Rozmýšľam, že ak by cirkev ovládla svet, či by sa potom o pár stovák rokov, nerozprávali legendy o homosexuáloch-tvoroch ktorí boli dvakrát žena, alebo dvakrát muž a unášali deti kresťansky založeným rodinám
"Kde je mama" ? no veru, kde je, ked ťa nechala v decáku ?
anyway podľa mňa mimo celý spot + najlepšie je dať tam nejaké decko, ktoré ani samo nevie čo tam robí a hovorí
ked už chcú ľudia dávať do týchto videí deti, nech to spravia tak aby sa deti mohli sami vyjadriť na túto tému
videla som pár zahraničných videí, kde si zavolali deti a pýtali sa ich otázky na ktoré im deti odpovedali čisto to čo si myslia, bez nejakého ovplyvňovania a podobne... u väčšiny sa dalo povedať, že rozmýšľa rozumnejšie ako niektorí dospelí jedinci čo sa tejto témy týka
@suzanne11 myslim a naozaj sa nehanbim, nevidim jediny dovod, preco by si dvaja homosi mali adoptovat dieta, ked chcu, nech si ho spravia tak ako kaze priroda, zato ze oni su pomyleni to je ich vec. nikoho netrapi, ako sa to dieta bude citit o par rokov, nikoho netrapi co bude s dietatom, ked sa dvaja teplosi rozvedu a tomu komu ostane to dieta, si najde ineho partnera (jeej treti otecko v zivote dietata).
@erjedna Nevidíš dôvod ani keď vidíš opustené deti bez rodín?
Odvolávaš sa na prírodu, ale ty sám vedieš asi taký prírodný život ako holub s jet packom...
Njn, ale mať po rozvode dve mamky alebo dvoch ockov je v poriadku...
Jediný problém v adopciách vidím v tom, že na ne nie je spoločnosť celkom pripravená, ale skôr či neskôr musí dôjsť k prelomu a večným zdržovaním tohoto k nemu nedôjde, akurát sa mi skôr vidí, źe sa len buduje priestor na ešte väčšie a nezmyselnejšie predsudky...
Ty mimochodom myslíš na to, čo bude s tým dieťaťom ak si ho radšej neadoptuje nikto ako homosexuálny pár? Keď už sa chceš odvolávať na takéto "argumenty" skús aspoň nejaké, ktoré sa nedajú otočiť proti tebe...
@suzanne11 ved to iste som napisal aj ja, ze nesuhlasim s adopciou. ...
@karlotiskot mna absolutne nezaujima tvoj nazor, prestal som citat po holubovi, ja pojdem hlasovat v referende tak ako chcem ja a ty chod ako chces ty a uvidime ktoreho nazor v referende prevazi. vybavene
@erjedna podla tvojho argumentu by si deti nemali adoptovat ani muz a zena kedze si ho maju spravit sami ako im priroda prikazuje, a ak nahodou kvoli chorobe nemozu mat dieta tak sa na to maju vykaslat? či ?
@ork92 smutne ze to musim v tvojom veku vysvetlovat polopate ako dietatu, tak inak: je rozdiel ked dvaja plodni gayovia chcu dieta a je rozdiel ked dvaja neplodni manzelia (muz+zena) dieta nemozu mat kvoli "prirode".
a teraz pre teba intelektualna logicka otazka, hadaj o ktorom pripade som hovoril ja
@karlotiskot ja absolutne nemam naladu o 2 rano riesit nejakych gayov a ludi presviedcat o svojom nazore, ja nato svoj nazor mam a podla neho pojdem aj hlasovat a totalne mam u kravskej riti co si kto o mojom nazore mysli
tak tie opustene deti bez rodin ma adoptovat par zlozeny z muža a ženy, ano mozes sa do mna pustit , ale ja si myslim že dieta potrebuje žensky vzor aj mužsky vzor , žena a muž nikdy nebudu rovnaky vo všetkom, to je dane aj biologicky
@24 oukey ešte 4 krat napis do fora kde ludia chodia prejavovat svoje nazory asi preto sa to aj vola forum ako ti je to jedno a este aj pritom kazdeho tagni lebo na to nemas naladu o druhej rano a asi ti zacnu verti vsetci . Inak tam sa riesi homosexualovia co stale psies gayi.. jaaj ti este to lesbicke pecko nenacitalo preto tu sedis
@karlotiskot ja neviem ci ste prisli z pokecu alebo ste po mozgovej prihode, nemam naladu to riesit DO DETAILOV, iba som vyjadril svoj nazor, ze nesuhlasim a nemam naladu o 2 rano tu rozoberat argumenty preco som sa tak rozhodol.... nesuhlasim a hotovo
@ork92 stale vynechavas posledne 3 riadky mojho komentaru, dieta ma byt v rodine ako ma byt, muz a zena, este aj zvierata na nizsej inteligencnej urovni vedia ako to ma byt, len pomyleni ludia nie
@barky koho tu kde presviedcam aby mi zacali verit ? vo videu vidim gayov a nie dve zeny, reagujem viacmenej na vide, lesbicke P som videl pred hodkou a 2x som pohonil, celkom fajn, obcas vyskusaj a mozno nebudes davat takeho hlody na urovni ZS
@suzanne11 Môj foter je tučný plešatý kokot, ktorý o nás zakopol, len keď sa snažil znížiť si výživné z tuším tisícky korún či dvoch na tri deti. Nikdy mi otcom nebol, nič ma nenaučil, nič mi nedal. Mama si našla priateľa až v mojej 16ke medzitým mala len jedného na pár týždňov a aj ten ju opustil lebo nebol schopný zniesť problémy, ktoré mal môj brat so školou a aj ten ktorého má doteraz o nejaké vychovávanie začal javi´t záujem tak v mojich 17-18 rokov a aj to nie zrovna najšťastnejšie,
Tak mi teraz povedz. Som menejcenný? Je moje myslenie pokryvené? Aký máš teda názor na mňa, človeka, ktorý bol vychovávaní bez mužského vzoru?
