Ako spoznám niekoho koho som nevidel? lebo min. na fotke ho musíš videť aby si ho spoznala /a podľa nicku na ulici ťažko niekoho spoznám
A ak človek videl niekoh na fotké, tak v reáli nemôže mať problém skôr sa to mohlo nazvať, či sme stretli už niekoho z birdzu
TAKŽE EŠTE RAZ PRE VŠETKÝCH! - myslené je to tak, či by ste boli schopní spoznať niekoho, koho tu poznáte len z fotky. Lebo teda ja určite nie, ja mám problém spoznať aj ľudí, s ktorými som sa stretla aj v realite
Niektorych asi ano. Na fotke som niekde spoznal uz jednu birdzacku a nie som si isty, ale imho som raz videl aj nazivo inu. Takze niektorych by som mozno spoznal, aj ked si myslim, ze mam teda blbu pamat na tvare.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
A ak človek videl niekoh na fotké, tak v reáli nemôže mať problém skôr sa to mohlo nazvať, či sme stretli už niekoho z birdzu
Vypadla mi možnosť áno, tak ak hej, tak hlasujte prosím tiež za MOŽNO
@rocafella Mňa by si spoznal aj podľa nicku. Mám to vpísané v tvári.
A potom ešte dvoch takých ľudí, že som si povedal, či to náhodou nie sú birdzáci, ale nebol som si tým istý.