Pocuvajte, kto uz chodil so spoluziakom?Preco sa hovori a je to aj vseobecne zname ze by sa to nemalo robit?Ze to nie je najlepsi napad?Aky nazor na chodenie so spoluziakom mate vy?
(PS: mimi18 a Alias161 v diskusii OSTATNE na tej uplne nov
No ja osobne som este so spoluziakom nexodila, ale par takyx ludi poznam....vies ide o to, ze sa vidite kazdy den v skole a mozte si zacat liezt na nervy, pak je tu cela trieda co sa bude do toho motat a este taka vec ze obcas sa moze dostavit pocit , ze ten druhy sa k tebe sprava inak v triede ako v sukromi....ale podla mna najhorsie je , ze ak by ste sa po case rozisli, kazdy den s nim budes musiet byt v triede... ale myslim, ze tot su veci co sa daju zvladnut tak drzim palce....
ja som so spoluziakom chodila ale bolo to uplne o nicom...za chvilu nas to preslo poznam len ludi ktorym to so spoluziakom nevyslo ale to meznamena ze tebe nemusi...ale vazne so spoluziakom mozno ked si taka stvrtacka ale starsia to nee..mam s tym blbe skusenosti rychlo ma to omrzelo aj jeho tiez..ako niekto zo skoly alebo z druhej triedy to v poho ale spoluziak?moj nazor ze neee
Budem sa opakovat, ale co uz... Pocas strednej sme mali v triede viacero parikov ktore nevydrzali a ti ludia sa istu dobu nemohli ani citit, takze to bolo chvilami vtipne. Podla mna to bolo sposobene okrem ineho aj tym, ze o ich vztahoch vedela cela trieda a aj sa do toho patricne zapajala. No jeden vztah prezil aj po ukonceni strednej. Mozno to je sposobene aj tym, ze sme sa dali dokopy 3 mesiace pred koncom skoly a vedela to len tak stvrtina triedy, prave preto co som pisala vyssie, ze som nemala chut aby sa mi do sukromnych veci plietla cela trieda a nemala som tiez chut byt pod neustalym drobnohladom 58mich oci. A funguje nam to uz vyse roka. A odpoved na Tvoju otazku: moj nazor je, ze to moze a nemusi vyst a zalezi hlavne od tych dvoch ludi, ako si to zariadia.
Ja som od 16tich chodila so spoluziakom, zaciatky boli tazke, ale sme spolu uz dva roky a teraz ideme na rovnaku vysku...a nemozem byt stastnejsia...s nikym sa lepsie nepoznam ako s nim
ano chodim zo spoluziakom........resp. je to skor tak ze moj chalan je aj moj spoluziak.niekedy to naozaj nie je prijemne,najma ked nemame prave najlepsie obdobie, vtedy sa niektori trocha prilis staraju, ale da sa to odbit jednoduchym vysvetlenim, ze sa o tom nechcem bavit.ale inak je to normalny vztah.......
ja som chodil so spoluziackou a....bolo to fajn,az do doby ked sme spolu skoncili. mate sa stale na ociach, pozorujes partnerov toho druheho, paradoxne si nemate co povedat...takze z mojho pohladu to fakt nebolo bohvieco.ale mam kamosov, ktori boli spoluziaci a pomaly sa idu aj brat.ale zacali spolu chodit v poslednom rocniku na strednej
v triede mame dake tie pariky a ja na ich mieste tak len kvoli okoliu by som to nerobil.. heh ked maju krizu tak všetci čo je vaaaaaaaam ale noo.. proste montovačky najväčšie.. je tam aj jeden parik čo je verejne tajomstvo a v ich koži by som necel byt.. najväčšie ohovaračky..a tak.. no ale ked si verite že ten vztah vydrží tak pekne do toho len moc by som to nevytruboval.. aebo robte co cete ved mne to može byt jedno..
Záleži na tych dvoch. O to že si začali liesť na nervi? No čo lepšie ako keby si začali liesť na nervy až v manželstve-a museli sa kôli tomu rozvádzať.
Ja chodím už zo splužiačkou rok aj nejake drobne. Začalo to na konci druháku na strednej. Teraz uz ideme do maturitného ročníka. Za ten čas čo sme prežili spolu sa super potznáme a rozumieme si, aj vďaka tomu že sme spolužiaci. Je to výhoda, každý deň si so svojou láskou a naviše niesme z rovnakého mesta(20km),takže to máme ulahčené-nemusíme cestovať za sebov kazdý deň. V tride samozrejme zo začiatky boli pokusi o akesi "montovačky" od spolužiakov ale to prestalo. . . takže takto si tam nažívame . . .