@erjedna si reagoval ze pojdes hlasovat hlasuje sa o referende nie o videu. To o tom presviedcani tvoja detekcia sarkazmu je na nule skoda slov. Btw toto ''lesbicke P som videl pred hodkou a 2x som pohonil'' a potom napisat hlody na urovni ZS chce dobry kus kokota
@barky prepac reagoval som ako na urovni ZS, lebo som chcel aby si ma pochopil nechcel som nahodou vyslovit komplikovanejsie slovo, aby si nemusel kvoli nemu chodit na wikipediu
@karlotiskot tak si to rieste do detailov, potlapkajte sa po pleciach ako so sebou suhlasite a ja jedine rebel-lietadlo som vynimocny a nesuhlasim s vacsinou, mozes mi tu "nakladat" alebo inak sa prejavovat ako len chces, ale moj nazor ani argumenty to nijak neovplyvni, zbytocne tu akurat riesime blbosti dookola. Ty budes hlasovat tak a ja onak, bude chlieb lacnejsi? nebude. Ja vam tiez vase argumenty neberiem ani vas nazor nato, tak preco sa tu snazis dostat do protiargumentacie mna? mna absolutne nicim aj tak nepresvedcis, cize ani by nemalo zmysel to zacinat, akceptuj moj nazor nato, tak ako ja akceptujem ten vas.
@erjedna ok, tvoj nazor si povedal, sice na otazku na ktoru sa na tomto fore nikdo nepital ale ok
prosim prestan tu urazat diskuterov 0 argumentaciou tvojho nazoru, a pouzivanim terminou ako su "smutne ze to musim v tvojom veku vysvetlovat polopate" alebo "prepac reagoval som ako na urovni ZS" iba sa sam zosmiešnuješ a zbytočne tu debatujeme o niečo uplne inom..
@39 v komente @13 mas odpoved nato, co si sa pytal, ze co hovorime na video, moja odpoved je jednoducho pochopitelna, ze viacmenej suhlasim s pointou videa - ze nechcem, aby si homosexualne pary mohli adoptovat dieta a ja ta na oplatku poprosim, ked na mna reagujes, aspon gramaticky spravne, lebo potom mam pocit, ze si nepisem s clovekom v tvojom veku...
aj ja mam nazor že ked sa o niecom diskutuje a diskutujuci maju rozny nazor na vec, tak sa nemusia navzajom urazat-
zase nas niečo podstatne nenaučili - v škole či v rodine?
ľudia užime si spolu túto čarovnú chvíľu keď kokotizmus prejavuje svoju krásu.
Je to skoro ako vidieť spln v záhrade plnej kvitnúcich sakúr, padajúcich pred očami, akoby luna sama ronila ružovkastné slzy.
Skoro ako keď polárna žiara sfarbí svojím úžasom sneh pri vašich nohách a človek po nej môže chvíľu kráčať, bok po boku, prúdiac do prázdna, z ktorého sa raz možno znovu zrodia.
No i toto sa teraz javí, ako zvyšok hovna, ktorý stuchol za nechtom po škrabaní ritného venca a vždy tak smiešne páchne keď si ho priloží človek k nosu.
Hľadte vy malý duchom, nech vyrastiete v tejto kráse!
Lež nie je nič nádhernejšie v tomto svete ako domotaný človek vo svojej vlastnej prijebanosti, snažiac sa z nej vymotať, ako muška so zlepenými krídlami, tušiaca, že už nikdy nevzlietne.
Zrazu sme útočníci, aj keď pred chvíľou na nás padali len urážky Zrazu nejde o hlbšiu podstatu, hoc sám skúšal podstatu predostrieť a hnevá sa, že jej hĺbku vidíme tam, kde on sám odmieta nazrieť.
Ale zlé stvorenie obviňuje. Zlé stvorenie o milosť prosí, lež pávuk, ktorý ho motá v sieti, je on sám.
A tak umrie prázdny lebo sám seba v hneve vypľul a neostalo z neho nič, len prázdna schránka s prázdnymi slovami na perách.
aj ja mam nazor že ked sa o niecom diskutuje a diskutujuci maju rozny nazor na vec, tak sa nemusia navzajom urazat-
vyspele ludstvo v 21.storoci a furt sa nevie rozpravat bez vzajomneho urazania
@suzanne11 A ani sa to nedozvieme. A nedozvie sa to nikto, kým sa to neskúsi. Bráň tie deti potom ak sa o ne bojíš a chráň pred tým, keď na ne bude niekto útočiť, nie, keď im chce niekto dávať lásku...
@suzanne11 Kokotizmus definujem výhradne na základe myslenia. úražam aj ja, pletiem sa aj ja,
kokotizmus je, keď máš pred nosom logické argumenty a ty sa im radšej otočíš chrbtom.
@ork92 no ono spot nikoho neuraza len homosexuali namiesto decaku budu kradnut deti milujucej rodine a vobec chlapec v jeho veku a v dnesnej dobe by si asi take picoviny nekreslil ako v tom videu
tvoj nazor -ja som nepisala že ja som vyspela- zas mas asi potrebu ma urazať a vyspele ludstvo som myslela všeobecne- aj ked ja to pouzivam skor ironicky- dajme tomu že ludstvo je vyspele napr. v oblasti technologii ale podla mna v inych oblastiach nie je vyspele
@karlotiskot
A ani sa to nedozvieme. A nedozvie sa to nikto, kým sa to neskúsi. Bráň tie deti potom ak sa o ne bojíš a chráň pred tým, keď na ne bude niekto útočiť, nie, keď im chce niekto dávať lásku...
su članky zo zahraničia, kde uz vychovali deti osoby rovnakeho pohlavia, ale zas nevieme či to nebolo prekrutene trochu jednou alebo druhou stranou- teda privržencami alebo odporcami tychto adopcii
@suzanne11 Hovoríš o intuícii vo svete kde máme všetci v mysliach plno sebaklamov a navyše zjavne obhajuješ, aby kvôli tvojej predstave o intuícii boli ignorované protiargumenty, hoc vyvracajú tie pôvodné...
To nie je intuícia, ale volá sa to zaslepenosť.
Latinsky tiež - aumojeego...
To, že dôjdeš po hranicu, ktorá ti dovolí udržať si svoje presvedčenie a potom odvolávajúc sa na inštinkt odmietaš pozerať na to, čo je za ňou sa zasa nenazýva používanie logiky (ani len čiastočné) a ani to tak prosím ťa už nenazývaj. Ako zástancu logiky a kritiky myslenia ma to nehorázne uráža...
