Na trhu sú kvantá rôznych druhov týchto skrášľovačov mihálnic, a keďže poznám veľa dievčat, ktorým ako namaľovanie sa stačí špirála a cítia sa dobre, chcela by som vedieť: aké používate vy, aká je najlepšia, prípadne taká zlá, že ju neodporúčate kupovať?
Nemám rada riasenky od Oriflameu a niektoré od Avonu a potom ešte tie, čo sa tvária ako tie najlepšie na svete, sú úžasne drahé a stoja za hovno. A teraz mám náhodou od Avonu superSHOCK a som s ňou dosť spokojná.
@2 na tu superSHOCK som uz pozerala, ale kedze mam inu tak som ju zatial nekupovala. bezne si ale skor kupim taku, ktorej kefku si mozem pozriet a nie tie katalogove ako oriflame alebo avon, aj ked ja taku som mala
joj, toto je téma, ktorá ulahodí môjmu srdcu...som blázon na maskary...nie som zaťažená na nič iné z kozmetiky, len na maskary
no k téme...mám ich momentálne asi 5 a 2 naj čo mám sú Air Max od Astoru - tú mám ako vodeodolnú, a potom môj tajný tip sú maskary značky Gabriella Salvete. Prvá je obojstranná aj s bielym podkladom a druhá čo mám je zvonka červená, vo vnútri čierna ako uhoľ. Táto značka nie je príliš drahá - zmestila som sa do sumy 200SK za kus a maskary majú ozaj kvalitné prepracované kefky.
Potom mám v kozmetickej taštičke ešte jednu modrú maskaru značky Maybelline, ale to ma len občas pochytí taká recesia.
A čo ozaj nemám rada sú maskary s tými umelými hrebienkovými kefkami. Fuj!
@3 Hej, to aj ja tak... A potom mamina začala robiť s Avonom, tak som si objednala jednu a bola fajn. Potom druhú a bola od veci... tak som ju darovala mamine... a objednala som si inú. A takto som ich vyskúšala takmer všetky, keďže dosť rýchlo vyschýňajú... Ale s touto som naozaj spokojná.
@4 ja mam tiez hrozne rada maskary, nemusim mat nic ine, staci mi len ta
vodeodolnu nepouzivam, ta mi je nanic, stacia mi obycajne
mala som maybeline intense XXL, ta bola tiez ze z jednej strany biela, z druhej cierna, ale bielu stranu som vacsinou ani nepouzila, lebo ta cierna sa mi na to moc nechytala. mala som ich dokonca dve, kedze moja mama nevedela, kam ju schovala ako darcek a potom kupila druhu
zatial mam len ciernu, ine farby ma nelakaju
teraz mame doma nejaku Astor volume artsit, strieborna s oranzovym pismom a ta ma umelohmotnu kefku, ma len male vybezky, nie dlhe stetinky, ale co ta spravi s mihalnicami, to je sila, oddeli aj dobre zvyrazni, takze tu odporucam
@5 mne ta prva od avonu vydrzala asi pol roka ale bola taka, ze to len tak postrasila
@6 ak sa odhodlam vyhodit niekedy niekolko sto sk za maskaru, tak vyskusam ten max factor a loreal som este nemala, asi uz viem, co si vypytam na vianoce
@7 no, to by aj mna zaujimalo, ako to meraju a skadial si to vymyslaju
hmm..inak suhlasim s tebou- ani ja si nerada kupujem tie katalogove spiraly, ktore si nemozem pozret..
pacis a mi XXL long os MISS Sporty-dobre predlzi..ale zas rychlejsie uschne..pci sa mi od Burjois taka jedna..taka tucnucka je neviem ako sa vola...ale take mihalnice mam od nej...
