Spoznali ste tu na BIRDZ niekoho, na kom vám záleží, alebo dobrého priateľa?
Chcel by som vedieť, ako sa tu ľudia poznajú. Všimol som si že si tu niekto našiel vzťah a napríklad niekto sem priniesol svojho kamaráta. Zaujímalo by ma, ako sú tu vzťahy poprepájané. Či je tu niekto, kto cez túto stránku aj spoznal nejakého kamaráta, a
@3 ak teda nepočítam ľudí čo som chodia a spoznal som ich mimo birdzu (bývalý spolužiak a kamarát zo základky)... Na tých mi samozrejme záleží tak nejak
niekoho, na kom mi záleží, áno...vzťah som si tu nenašla, priviedla som sem kamaráta, iných kamarátov som spoznala, aj takých, čo chodíme spolu v rámci mesta, aj keď, nie sa opiť, my sa vieme zabaviť aj bez toho a tak podobne
Áno, našla som tu pár takých ľudí ako je napríklad @marleymt@walrus@strangie@magorka a mnoho ďalších... I keď som sa s nimi ešte nestretla, ale chcela by som
áno @nathalicatko mi veľmi pomohla pri výbere školy + ma povzbudzovala je to super osôbka a kamarátka (aj keď zatiaľ len cez Birdz) takže, ďakujem ti krásne, En
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
a k téme: jasné
...ona má písmenká v profile, jééééj
@marleymt juhú, už ste dvaja!
jasné, už som si ich tam dala... celkom dávno
ale chcela (by) som tomu veriť.
a neboj sa, čoskoro sa zrazíme v bráne jednej školy
tak tak
@mayben ty jedina si si na mna spomenula...cize asi hej=/