Ja som bol dlhý čas proti adopciám hmosexuálnymi pármi. Nedesilo ma čo z dieťaťa vyrastie, pretože homosexualita je daná, nevyrastie z neho homosexuál ak z neho nemal vyrásť. Nedesila ma absencia vzorov lebo mne samému vzor absetoval. Desilo ma jedine to ako budú takéto deti príjmané. Spoločnosť je proste moc primitívna aby ich v kolektíve neodsudzovali. Aby rodičia neprenášali svoje predsudky v tomto na svoje ratolesti. Že taký ako ty, ktorý bez toho aby videli nutnosť s niečím sa SKUTOČNE konfrontovať ak keby sami neodsudzovali, šírili by nezmyselné predsudky. Je teda takmer nemožné aby netrpeli. A vieš prečo som zmenil názor?
Lebo som videl, že sa to vôbec nezlepšuje, že deti sa týrajú skrz naskrz pre stále vôčšie a väčšie prkotiny, Lebo som si zistil ako to vyzerá v našom sociálnom systéme pre deti bez rodín. Veľa... Strašne veľa detí sa dostáva k pestúnom, ktorý ich zneužívajú, alebo tríznia. Sexuálne sa na nich jeden z pestúnov odbavuje, alebo prežívajú pod životným minimom. Lebo som videl, že v takých ako ty rastie presvedčenie, ktoré si potrebujú ľudia ako ty, podkladať inštinktom, lebo logika na nich tak tlačila, že bolo nutné vymyslieť niečo čo jej vplyv na myseľ odstráni...
Ďakujem pekne za motiváciu.
Na druhej strane. Preber sa o otvor oči.
Ja ťa tu plieskať nebudem ako malé decko v panike, ktoré sa bojí aký bubák sa mu objaví pred nosom keď ich tvorí. Ale nevyhováraj sa tu predomnou na inštikty a čiastočné používanie logiky... To si nahováraj tak sebe samej, lebo ak je to tak hovoríš a napriek tomu my nevyvrátiš, čo som ti napísal a čím som argumentoval, priesvedčaš o tom len samu seba.
Dobrú noc a s odpísaním si daj kľudne načas. Budem len rád ak sa nad tým čo ti píšem najprv zamyslíš ako sa hneď brániť...
To co je za chujny spot. Mali ukazat nejaku rodinu s tyranom, alkoholikom, psychopatom, alebo nejakou prostitutkou s deckom a maleho ako place v skrini od strachu a pocura sa, ked sa zacnu hadky a bitka a on hladny a bez lasky. Alebo v nejakom decaku, kde su deti sikanovane, fetuju tajne po vonku a ked sa dostanu von nemaju takmer ziadnu nadej. Tento spot je uplna emocna vymyslena kravina hrajuca na city, je to tam zobrazene akokeby beznym rodinam odnimali deti. Vsak to je na smiech. A neviem preco vsade davaju len gayov, mali tam dat lezby, ale tie az tak spolocnosti nevadia zazracne, teda hlavne tym ultra hetero muzom, co si na nich radi pohonkaju a gayov by najradsej zadupali. Primitivna cela aliancia, kto pojde na to referendum, len ukaze aka je poslusna ovecka.
Kľudne nech sú gayovia. Ale aby si mohli adoptovať deti s tým nesúhlasím prečo?
Keď už sa niektorý ľudia tak oháňajú prírodou a čo je prirodzené, tak príroda, nejako nedovolila aby mohli dvaja muži spolu splodiť dieťa.
Typyckí liberáli, ak je dieťa v decáku, tak ho zlí heterosexuáli museli odvrhnúť, boli to určite tyrani a alkoholici. Super logika. Wau.
Zlí heterosexuáli.
Dobrí homosexuáli.
nie, homoši ani lesby nech si nemozu adoptovat deti .....premna za mna nech sú pár,aj nech sa vezmú, nemám nič proti nim pokial sa v strede námestia neolizuju a ja sa nemám kde vygrcat (muži)-ženy sa možu.....ale dieta by som im nedal ani jednému,lebo deti nech sú vychovávané tým smerom,že v rodine má byt mama-otec ....a ked si homokláda jebne parochnu na seba tak neni mama
umieram od smiechu a ano, deti vedia vsetko najlepsie ..a kde je zmrzlina a kde je cokolada a kde je kola a kde je...rozmaznanci btw ujovia vyzeraju vpohode, sam by som k nim isiel, by som mal kopec oblecenia bonusoveho
@puco90 nik nehovorí že zlý. Väčšinou je to ale tak d t umoestenim. Inak ak by boli detské domovy skoro prázdne A aj tých pár deti by si nejaká rodina na čele s antonom adoptovala ok nech majú adopcie len hetero páry alebo nech maju prednosť ale V stave akom to je a ty by si radšej nechal dieťa V decaku si jeden obyčajný ignorant čo úplne jebe na tie deti tam A ani kus tá netrapia len takto dočasne ukojujes paranoiu Z diktatúry buzeriatu či ako si to pisal
@barky Svet nie je ideálny, jasné že sú problémy, ale tváriť sa, že heterosexuáli narobia deti a potom sa nestarajú a časť tých detí prídu zachrániť nejakí 2 pánkovia, alebo 2 tety...to je zjednoduchšenie, takisto ako existujú zlí heterosexuáli, existujú zlí homosexuáli. Koľko percent detí skončí v detských domovoch ?
Ja osobne by som nerobil problémy ani s tým, ak by povedzme 1 osoba mala záujem o dieťa, myslím si, že je tam veľa byrokracie a všetko sa to ťahá...mne nevadí, ak bude slušný človek vychovávať dieťa, mňa len sere, ako niektorí mudrlanti rozprávajú, že vlastne medzi pohlaviami nie sú nejaké zásadné rozdiely a muž s mužom môžu dať to isté, ako žena s mužom, vlastne matka nebude chýbať a podobne....to sú nezmysly.
@puco90 samozrejme ze existuju. A zrejme sa ani nikto z nich nepohrnie do decaku a budu to mat v pitchi ako väcsina ludi nie to este kradnut inym rodinam deti. A presne preto by som tie adopcie povilil lebo svet nieje idealny aj ked jedna dieta neskonci ako homeless tak to bude stat za to.
