Neviem ako vám ale mne prišla TS-ka ze mi niekto chce vysat krv. Najprv som myslel ze ide o vtip, avsak nebol to vtip. Na birdzi sa totis mozeme stat upirami. Aky je vas nazor na toto?
heh upadky neupadky internetovych portalov?? a fora?? smiesne... ale tak popravde, ak chcete sat krv, mne tu tajnu spravu s nejakym linkom neposielajte...ignorujem to ale radsej by som aby mi to ani nechodilo...ale holt mame slobodu prejavu taze
jaaaaj...ludia, ak mate problem s twilightom proste sa na to vybodnite...sak to nemusite citat a ludia kecaju o mnohych blbych veciach...trebars ked pocujem chalanov rozoberat "couter strike" je mi zle ale pre mna za mna, nech po sebe strielaju...
a twilight JE dobra kniha a nikto by na to nenadaval, keby to nebolo take slavne...aj tak o rok alebo o pol roka pride nieco nove a twilight upadne do zabudnutia...
ked to niekomu vadi, nech si to nevsima
az do vcera som nevedela ze tu nieco ako twilight upirska cast birdzu existuje...a ano aj mne prisli tsky, ale nemam vo zvyku klikat na divne linky...
hoci s tvrdenim "twilight je dobra kniha" nemozem suhlasit :p (a nie, nie som z tych co odsudili knihu bez precitania, citala som prve tri casti...a moj nazor sa nezmenil)
všetci "žerú" twilight len preto, že tomu urobili takú dobrú reklamu, osobne si tiež myslím, že to nie je bohviečo, videla som film a bol celkom fajn lenže vidieť ho tretí krát tak zívam, odhliadnuc, že v tom filme bolo dosť chýb. a týmto chcem odkázať, že každú TS-ku tohto druhu ignorujem...len aby ste si ušetrili čas...
ja mam v pike..LEBO
1.TSky su oznacene ze ide o text s upirskymi umyslami..cize "vyspamovane" je to dost...staci hned vymazat TSku...
2.sere ma twilight?..tak sa neserem ja a neotvaram zbytocne setky fora s nim spojene...skoda casu!
a po 3.twilight je pribeh pre romanticke dievcata ktore nevidia plytky dej a id eim iba o romantiku zaujimaveho "vztahu" s prvkami fantazie ci sci-fi..
a skoda ze ten dotycny co robil knihu nevymyslel nieco svoje a musel hned zase upirov a podobne kkciny do toho zatahovat..to je fantazia?...podla mna fantazia na hovnovej urovni prepacte za vyrazy...odcenujem originalitu a taketo cosi vymisli hockto!
BOŽE!!!!!!!!! prestante tu uz nadavat na Twilight podla mna je to uzasny film a este lepsia saga! nie som na nom zavisla ako podaktori ludia ale ked sa im to az tak "mooocenqo paaaci" tak sa im do toho nestaram!
nechapem na co to, dokelu, furt rozoberate...? nedokazete sa zmierit s tym ze sa cca 1 miliarda ludi zblaznila do nejakej knihy, pripadne filmu? na co to vobec RIESITE???
je vec kazdeho jednotlivca co sa mu paci a vy nemate pravo mu za to nadavat! takze nie su trapni ti ktorym sa Twilight paci, ale ti, co si to o nich MYSLIA!!!!!!!!!!!!!!!
btw upadok birdz-u nesposobuje twilight, ale ti, co maju potrebu furt o nom zakladat dalsie fora a ankety!!!!!!!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
a twilight je super kniha.. a komu sa nelubi nech ide niekam a nezaklada furt taketo diskusie..
Nech žije stádovitosť, pseudotemnota a skupinové vzdychanie nad Edwardom!
a twilight JE dobra kniha a nikto by na to nenadaval, keby to nebolo take slavne...aj tak o rok alebo o pol roka pride nieco nove a twilight upadne do zabudnutia...
az do vcera som nevedela ze tu nieco ako twilight upirska cast birdzu existuje...a ano aj mne prisli tsky, ale nemam vo zvyku klikat na divne linky...
Len tak ďalej Tomáš upíri sú fajn
1.TSky su oznacene ze ide o text s upirskymi umyslami..cize "vyspamovane" je to dost...staci hned vymazat TSku...
2.sere ma twilight?..tak sa neserem ja a neotvaram zbytocne setky fora s nim spojene...skoda casu!
a po 3.twilight je pribeh pre romanticke dievcata ktore nevidia plytky dej a id eim iba o romantiku zaujimaveho "vztahu" s prvkami fantazie ci sci-fi..
a skoda ze ten dotycny co robil knihu nevymyslel nieco svoje a musel hned zase upirov a podobne kkciny do toho zatahovat..to je fantazia?...podla mna fantazia na hovnovej urovni prepacte za vyrazy...odcenujem originalitu a taketo cosi vymisli hockto!
BOŽE!!!!!!!!! prestante tu uz nadavat na Twilight podla mna je to uzasny film a este lepsia saga! nie som na nom zavisla ako podaktori ludia ale ked sa im to az tak "mooocenqo paaaci" tak sa im do toho nestaram!
nechapem na co to, dokelu, furt rozoberate...? nedokazete sa zmierit s tym ze sa cca 1 miliarda ludi zblaznila do nejakej knihy, pripadne filmu? na co to vobec RIESITE???
je vec kazdeho jednotlivca co sa mu paci a vy nemate pravo mu za to nadavat! takze nie su trapni ti ktorym sa Twilight paci, ale ti, co si to o nich MYSLIA!!!!!!!!!!!!!!!
btw upadok birdz-u nesposobuje twilight, ale ti, co maju potrebu furt o nom zakladat dalsie fora a ankety!!!!!!!!!