ale ma poruchu rastoveho hormonu, ked chodi do druziny a ma 178cm. vies si predstavit, ake bude mat v 18-ke velke nohy, kedze sa u nej prejavi akromegalia?! bud budes zarabat na šustera, alebo si najdes inu babu.
Ale aby som sa vrátila k téme, keď nechápeme, tak objasňuj...
Išiel si pre brata do družiny, ona išla pre sestru, ona ťa začala baliť a ty sa pýtaš či máš na jej balenie nejako reagovať, lebo síce sa ti zdá pekná, ale je podľa teba príliš vysoká.
Cpať takú otázku na fórum je blbosť, samozrejme ...
Ale neviem, prečo by si mal takú otázku položiť len idiot, mne príde pomerne logické, že si človek pokladá také otázky, ak by sa mal s vysokou babou cítiť divne ...
Ja mám 181cm a nikto ma nikdy neodmietol len kvôli mojej výške, to skôr pre môj ksicht alebo povahu, alebo preto, že nevedeli oceniť moju dokonalosť Dokonca som mala kadečo aj s chalanmi o dosť menšími odo mňa a nikde nebol problém.
Ale vzhľadom k tomu čo píšeš: ty len naďalej behaj pre brata do družiny a nevšímaj si dievčatá, lebo asi máš nejaký pokročilý stupeň demencie.
ach bože chlapec, ty tozmýšlaš aj nad niečím iným ako nad tým kto ako vyzerá a či si máš dať melír na hlavu a podobné pičoviny (ach) ,si od nej o 12 cm väčší,to je podla teba málo? keby merala 160 tak sa ti zdá zase moc krpatá ,no nekomentujem už radšej
@fantom1231 wtf?? ty si úplne jebnutý (sorry za výraz, ale to sa fakt nedá povedať inak) v ankete som zahlasovala, aby si išiel po nej, lebo je to logické, ale myslím, že ty konkrétne (keďže ti tá logická možnosť nedopla) by si sa na ňu mal vykašlať, chudera dievča, ešte by pri tebe osprostela
@76 ja ju nechcem...nme kôli vyške ale kôli temu že je až z Limbachu....a idem po inej..... ale tak pytal som sakoli tom... lebo by som si pripadal divne chodit s babou co meria 178 cm...nw ale je to trochu divne aj ked som ja vysoky....a ne nepytal som sa kolko mmeria..videl som to v jej profile a n aživo...dpč ked to nechapete jebnuty ste vy
PS: napisal som to sem...len preto aby som zistil aky ludia su..ci su este taky ze sudia podla obalu...a bol som zvedavy co sem budete pisat...aspon som sa pobavil..lol
ja som sa zlakla ze je to decko zo zakladnej skoly!
a 178? to je az tak vela? aj ja mam tak..sakra som si nemyslela ze az tak zle to posobi. a ked mas 190 co je na tom zle? ved dobre ze je taka vysoka. nevidim dovod preco si s nou nezacat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
90 komentov
,,Uz ked som zalozil diskusiu na nete a pytal sa cudzich ludi, ci si mam s tebou zacat, a vacsina zahlasovala za ano , som vedel ze ty si ta prava.""
"milujem" slovné spojenie "niekoho riešiť"
no veď keď sa ti páči, tak ju rieš čo tam je po tom že je vysoká. a ako si napísal, tak nie je vyššia ako ty. tak by so nemal byť problém.
Čuduješ sa reakciám?
Prečítaj si čo si sa opýtal a úprimne sa zamysli nad tým, čo by si odpovedal niekomu, kto by sa toto opýtal teba...
Nechápať TO, nerozumieť TOMU
Ale aby som sa vrátila k téme, keď nechápeme, tak objasňuj...
Išiel si pre brata do družiny, ona išla pre sestru, ona ťa začala baliť a ty sa pýtaš či máš na jej balenie nejako reagovať, lebo síce sa ti zdá pekná, ale je podľa teba príliš vysoká.
Vysvetli mi prosím, čo som na tom nepochopila...
Podľa mňa chcel povedať že tiež chodí do družiny pre súrodenca. Teda dúfam!
Neviem ,ale asi by som potreboval 30 stranovú analýzu tohoto problému ,aby som tu mohol odpovedať.
K téme: len idiot si položí takú otázku.
Nebudeme dúfam chodiť až do takých extrémov ...
Cpať takú otázku na fórum je blbosť, samozrejme ...
Ale neviem, prečo by si mal takú otázku položiť len idiot, mne príde pomerne logické, že si človek pokladá také otázky, ak by sa mal s vysokou babou cítiť divne ...
Ja mám 181cm a nikto ma nikdy neodmietol len kvôli mojej výške, to skôr pre môj ksicht alebo povahu, alebo preto, že nevedeli oceniť moju dokonalosť Dokonca som mala kadečo aj s chalanmi o dosť menšími odo mňa a nikde nebol problém.
Ale vzhľadom k tomu čo píšeš: ty len naďalej behaj pre brata do družiny a nevšímaj si dievčatá, lebo asi máš nejaký pokročilý stupeň demencie.
tak potom co chces od nas ??? najdi si nejaku co ma 140cm a budes spokojny
ahaa..na fantoma sa to valiii..uz nevie co ma pisat, tak napise ze si robi srandu a ze ako dobre sa na tom pobavil.. zly pokus @fantom1231
Ak by sa s ňou mal cítiť divne kvôli jej výške, tak to záleží od toho, či je vysoká alebo nízka ...
a 178? to je az tak vela? aj ja mam tak..sakra som si nemyslela ze az tak zle to posobi. a ked mas 190 co je na tom zle? ved dobre ze je taka vysoka. nevidim dovod preco si s nou nezacat