Tak vidis mna zas sere AzR. Vsak si prelustruj ich fb som nevidel nikdy ze by isli do azyloveho odmu kde su tyrane zeny , dali hracky do detskych domov na vianoce a x veci co by mala taka aliancia za rodinu robit namiesto minaju peniaze na take picoviny ako je @0 (tym hlavne myslim ze za reklamu chceli zaplatit standardnu cenu v troch televiziach a urcite by sla v prime time nie o desiatej v noci tak si lahko domyslis kolko to musi byt penazi)
to aj ti extremisti ,nacionalisti a blabla co robia zbierky pre slabe rodiny asi pre tie rodiny urobia viac ako AzR co je smutne,na zamyslenie a hovori dost o stave spolocnosti
@barky Alinacia za rodinu má určitý cieľ, existuje x iných organizácií, ktoré sa venujú iným činnostiam. Nemôžu sa všetci ľudia venovať 1 činnosti. Mne neprekáža AzR, prekážajú mi náboženskí fanatici a homoaktivisti. Extrém zľava a sprava. Neviem ako čo je na tom videu zlé, myslím si je je čisté bláznovstvo dieťaťu vštepovať, že matka s otcom je to isté, ako otec s otcom, alebo že homo je rovnocenné s hetero a tak. To je rozširovanie bludov, akoby niekto dieťaťu od malička hovoril, že obloha je zelená a tráva modrá...Ak by dieťa povedzme vyrastali len s otcom, dieťaťu matka chýba, to je dokázané a zasa naopak, poznám x ľudí, ktorí mali psychické problémy, ak vyrastali bez 1 rodiča, alebo prišli o 1 rodiča. A teraz nejaký homoaktivista ide rozširovať bludy o tom, že vlastne je to jedno...čo mi je divné, tak spoločnosť dá za pravdu, že ak povedzme vychováva otec svoje dieťa, tak matka chýba....ale ak vychovávajú 2 otcovia, tak zrazu matka nechýba....vieš mi to nejako vysvetliť ?
@puco90 toto napíše niekto, kto vedome deformuje mysel sebouvymyslenými pomenovaniami ako odpoveď na homolobby...
Čudné, že odmietaš zjednodušovanie na strane, kde je to bohužiaľ väčšinovým javom, že tieto deti pochádzajú od alkoholikov, narkomanov, alebo tyranov, ale zjednodušenie na opačnej strane ti vôbec nevadí...
V detských domovoch je momentálne 4500-5000 detí na slovensku.
A myslím, že inteligentní človek pochopí, že deti môžu mať len heterosexuály takže bohužiaľ nemáme na výber kritizovať niekoho iného. Okrem toho tu nikto nepoužil slová heterosexuály ho odvrhli, alebo podobne ak som si všimol hovoria len, že matka ťa odvrhla. To si môžeš rovno podať ruku s feministkou, ktorá by sem prišla a tvrdila by, že keď hovoríme o odvhrnutí matkou, je sexistické... Samozrejme ide o bagatelizovanie z jednej strany, z druhej strany sa dá pochopiť pretože obsiahovať túto tému a hovoriť stále v percentách pri kampani, ktorá zveličuje a pôsobí strachom a predsudkami je dosť veľká strata času a toto to dosť uľahčuje...
Myslím, že tu nikto nehovorí, ako o tom ako medzi pohlaviami nie sú rozdieli, ale že to ide aj bez mužského alebo ženského vzoru. Koľko ľudí v rozvrátených rodinách, kde sa jeden s rodičov úplne vykašlal na rodinu? To popiera celý ten nezmysel o vzoroch, pretože z rozvrátených rodín nie len že nemajú dajme tomu chlapský vzor, ale tým ako ho stratili majú dokonca veľmi zlý vzor vo fungovaní rodiny a tým pádom podľa tvojej logiky sú už pri zakladání si rodiny, ak sú náhodou ešte aj pohlavia ako absentujúci rodič, úplne odsúdené na jej rozvrat...
Ja poznám x-y ľudí z normálnych rodín čo majú psychické problémy a x-y ľudí z rozvrátených rodín, ktoré ich nemajú... Čo s tým teraz? Kde je pravada? Je dokázané, že matka alebo otec chýba, ale je myslím dokázané, že dieťa si dokáže tieto vzory nahradiť. Že si ich nahrádza často na kokot je nemálokrát chyba ostávajúceho rodiča, iným stačí ako vzor iný člen rodiny a predstav si aj homosexuály majú matky a sestry...
Mimochodom, vadí ti že pár homosexuálov a homoaktivistov používa slovo homofób na tvoje kritizovnie, aspoň si mi tvrdil, že je podstatou tohoto tvojho výmyslu s homoteroriuzmom. Ale nevadí ti ak niekto niekoho označí ako nepriateľa Boha len za jeho názor? Akože wtf?
@karlotiskot omyl kámo, mysel deformujú tí, ktorí zaviedli pojem homofób, alebo tí, ktorí sa snažia chorú ideológiu preniesť do vedy a spoločnosti celkovo. Chceš príklad ? Lunacek-"Komisia by mala v rámci Svetovej zdravotníckej organizácie pokračovať v úsilí o vyčiarknutie odlišností rodovej identity zo zoznamu duševných porúch a porúch"vieš čo z toho vyplýva ? Pozri sa kam to smeruje a ešte im tlieskate.
Ja sa nezastávam AzR, bez debaty, aj tam je dosť fanatikov a v mnohých veciach s nimi nesúhlasím.
Tie vzory si nikdy nenahradí tak, ako by to malo byť. Ja som sa nevyjadroval, že sú z toho LEN psychické problémy, to bol len príklad.
radsej som tu reklamu nepozerala zaujimalo by ma, keď by tí, ktorí sa tu dušujú za práva gayov by v buducnosti mali takého syna, či by ho nevyhodili z domu :ehm: ....nesuhlasím s adopciou detí homosexuálmi, ani nebudem suhlasit, pretoze je ,,moderné " s tým súhlasiť ...budem tu radsej za konzervatívnu naboženskú fanatičku , ktorá nenávidí všetkých gayov, lebo nesúhlasí s tým, aby si mohli adoptovať deti
@puco90 omyl kámo myseľ deformuje každý pojem ktorý zjednodušuje vlastné myslenie a škatuľkuje myšlienky. Pojem homofób vznikol oprávnene a o tento rozmer je rozšírený až v poslednej dobe pri ňom, ale napríklad, žiadna jeho časť v skutočnosti neuráža človeka, ani voči nemu nebuduje predsudky, tento rozmer musel byť vnesený. Zatiaľ čo pojem homoterorista, obsahuje slovo terorista, ktorý mysli chctiac či nechtiac evokuje ohrozenie a tým pádom označuješ ľudí, hlavne pred sebou používaním názvu ako niekoho kto ťa ohrozuje omnoho viac ako sú to schopné priznať aj tie najdevikoješie predstavi AzR...