Ja stým mám skúsenosti a poviem ti že spočiatku to je super môžeš sním tráviť veľa času. Ale je to aj zlé pretože cez hodinu sa nevieš sústrediť myslíš naňho pozeráš naňho a najhoršie je keď s ním musíš ešte sedieť to je už koniec sústredenia. Má to však svoje čaro. Až kým nepríde rozchod a ten to všetko dobré medzi vami zničí. Chodila som so svojím spolužiakom pol roka ale nastal náhly rozchod on ma ešte mal rád a ja som mu dala košom. Doteraz neviem prečo ale bola to najväčšia blbosť v mojom živote. 4 roky som musela znáš to že namňa hádže pohlady ublíženého sklamaného chlapca, večne smutný. To bolo 2 roky po rozchode ďalšie dva sa mi rozhodol strpčovať a ničiť ma začal baliť moje spolužiačky ktoré som nemala rada. Ničil ma svojimi narážkami a provokáciami. Problém bol v tom že on vedel že ho mám stále rada. Stále mi dával nádeje že aj on ma má rád snažil sa vyvolať vo mne žiarlivosť. Najviac miloval ked ma znervoznoval svojimi pohladmi dotykmi a gestami. Nechcem aby si takto dopadla po tomto prýbehu si to radšej premysli.
takto ti poviem je v pohode chodit so spoluziakom ale predstav si ze sa rozidete a co potom budes robit budes cely den sa mu vyhibat kym sa skonci skola? a predstav si ze by si s nim mala v tej triede este daky cas ostat...
ja mam s tym skusenost..heh...chodila som z jednym chalanom a potom sme sa rozisli, mno a chodila som s nim do jednej triedy, teraz prepadol a som stastna ze uz nebudeme w tej istej hmm... ale to zalezi od wztahou ake mate, lebo ja ked som sa rozisla, taq sme nemali dobre wztahy... hm..ale uz je to za mnou
no tak je tu na to vela roznych nazorov.Ja som sa uz rozhodla a chodime spolu.A ani som nevedela ako mi s nim bude super.No teraz su prazdniny a neviem co bude cez skolu..uvidime.Ale som ochotna sa s tym popasovat lebo mi to stoji za t statnym nebudem o nasom vztahu nic hovorit pretoze tiez tam uz jeden parik mame a vsetci sa do nich montuju...lenze oni im aj povedia co je vo veci a tak ja cinit nebudem.A co sa rozchodu tyka...bude to tazke ak to bude.Ale aj moj posledny rozchod nebol najlahsi a teraz sme kamarati.Aspon navonok.co citime je uz nepodstatne pre ostatnych...
No ja však považujem MOJICH spolužiakov za chlapcov, ktorí ešte neprežili ozajstnú lásku. V ich rebríčku hodnôt sú dievčatá ďaleko potlačené za behaním za futbalovou loptou, vysedávaním vonku na lavičke. Aj keď sa už držal s nejakou dievčinou za ruku, ich platonická láska sa rýchlo rozplynula. Ich budúca láska sa možno ešte trápi v laviciach základnej školy. Dievčatá ďaleko rýchlejšie dospievajú ako chlapci. Preto dávam prednosť starším, ktorí vedia, čo je to láska.
P3tula: Prepáč, ale som si istá, že 18 r. chalan si nehľadá dievča s tým, aby s ňou vydržal navždy. Majú omnoho "dôležitejšie" problémy. Tým som nechcela povedať, že po dievčatách nepokukujú. Práve naopak - snažia sa ich spoznať. Česť výnimkám! Ale to je len nepatrné množstvo. Neviem, čo som tam písala o 13 chlapcoch, ale je to tvoj postreh a každého chuť. Toto je môj názor.
