už mi to fakt maximálne lezie na nervy... furt, keď sa prihlásm, je tu tá reklama... keď kliknem na fórum, zase mi vybehne... pri fotoalbumoch mi ju ukáže na každej tretej fotke!!! toto je už fakt o nervy... A keď nie je v strede obrazovky, ten Rytmusov š
pouzivajte Google chrome, kde sa da nainstalovat rozsirenie AdBlock, ktore ucinne blokuje vsetky reklamy ja to uz mam nejaky ten mesiac a som viac nez spokojny... zivot bez reklamy je super
tiez mi tu uz parkrat vybehla kokos som sa zlakla normalne,a akurat som to v telke videa,kokos ot je uz fakt vrchol,je mi z toho zle ,nie zeby t-mobile nemal vzdy tie najtrapnejsie a najubohejsie reklamy a najkomercnejsie a debilni ludia sa vzdy natro namotaju a chytia ,ale co je moc to je moc,este male deti namotavat na taketo picoviny
@ahnk To nemôžeš myslieť vážne ... Si v tejto téme ABSOLÚTNA menšina. Ste dvaja, aj to neviem, či si ten druhý nerobí srandu . A Iw je náhodou pekná ...
Mne na Birdzi lezú všetky tie reklamy na nervy a je mi jedno či je na nich rytmus alebo obal na LG či čo to tu bolo donedávna proste ma serie že to musím stále odklikávať preč...mohol by to niekto konečne zrušiť:///
mne najiac liezla ta reklama stymi tamopnmi....ale zasa nezavadzala....nenavidim ked as prihlasujem a zrazu mozem ist do riti lebo namatkovosa idem rpihlasit a jeb na drbnutú reklamu cez celú obrazovku.... a s riťhnusom chojte desi
@iwanushqa aj mňa to štve mňa rozčuľujú všetky tie vyskakujúce reklamy... najprv to bolo LG (čo bolo ešte OK, lebo sa to dalo zavrieť) a potom to Orange, to bolo ZLÉÉÉÉÉ!!! strašilo to na obrazovke 10 sekúnd a nešlo to ani zmenšiť
@iwanushqa a v akom programe chodíš na BIRDZ (Internet Explorer, Mozilla Firefox... ) ??? Lebo mne to zobrazí len raz... a potom dlho dlho nič. Ono to tak má fungovať, že sa zobrazí jeden krát rytmus, a potom nie, a potom o pár hodín možno znova...
Mám rada hip-hop a rap, ale Rytmusa nemusím.. Moc si o sebe myslí, že je kráľ, boss.. No už on tak..xD Aj keď počúvam FunRádio, v jednom kuse.. SOM BOSS.. xD Bych ho zabila
@ahnk vieš, väčšinou to tak ľudia robia, že ak sa im niečo nepáči, tak sa budú ozývať!! A ja tiež! A keď ty toho Rytmusa tak miluješ, pre mňa za mňa si ho vycap aj na čelo... a "jediny ty mi lezes na nervy a nie Rytmus" hmmm.. teda, neviem o tom, žeby som sa dala niekedy preoperovať...
@iwanushqa podla mna je v pohode lebo ho aj osobne poznam a nepotrebujem si ho lepit na celo, len ma stve ze kazdy nanho nadava ale nikto ho nepozna a ja z vlastnej skusenosti viem ze je v pohode, a prepac zle som sformuloval tu vetu ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
» fotky.sme.sk/foto/56690/ohen...
@tomas sú tie vyskakujúce reklamy fakt potrebné??