No kam to smeruje? Že všetci si dáme meniť pohlavia ako sa nám zachce? Prečo potrebuješ slobodu prejavenia sa nutne posudzovať ako útočenie na seba? Alebo útočenie na morálku? Kámo možno to bude pre teba novinka, ale všeobecná morálka je bola a bude v piči a aj keby sa polka sveta preoperuje na opačné pohlavia, nezníži ju to pod to, kde teraz je. Nenavísť z pripičených dôvod, CHuť po zisku z pripičených dôvodov, Zabíjanie z pripičených dôvodov a ty máš pocit, že práve týmto náš svet smeruje do dákej piče?
Ale teraz radšej ich fanatizmus obhajovať lebo to vyhovje tvojmu názoru... To znie "skvelo"...
No, takže si ich nenahradí ani pri jednom rodičovy ak ten druhý rodinu zavrhne. Tak a teraz si vezmi detské domovy.
Ako som už napísal v detských domovoch je zhruba 0,9 percenta populácie slovenska. Je lepšie nemať ani jeden vzor, ako len jeden hoc zdvojený pre nich?
A nevytiahni na mňa prosím ťa pestúnske rodiny do ktorých sa v poslednej dobe tieto deti sústredia pretože tam nemajú mamu a otca, majú tetu a uja, ktorý im často ani nedávajú lásku, dávajú im len prázdnu starostlivosť, k tomu v nich deti bežne cirkulujú, neustále sa obmieňa stav rodiny a počet členov atď. To podľa teba nevyvolá psychické poruchy?
ach jaj...
@lola182 Milujem ľudí, ktorý s niečím nesúhlasia, pretože je v móde s tým súhlasiť Máš pocit, že argumenty použité tu sú nejaká módna záležitosť? Ak hej kľudne preargumentuj, nejakého módneho zástancu totiž preargumentuješ jak 5 ročné dieťa. Ty miesto toho ani len neobhájiš svoje tvrdenia (okrem toho, že sa k niečomu neprikloníš lebo prikloniť sa k tomu je teraz príliš módne), hlavná vec, že my s tým zjavne súhlasíme, lebo je to v móde...
Inak už sa pod to video ani nedajú pridávať komentáre "...z dôvodu množiacich sa nenávistných poznámok zo strany indivíduí nenávidiacich zdravú rodinu." smiley: smiley: VAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Homosexuáli sa tam posielali do plynu, označovali sa za chorých, priamala sa im smrť a boli urážaný na tisíc spôsobov, ale že to tam proste pretlačila kokotizmus normálna argumentácia tak radšej zakázať komentáre aby si z nich náhodou niekto nespravil názor, kto je skutočne nenávistné indivíduum
@peculiar ja si myslim, ze tam nejde o schopnost vychovavat dieta, ale o to dieta samotne, co to prinesie/neprinesie tomu dietatu. ale netvrdim, ze som proti, len nerozumiem tejto forme argumentacie, ze sa na to pozera z pohladu dospelych ludi a nie z pohladu dietata lebo ide o to dieta predovsetkym.
@dwarvax taktiez by sme mohli diskutovat, co prinesie/neprinesie dietatu zivot s jednym rodicom, pripadne ak ten rodic strieda partnerov a musi si neustale zvykat na novych otcov ci matky... alebo aky vplyv bude mat na dieta, pokial ho budu vychovavat stari rodicia, teta, stryko, atd.
myslim ze tato zalezitost je pomerne nova a minimalne u nas nie je dostatok deti vyrastajucich v takychto rodinach, aby k tomu mohli nieco povedat. to by chcelo zhodnotenie od ludi, ktori mali homosexualnych rodicov a su uz dospeli. par studii na tuto temu vyslo v amerike, ale pokial viem, nie je ich vela.
@peculiar samozrejme. otazkou je, ci robit "experimenty" na detoch je celkom v poriadku a suhlas, aj tradicne usporiadanie ak je nefunkcne a neplni to co ma, tak je na nic.
@peculiar Ale veď v poriadku, nech vychovávajú dieťa, ako som sa už vyjadril, je lepšie, ak má dieťa aspoň otca, alebo aspoň matku, nechápem, prečo sa spoločnosť na to pozerá tak, že by si homosexuáli mohli adoptovať....ono ani ten zákaz by nebol účinný, lebo zákony sa dajú obísť a vychovávať by mohli aj tak, nech si adoptuje jednotlivec a každému môže byť jedno čo robí v súkromí a vychovávať môžu aj 2 muži (aj u hetero párov to funguje tak, že vychovávajú rodičia/rodič, ale nejaký ten podiel výchovy pridá aj iný rodinný príslušník-babka, dedko, strýko, známy). Ak si môžu adoptovať dieťa muž a muž, prečo nie muž a muž a muž ? Keď má 2 otcov, prečo nie 3 ? To nie je diskriminácia ? Prečo sa má stále niekto potrebu tváriť, že pár muž a muž je niečo viac, ako jednotlivec muž ?
Väčšina sociológov a psychológov/sexuológov v tomto má jasno a je na strane homosexuálov.
Dokonca čo sa robili štatistiky tak v homosexuálnej rodine po adopcii dieťaťa bolo o 0,4% menej homosexuálov ako v hetero rodine.
Taktiež keď sa s tými deťmi rozprával psychológ na nič sa nesťažovali, nič im nevadilo a boli šťastné...
