako spievam, ale dajme tomu )
spievam bez ohľadu na náladu
je jedno, či chlap alebo žena ale zväčša veľmi intenzívne napodobňujem Tarju T.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
ti co spievaju :
1.hej,spievam si často...
2.ako kedy,ale väčšinou dobrú...
3.spievam skôr mužských interpretov...
4.to je jedno,pustím cd a frčím...
2.vecinou dobru..tak ale vecinou ked niekto nieco dookola púšťa tak to ptm spievam v kuse
3.nespievam muzskych ale zenskych..napr teraz Lady Gaga poker face
4,nemam nič ze najradsej spievam..proste niekto mi nieco posle alebo tu furt vonku púšťa a potom spievam prave to..a vecinou je to v tomto obdobi Lady Gaga
2. Aj ked mam dobru aj ked zlu naladu
3. Aj muzskych aj zenskych interpretov
4. Cokolvek co sa mi len zachce
2. Mám vtedy totálne super náladu
3. To je jedno
4. Hocičo to, čo sa mi páči
2. dobrú, zväčša ked sa na niečo teším
3. áno
4. buď len také hlúposti typu tramtada čo ma v tom momente napadnú, alebo dance-ové a trance-ové vokály (čiže tak ako v prvom prípade, blbosti )
2, vacsinou dobru
3, myslim ze urcite... ale ked si tak nad tym rozmyslam, este som nepocula spievat chlapa spievat pesnicku od zenskej...
4, vlastna tvorba podla toho na co nalada
ked tak tak ine kaqpé alebo Jamesa LaBrieho moj vykon... nic moc
2. asi skor dobru...
3. asi muzskych interpretov
4. to je jedno pustim si nejake cd a ficiim
2.akukolvek...
3.vecsinou spievam muzskych alebo zenske ktore nemaju hlasy od dvojciarkovaneho C vyssie xD
4.najradsej?? hmmm xD
ked mam "posahanu" naladicku ČikilikiTuA - (prepač mi) Kristína
flegma song Mamas And Papas - California Dreaming
momentalna naladicka Sign (Iron Maiden) - Run To The Hills
a ked mam uplne najhorsie poburenu naladu BringMeTheHorizon - Pray For Plagues
vynikajúcu, zrelaxovanu, odviazanu
spievam vsetko co pride
2.keby som sa z toho cítil zle, tak nespievam
3.ženských interpretov nepočúvam (nieje v tom sexizmus), takže si spievam len mužských
4.skladby, ktoré mi momentalne stále lietajú v hlave
2.ako kedy keď mám zlú tak spievam smutné a keď dobrú tak poriadne nahlas a tancujem do toho
3.áj to,aj to 4.Najradšej Paramore tie rezké pesničky
4. Paramore tie rezké pesničky,potom Polemic...atď
2. tak ako to je jedno ale ked mam zlu naladu tak spi puštam pomale pesničky a ak dobru tak take rychlejšie...
3. ano obidvoch no a čo nezaleži na pohlavi piesen je dobra tak či tak
4. to je absolutne jedno akože zvyčajne to na čom fičím
2. nech mam akukolvek naladu
3. spievam vsetko co sa mi paci
4. a to je leonard cohen- hellujah, vsetko od kelly clarkson, red hot chilli peppers, avril lavigne, within temptation-forgiven, a vela inych
ti co spievaju :
1. spievam v kuse, doma, skola, sprcha,... kdekolvek
2. nemavam zlu naladu.. iba fakt malokedy... ale aj v tie dni sa snazim aby som si prave peknymi vecami sprijemnila den, cize v podstate aj vtedy spievam
3. aj aj.. mne to jedno, ked s ami dajaka pesnicka paci a chyti ma.. neni problem
4. nemam nieco extra oblubene... proste musi ma nejaka pesnicka riadne chytit a vtedy som schopna spievat a pocuvat ju dokolecka az pokym ma neprestane bavit, liezt na nervy alebo si nenajdem neico pekne nove hehe
cize to som cela ja s mojim spevom
Nálada môže byť hocijaká, extrémy sú však najprijateľnejšie.
A keď mi už prepne vyspevujem si všetko od Gumkáčov, detské pesničky až po akékoľvek hitovice i nehitovice
2.podľa nálady si vyberám pesničky,ktoré potom zhovaďujem ale v podstate dobrá
3.speváčky nespievam,ale snažím sa robiť vokály
4."spievam" skoro,ale hlavne tých spevákov,na ktorých mi stačí hlas (čiže nie taký bruce diskinson,tobias sammet,...)
A strašne rád sa na niekoho expertného s opovrhnutím pozriem ... a v duchu si zaspievam .."Nie je čas na záabavuu, to viee už každý z nás"
spievam bez ohľadu na náladu
je jedno, či chlap alebo žena ale zväčša veľmi intenzívne napodobňujem Tarju T.