Dievčatá (ale ak to robia aj chlapci, kľudne sa vyjadrite)...robí to moja mama, teta a momentálne aj spolubývajúca...jednoducho akonáhle zachytia svoj odraz, či už v zrkadle alebo aj skle auta, našpúlia pery (tzv.duckface)...u mojej mamy a tety, ktoré jed
asi to videli v starých filmoch, kedy aj Sophia Lorenová špúlila pery.......a generácia našich rodičov to stále považuje za cool......pre nich....proste ich nechaj
lenže, Lorenová vedela, ako na to.........dnešné ,,mladé dámy" sú vedle ako jedle.....
inak, môže to byť tak dajak podvedome, od sústredenia napríklad moja sestra (28) vždy keď čumí do toho zrkadla na chodbe a upravuje si vlasy, tak má akoby našpúlené pery, ale to nie preto, aby bola "cool" ...aspoň myslím, proste mi to pripadá, akoby sa strášne sústredila
Prečo by to malo byť hlúpe v zrkadle ? Na fotkách nehovorím ,ale odtiaľ potiaľ . Je aj estetické špúlenie a len málo ľudí ho vie. A to neestetické neriešim . A áno špúlim usta v zrkadle ,odraze skiel aut ,výkladov proste všade kde sa vidím stále neviem prečo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
lenže, Lorenová vedela, ako na to.........dnešné ,,mladé dámy" sú vedle ako jedle.....
@flemi aha toto by mohol byťdôvod
a občas, keď mi napadne namachliť si hubu na červeno a potom ju našpúliť na seba v zrkadle, tak s tým hneď prestanem lebo sa zhrozím
začnem nosiť dva vrkoče, onedlho všade vidím baby s takým účesom
nosila som drdoly, zrazu vidím na ženských časopisoch, že je to moderné.
podobne s cestičkou na stred
mňa to už nebaví