Jediný problém je, že by ich niekto šikanovla a smial sa im ale to je problém okolia a spoločnosti, nemôžu za to tí ľudia
Ak toto je vrchol tejto Aliance, tak je mi tych ludi z primitivnym a povrhnym zmyslanim luto.. A.. asi im nedochadza, ze tymto ziadnu rodinu vobec nechrania.. Teda okrem toho, ze je ich organizacia uplne zbytocna, este aj berie cas ludom, ktori sa nou musia zaoberat..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
100 komentov
ani neviem, či sa mám smiať, čičó.
(ach tu bude zas diskutujúcich isto.)
a zabudli tam asi dostrihať poslednu vetu ako odpovedt tomu decku
Mama sa na teba vysrala, Adamko. Preto sú tu tí noví rodičia.
Rozmýšľam, že ak by cirkev ovládla svet, či by sa potom o pár stovák rokov, nerozprávali legendy o homosexuáloch-tvoroch ktorí boli dvakrát žena, alebo dvakrát muž a unášali deti kresťansky založeným rodinám
To je tiež možné pokračovanie
anyway podľa mňa mimo celý spot + najlepšie je dať tam nejaké decko, ktoré ani samo nevie čo tam robí a hovorí
ked už chcú ľudia dávať do týchto videí deti, nech to spravia tak aby sa deti mohli sami vyjadriť na túto tému
videla som pár zahraničných videí, kde si zavolali deti a pýtali sa ich otázky na ktoré im deti odpovedali čisto to čo si myslia, bez nejakého ovplyvňovania a podobne... u väčšiny sa dalo povedať, že rozmýšľa rozumnejšie ako niektorí dospelí jedinci čo sa tejto témy týka
» cs.wikipedia.org/wiki/Kikimora...
my to raz thrwtchr spomenul pod blogom, odvtedy mi leží v pamäti jak tá čo zrejme deti unáša do lesov
neviem či to myslis vazne,
ale za takyto názor sa v dnešnej dobe musi človek hanbit
Napríklad taký Shirime
» en.wikipedia.org/wiki/Shirime...
Odvolávaš sa na prírodu, ale ty sám vedieš asi taký prírodný život ako holub s jet packom...
Njn, ale mať po rozvode dve mamky alebo dvoch ockov je v poriadku...
Jediný problém v adopciách vidím v tom, že na ne nie je spoločnosť celkom pripravená, ale skôr či neskôr musí dôjsť k prelomu a večným zdržovaním tohoto k nemu nedôjde, akurát sa mi skôr vidí, źe sa len buduje priestor na ešte väčšie a nezmyselnejšie predsudky...
Ty mimochodom myslíš na to, čo bude s tým dieťaťom ak si ho radšej neadoptuje nikto ako homosexuálny pár? Keď už sa chceš odvolávať na takéto "argumenty" skús aspoň nejaké, ktoré sa nedajú otočiť proti tebe...
však aj ja nemam nič proti homosexualom, ale moj nazor je ze by si deti nemali adoptovat
@karlotiskot mna absolutne nezaujima tvoj nazor, prestal som citat po holubovi, ja pojdem hlasovat v referende tak ako chcem ja a ty chod ako chces ty a uvidime ktoreho nazor v referende prevazi. vybavene
Len tak ďalej...
a teraz pre teba intelektualna logicka otazka, hadaj o ktorom pripade som hovoril ja
tak tie opustene deti bez rodin ma adoptovat par zlozeny z muža a ženy, ano mozes sa do mna pustit , ale ja si myslim že dieta potrebuje žensky vzor aj mužsky vzor , žena a muž nikdy nebudu rovnaky vo všetkom, to je dane aj biologicky
sorry stale nechapem tvoj argument..
@ork92 stale vynechavas posledne 3 riadky mojho komentaru, dieta ma byt v rodine ako ma byt, muz a zena, este aj zvierata na nizsej inteligencnej urovni vedia ako to ma byt, len pomyleni ludia nie
však ja som sa iba pridala k tvojmu nazoru, že aj ja mam taky nazor
nie nie je to ok, lebo oni nemozu mat dieta spolu ani keby boli obaja plodni, ano znes ma pod čiernu zem za diskriminaciu
Tak mi teraz povedz. Som menejcenný? Je moje myslenie pokryvené? Aký máš teda názor na mňa, človeka, ktorý bol vychovávaní bez mužského vzoru?
Hmmm no jo, všetci sme sprostí, len ty si lietadlo. Zvláštne, že zrovna tí sprostí to majú chuť riešiť do detailov a ty inteligent nie...
hmmm... hmmm...
@37 cakal som viac, sklamal si
prosim prestan tu urazat diskuterov 0 argumentaciou tvojho nazoru, a pouzivanim terminou ako su "smutne ze to musim v tvojom veku vysvetlovat polopate" alebo "prepac reagoval som ako na urovni ZS" iba sa sam zosmiešnuješ a zbytočne tu debatujeme o niečo uplne inom..
dakujem
tak nie nie si menejcenny, ale tiez nevies povedat ake by boli dosledky keby ta vychovavali napr. 2 muži , to je zasa dalsia situacia
a v @29 si napisal toto "dieta ma byt v rodine ako ma byt, muz a zena, este aj zvierata na nizsej inteligencnej urovni vedia ako to ma byt"
teba fest musi bavit zo seba opakovane robit kokota.
Je to skoro ako vidieť spln v záhrade plnej kvitnúcich sakúr, padajúcich pred očami, akoby luna sama ronila ružovkastné slzy.
Skoro ako keď polárna žiara sfarbí svojím úžasom sneh pri vašich nohách a človek po nej môže chvíľu kráčať, bok po boku, prúdiac do prázdna, z ktorého sa raz možno znovu zrodia.
No i toto sa teraz javí, ako zvyšok hovna, ktorý stuchol za nechtom po škrabaní ritného venca a vždy tak smiešne páchne keď si ho priloží človek k nosu.
Hľadte vy malý duchom, nech vyrastiete v tejto kráse!
Lež nie je nič nádhernejšie v tomto svete ako domotaný človek vo svojej vlastnej prijebanosti, snažiac sa z nej vymotať, ako muška so zlepenými krídlami, tušiaca, že už nikdy nevzlietne.
Zrazu sme útočníci, aj keď pred chvíľou na nás padali len urážky Zrazu nejde o hlbšiu podstatu, hoc sám skúšal podstatu predostrieť a hnevá sa, že jej hĺbku vidíme tam, kde on sám odmieta nazrieť.