no rovnaky problem riesim aj ja..ale sak uz len 3 mesiace a skola sa skonci a navyse uz som deviatacka takze spoluziaci uz nikdy nebudeme, takze uz sa neviem dockat az to cele skonci a ja mu mozem vyjadrit to co citim
podla mna je to ok. aj moj priatel je aj moj spoluziak a nijako to neublizuje nasmu vztahu...nemozes zahodit taku sancu iba preto,ze to je spoluziak. ja osobne mam s tym velmi pozitivnu skusenost..a ete vobec sa nam nestalo,ze sme si sli na nervy,jednoducho ked ho mas rada,ked ho milujes-nie je co riesit
a najhorsie je ked ti baba povie 'ja viem ze sa ti pacim ale nic medzi nami nebude, ved si moj spoluziak' to ako keby som bol jej brat alebo co
no a na druhy rok uz chodila zo spoluziakom
jedina vec z coho si v pi*i je to ze ked sa spolu vyspite tak to vie cela trieda, cela trieda bude vediet ked si prdnes v restike, cela trieada sa ti bude smiat, a tak dalej ale ne, zavysi to akeho chalana si vyberies, ak si vyberies debilka tak to skonci za tyzden a on o tebe vsetko vyzradi, potom mozes stretnut takeho do ktoreho sa zamilujes, bude to trvat rok... no a ked to skonci tak po triede vyzvani aka si bola v posteli, kolkimi prstami to rada robis, a podobne suktomne veci
alebo stretnes toho praveho a ten ani 10 rokov po rozchode nic nepovie
ak si vsak najdes chalana z inej skoly tak to moze povedat aj celej skole ze si strkas do zadku keksiky a mas to v lebo nikto z nich nevie o kom hovori
ale urcite si nevyberaj chalana ze 'ten sa mi nepaci, ale neni z nasej skoly, super' alebo 'jaaaj ten je zlaty, skoda ze s nim chodim do triedy'
No ja som to zazila pred asi tromi tyzdnami.Nikomu by som to neodporucala vsetci v triede o tom kecali nebolo to velmi prijemne to vam poviem.A po rozchode to bolo tazke kedze som ho videla kazdy den strasne tazko sa mi nanho zabudalo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Ja chodím už zo splužiačkou rok aj nejake drobne. Začalo to na konci druháku na strednej. Teraz uz ideme do maturitného ročníka. Za ten čas čo sme prežili spolu sa super potznáme a rozumieme si, aj vďaka tomu že sme spolužiaci. Je to výhoda, každý deň si so svojou láskou a naviše niesme z rovnakého mesta(20km),takže to máme ulahčené-nemusíme cestovať za sebov kazdý deň. V tride samozrejme zo začiatky boli pokusi o akesi "montovačky" od spolužiakov ale to prestalo. . . takže takto si tam nažívame . . .
No ja však považujem MOJICH spolužiakov za chlapcov, ktorí ešte neprežili ozajstnú lásku. V ich rebríčku hodnôt sú dievčatá ďaleko potlačené za behaním za futbalovou loptou, vysedávaním vonku na lavičke. Aj keď sa už držal s nejakou dievčinou za ruku, ich platonická láska sa rýchlo rozplynula. Ich budúca láska sa možno ešte trápi v laviciach základnej školy. Dievčatá ďaleko rýchlejšie dospievajú ako chlapci. Preto dávam prednosť starším, ktorí vedia, čo je to láska.
co blaznite
a najhorsie je ked ti baba povie 'ja viem ze sa ti pacim ale nic medzi nami nebude, ved si moj spoluziak' to ako keby som bol jej brat alebo co
no a na druhy rok uz chodila zo spoluziakom
jedina vec z coho si v pi*i je to ze ked sa spolu vyspite tak to vie cela trieda, cela trieda bude vediet ked si prdnes v restike, cela trieada sa ti bude smiat, a tak dalej ale ne, zavysi to akeho chalana si vyberies, ak si vyberies debilka tak to skonci za tyzden a on o tebe vsetko vyzradi, potom mozes stretnut takeho do ktoreho sa zamilujes, bude to trvat rok... no a ked to skonci tak po triede vyzvani aka si bola v posteli, kolkimi prstami to rada robis, a podobne suktomne veci
alebo stretnes toho praveho a ten ani 10 rokov po rozchode nic nepovie
ak si vsak najdes chalana z inej skoly tak to moze povedat aj celej skole ze si strkas do zadku keksiky a mas to v lebo nikto z nich nevie o kom hovori
ale urcite si nevyberaj chalana ze 'ten sa mi nepaci, ale neni z nasej skoly, super' alebo 'jaaaj ten je zlaty, skoda ze s nim chodim do triedy'
no vacise svet nepocul
Vyskusaj! Uvidis!