mne mama kupila modru a pouzivam ju stale. Niezeby som bola taka "modra", ale mam take cierne mihalnice, ze modra na nich vobec nevyzera ako modra, ale cierna A mam z avonu, zatial vyhovuje, ale aj ja si uz chcem kupit nejaku dobru znacku
Inak celkovo som si vsimla, ze tie spiraly "vyssej kategorie" su uplne jemne, a maju "nenapadny look". kamoska mala Dior, a ani nebolo vidno ze si cosi dala na oci.a takisto Burjois je dost nevyrazna.
no ja som vyskusala uz dost maskar teraz mam od oriflame ale najviac sa mi paci ta od avonu ze color trend s tou som bola najviac spokojna bo neznasam ked mam mihalnice az nad obocie alebo pomaly az k vlasom ako to niektore nosia ale asi vyskusam aj dake ine ale au ked miniem tie co mam teraz tusim ich mam az 4
aj ked uz tu bolo spomenute ze tie s tymi kefkami umelymi su onicom....,umelo-gumenej kefky Define-lash od Maybeline(zelený obal) sa to netýka.uplne super oddeli aj predlzi...len nou treba prejst aspon 3-krat...Ta je pre mna najj zo vsetkych cenovoo dostupnych
ja nemam rada rimmel-ky. na zaciatku si este dobre, ale potom na hroza. teraz mam maybelline, Volum Express lift-up, nie je zla, ale... Najlepsiu, co som mala bola z Dermacolu Obsesion.
@ayreen Air Max je fakt SUPER!!! ...lepšiu som doteraz nemala, je taka čiernaaaaaaa, no kym mi sadne dobre na oči musi sa ako novokupena chvilku použivať potom je už ok
@ayreen a tiež neznašam umele kefky.......neviem čo to nastala za moda s nimi...zohnať obyčajnu klasicku kefku je o držku teraz ......prave planujem kupu nejakej riasenky....asi vyskúšam essence...ževraj su dobre
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
moja prva vlastne bola od AVONu, tu som dostala
no k téme...mám ich momentálne asi 5 a 2 naj čo mám sú Air Max od Astoru - tú mám ako vodeodolnú, a potom môj tajný tip sú maskary značky Gabriella Salvete. Prvá je obojstranná aj s bielym podkladom a druhá čo mám je zvonka červená, vo vnútri čierna ako uhoľ. Táto značka nie je príliš drahá - zmestila som sa do sumy 200SK za kus a maskary majú ozaj kvalitné prepracované kefky.
Potom mám v kozmetickej taštičke ešte jednu modrú maskaru značky Maybelline, ale to ma len občas pochytí taká recesia.
A čo ozaj nemám rada sú maskary s tými umelými hrebienkovými kefkami. Fuj!
vodeodolnu nepouzivam, ta mi je nanic, stacia mi obycajne
mala som maybeline intense XXL, ta bola tiez ze z jednej strany biela, z druhej cierna, ale bielu stranu som vacsinou ani nepouzila, lebo ta cierna sa mi na to moc nechytala. mala som ich dokonca dve, kedze moja mama nevedela, kam ju schovala ako darcek a potom kupila druhu
zatial mam len ciernu, ine farby ma nelakaju
teraz mame doma nejaku Astor volume artsit, strieborna s oranzovym pismom a ta ma umelohmotnu kefku, ma len male vybezky, nie dlhe stetinky, ale co ta spravi s mihalnicami, to je sila, oddeli aj dobre zvyrazni, takze tu odporucam
@6 ak sa odhodlam vyhodit niekedy niekolko sto sk za maskaru, tak vyskusam ten max factor a loreal som este nemala, asi uz viem, co si vypytam na vianoce
@7 no, to by aj mna zaujimalo, ako to meraju a skadial si to vymyslaju
pacis a mi XXL long os MISS Sporty-dobre predlzi..ale zas rychlejsie uschne..pci sa mi od Burjois taka jedna..taka tucnucka je neviem ako sa vola...ale take mihalnice mam od nej...
tu Bourjois si poznacim snad ich do konca zivota vsetky vyskusam
@15 my teraz doma pouzivame spiraly dve, lebo sme dve, to nam staci. radsej si nekupime hned, ale potom postupne skusame ine