Ale zlé stvorenie obviňuje. Zlé stvorenie o milosť prosí, lež pávuk, ktorý ho motá v sieti, je on sám.
A tak umrie prázdny lebo sám seba v hneve vypľul a neostalo z neho nič, len prázdna schránka s prázdnymi slovami na perách.
aj tebe to mam sem prilepit?
vyspele ludstvo v 21.storoci a furt sa nevie rozpravat bez vzajomneho urazania
definuj kokotizmus, tuto sa mi ze kokot je vzdy ten co ma iny nazor alebo to je ten co ta začne urazat ?
» dennikn.sk/26673/5-dovodov...
kokotizmus je, keď máš pred nosom logické argumenty a ty sa im radšej otočíš chrbtom.
tvoj nazor -ja som nepisala že ja som vyspela- zas mas asi potrebu ma urazať a vyspele ludstvo som myslela všeobecne- aj ked ja to pouzivam skor ironicky- dajme tomu že ludstvo je vyspele napr. v oblasti technologii ale podla mna v inych oblastiach nie je vyspele
ano a vyspele je ked si homosexuali adoptuju deti-a kto povedal ? na markíze a jojke hlasili ?
uz tu tusim dvaja nesuhlasime s vacsinou- čierne ovce
niekedy ma intuicia prednost pred logikou, ja pouzivam aj jedno aj druhe
A ani sa to nedozvieme. A nedozvie sa to nikto, kým sa to neskúsi. Bráň tie deti potom ak sa o ne bojíš a chráň pred tým, keď na ne bude niekto útočiť, nie, keď im chce niekto dávať lásku...
su članky zo zahraničia, kde uz vychovali deti osoby rovnakeho pohlavia, ale zas nevieme či to nebolo prekrutene trochu jednou alebo druhou stranou- teda privržencami alebo odporcami tychto adopcii
To nie je intuícia, ale volá sa to zaslepenosť.
Latinsky tiež - aumojeego...
To, že dôjdeš po hranicu, ktorá ti dovolí udržať si svoje presvedčenie a potom odvolávajúc sa na inštinkt odmietaš pozerať na to, čo je za ňou sa zasa nenazýva používanie logiky (ani len čiastočné) a ani to tak prosím ťa už nenazývaj. Ako zástancu logiky a kritiky myslenia ma to nehorázne uráža...
Ja som bol dlhý čas proti adopciám hmosexuálnymi pármi. Nedesilo ma čo z dieťaťa vyrastie, pretože homosexualita je daná, nevyrastie z neho homosexuál ak z neho nemal vyrásť. Nedesila ma absencia vzorov lebo mne samému vzor absetoval. Desilo ma jedine to ako budú takéto deti príjmané. Spoločnosť je proste moc primitívna aby ich v kolektíve neodsudzovali. Aby rodičia neprenášali svoje predsudky v tomto na svoje ratolesti. Že taký ako ty, ktorý bez toho aby videli nutnosť s niečím sa SKUTOČNE konfrontovať ak keby sami neodsudzovali, šírili by nezmyselné predsudky. Je teda takmer nemožné aby netrpeli. A vieš prečo som zmenil názor?
Lebo som videl, že sa to vôbec nezlepšuje, že deti sa týrajú skrz naskrz pre stále vôčšie a väčšie prkotiny, Lebo som si zistil ako to vyzerá v našom sociálnom systéme pre deti bez rodín. Veľa... Strašne veľa detí sa dostáva k pestúnom, ktorý ich zneužívajú, alebo tríznia. Sexuálne sa na nich jeden z pestúnov odbavuje, alebo prežívajú pod životným minimom. Lebo som videl, že v takých ako ty rastie presvedčenie, ktoré si potrebujú ľudia ako ty, podkladať inštinktom, lebo logika na nich tak tlačila, že bolo nutné vymyslieť niečo čo jej vplyv na myseľ odstráni...
Ďakujem pekne za motiváciu.
Na druhej strane. Preber sa o otvor oči.
Ja ťa tu plieskať nebudem ako malé decko v panike, ktoré sa bojí aký bubák sa mu objaví pred nosom keď ich tvorí. Ale nevyhováraj sa tu predomnou na inštikty a čiastočné používanie logiky... To si nahováraj tak sebe samej, lebo ak je to tak hovoríš a napriek tomu my nevyvrátiš, čo som ti napísal a čím som argumentoval, priesvedčaš o tom len samu seba.
Dobrú noc a s odpísaním si daj kľudne načas. Budem len rád ak sa nad tým čo ti píšem najprv zamyslíš ako sa hneď brániť...
Keď už sa niektorý ľudia tak oháňajú prírodou a čo je prirodzené, tak príroda, nejako nedovolila aby mohli dvaja muži spolu splodiť dieťa.
Zlí heterosexuáli.
Dobrí homosexuáli.
Ja osobne by som nerobil problémy ani s tým, ak by povedzme 1 osoba mala záujem o dieťa, myslím si, že je tam veľa byrokracie a všetko sa to ťahá...mne nevadí, ak bude slušný človek vychovávať dieťa, mňa len sere, ako niektorí mudrlanti rozprávajú, že vlastne medzi pohlaviami nie sú nejaké zásadné rozdiely a muž s mužom môžu dať to isté, ako žena s mužom, vlastne matka nebude chýbať a podobne....to sú nezmysly.
Tak vidis mna zas sere AzR. Vsak si prelustruj ich fb som nevidel nikdy ze by isli do azyloveho odmu kde su tyrane zeny , dali hracky do detskych domov na vianoce a x veci co by mala taka aliancia za rodinu robit namiesto minaju peniaze na take picoviny ako je @0 (tym hlavne myslim ze za reklamu chceli zaplatit standardnu cenu v troch televiziach a urcite by sla v prime time nie o desiatej v noci tak si lahko domyslis kolko to musi byt penazi)
to aj ti extremisti ,nacionalisti a blabla co robia zbierky pre slabe rodiny asi pre tie rodiny urobia viac ako AzR co je smutne,na zamyslenie a hovori dost o stave spolocnosti
Čudné, že odmietaš zjednodušovanie na strane, kde je to bohužiaľ väčšinovým javom, že tieto deti pochádzajú od alkoholikov, narkomanov, alebo tyranov, ale zjednodušenie na opačnej strane ti vôbec nevadí...
V detských domovoch je momentálne 4500-5000 detí na slovensku.
A myslím, že inteligentní človek pochopí, že deti môžu mať len heterosexuály takže bohužiaľ nemáme na výber kritizovať niekoho iného. Okrem toho tu nikto nepoužil slová heterosexuály ho odvrhli, alebo podobne ak som si všimol hovoria len, že matka ťa odvrhla. To si môžeš rovno podať ruku s feministkou, ktorá by sem prišla a tvrdila by, že keď hovoríme o odvhrnutí matkou, je sexistické... Samozrejme ide o bagatelizovanie z jednej strany, z druhej strany sa dá pochopiť pretože obsiahovať túto tému a hovoriť stále v percentách pri kampani, ktorá zveličuje a pôsobí strachom a predsudkami je dosť veľká strata času a toto to dosť uľahčuje...
Myslím, že tu nikto nehovorí, ako o tom ako medzi pohlaviami nie sú rozdieli, ale že to ide aj bez mužského alebo ženského vzoru. Koľko ľudí v rozvrátených rodinách, kde sa jeden s rodičov úplne vykašlal na rodinu? To popiera celý ten nezmysel o vzoroch, pretože z rozvrátených rodín nie len že nemajú dajme tomu chlapský vzor, ale tým ako ho stratili majú dokonca veľmi zlý vzor vo fungovaní rodiny a tým pádom podľa tvojej logiky sú už pri zakladání si rodiny, ak sú náhodou ešte aj pohlavia ako absentujúci rodič, úplne odsúdené na jej rozvrat...
Ja poznám x-y ľudí z normálnych rodín čo majú psychické problémy a x-y ľudí z rozvrátených rodín, ktoré ich nemajú... Čo s tým teraz? Kde je pravada? Je dokázané, že matka alebo otec chýba, ale je myslím dokázané, že dieťa si dokáže tieto vzory nahradiť. Že si ich nahrádza často na kokot je nemálokrát chyba ostávajúceho rodiča, iným stačí ako vzor iný člen rodiny a predstav si aj homosexuály majú matky a sestry...
Mimochodom, vadí ti že pár homosexuálov a homoaktivistov používa slovo homofób na tvoje kritizovnie, aspoň si mi tvrdil, že je podstatou tohoto tvojho výmyslu s homoteroriuzmom. Ale nevadí ti ak niekto niekoho označí ako nepriateľa Boha len za jeho názor? Akože wtf?
suhlas
Ja sa nezastávam AzR, bez debaty, aj tam je dosť fanatikov a v mnohých veciach s nimi nesúhlasím.
Tie vzory si nikdy nenahradí tak, ako by to malo byť. Ja som sa nevyjadroval, že sú z toho LEN psychické problémy, to bol len príklad.
To musí asi bolieť tá hlúposť keď toto dokáže niekto napísať, čo to, este horlivo zastávať. Idem vracať
No kam to smeruje? Že všetci si dáme meniť pohlavia ako sa nám zachce? Prečo potrebuješ slobodu prejavenia sa nutne posudzovať ako útočenie na seba? Alebo útočenie na morálku? Kámo možno to bude pre teba novinka, ale všeobecná morálka je bola a bude v piči a aj keby sa polka sveta preoperuje na opačné pohlavia, nezníži ju to pod to, kde teraz je. Nenavísť z pripičených dôvod, CHuť po zisku z pripičených dôvodov, Zabíjanie z pripičených dôvodov a ty máš pocit, že práve týmto náš svet smeruje do dákej piče?
Ale teraz radšej ich fanatizmus obhajovať lebo to vyhovje tvojmu názoru... To znie "skvelo"...
No, takže si ich nenahradí ani pri jednom rodičovy ak ten druhý rodinu zavrhne. Tak a teraz si vezmi detské domovy.
Ako som už napísal v detských domovoch je zhruba 0,9 percenta populácie slovenska. Je lepšie nemať ani jeden vzor, ako len jeden hoc zdvojený pre nich?
A nevytiahni na mňa prosím ťa pestúnske rodiny do ktorých sa v poslednej dobe tieto deti sústredia pretože tam nemajú mamu a otca, majú tetu a uja, ktorý im často ani nedávajú lásku, dávajú im len prázdnu starostlivosť, k tomu v nich deti bežne cirkulujú, neustále sa obmieňa stav rodiny a počet členov atď. To podľa teba nevyvolá psychické poruchy?
ach jaj...
End aj džiz in maj pents...
Nechala ťa hniť v decáku.
Už sa mi ani nechce argumentovať na tento primitivizmus AZR. Naozaj som zvedavá, ako vo februári celá táto fraška dopadne.
myslim ze tato zalezitost je pomerne nova a minimalne u nas nie je dostatok deti vyrastajucich v takychto rodinach, aby k tomu mohli nieco povedat. to by chcelo zhodnotenie od ludi, ktori mali homosexualnych rodicov a su uz dospeli. par studii na tuto temu vyslo v amerike, ale pokial viem, nie je ich vela.
A aj keby, nič to nemusí ovplyvniť.
Dokonca čo sa robili štatistiky tak v homosexuálnej rodine po adopcii dieťaťa bolo o 0,4% menej homosexuálov ako v hetero rodine.
Taktiež keď sa s tými deťmi rozprával psychológ na nič sa nesťažovali, nič im nevadilo a boli šťastné...
Jediný problém je, že by ich niekto šikanovla a smial sa im ale to je problém okolia a spoločnosti, nemôžu za to tí ľudia
a choďte na to referendum a dajte 3 x ano....
o to vás prosí filip, dokážete Bohu, že vo vašom srdci je láska...
Boh vás za to 100 násobne obdari darmi Ducha svätého...
ok ale nemusis do toho tahat naboženstvo
láska pochádza od Boha, je čista, vrúcna a šťastná...
každy kresťan by mal byť vzorom dôstojnej výchovy svojich detí...
v ktorej rodine nie je Boh, tam panuje zlo a nenávisť..
mysli si čo chceš, ak si však pokrstená, ži ako ti káže 10-toro Božích prikázaní...
je to tvoja povinnosť a zodpovednosť pred samotným Bohom.