Bohužiaľ, stalo sa mi že počítač u fízlov mi priradil špz-tku s číslom 666 Tak ma napadlo, či neviete alebo neskusíte vymyslieť nejaký vtipný text, aby ľudia neboli zhrození a skôr pobavení, ktorý by som si dala vyrobiť ako nálepku a dala nad špz
hehe, vecí sa maju asi tak, to číslo nikto nechce a ani fízli u seba v kancli, tak konečne niekto prišiel a zobral si ho, lebo nevyužil právo ho odmietnuť, asi toľko
a na ktorom DI sa ti to stalo, len tak pre zaujímavosť
Nálepku na špz ?? To si myslela vážne ? ..Lebo na špz nesmieš lepiť nič ..a k tomu číslu..odhlas si auto a príhlás znova a dostaneš novú ...trošku si prevetráš peňaženku ale aspoň sa zbavíš toho nežiadúceho čísla (Ktoré je ale tip top )
mňa raz skoro zrazil čierny bavorák s číslom 666 ale nejaké biele auto tam potom dajak "vcuvlo" a zachránilo ma! ten muž sa vyškieral že "ešte to skúsim"
@scenarista No však ak ma niekto špz ---- BA-666-NH ---- Tak si môžeš dať --ZA-666-00...ZA každé písmeno platíš cca 100 € aspoň ja som tak platil ..neviem teraz to môže byť aj drahšie....No len ti tým chcem povedať že takú hodnotu nemá ta špz
@ellie333 pokiaľ viem ŠPZtky sa dajú preregistrovať, takže na tvojom mieste by som šiel na bazoš, a niekomu kto má narozdiel od teba zmysel pre humor ju určite predáš za vcelku sympatický peniaz.
@spactatus Ja netvrdím že si hlúpa Ale kôň by zamňou nestíhal tak ten to vzdal, no a krava to chcela aspoň skúsiť Tak možno preto sa dnes nezachraňuje na koňoch ale na autách
So špz-tkou neplánujem robiť nič, áno bola to fest náhoda až ma zamrazilo keď som ju dostala mesto neprezradím Pozerala som na reakcie ľudí, keď som vystúpila z auta prve kukli na špz potom na mňa a dookola a nemyslela som že prelepovať špz to viem že sa nesmie..ale dala by som vyrobiť nálepku ktorú by som nalepila na kufor nad špz chápete...a mne tu ide len o ten text
@karbyhokonstanta nemusí nič odhlasovať ani prihlasovať stačí poziadat o pridelenie novej spz (33e)
Za specialnu SPZ sa platí 331e a mala by byť odovodnená
@midnight spz sa nedá preregistrovať , ostáva priradená k danému autu pokial pri predaji neopustí okres.(preto sa vramci okresu plati len 33e a mimo okresu 66e
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
hehe, vecí sa maju asi tak, to číslo nikto nechce a ani fízli u seba v kancli, tak konečne niekto prišiel a zobral si ho, lebo nevyužil právo ho odmietnuť, asi toľko
a na ktorom DI sa ti to stalo, len tak pre zaujímavosť
a pripomenulo
brr
Ak ju naozaj maš tak ma velku hodnotu niekto za nu zaplati aj 100 tisic eur
...takže ja
Za specialnu SPZ sa platí 331e a mala by byť odovodnená
@midnight spz sa nedá preregistrovať , ostáva priradená k danému autu pokial pri predaji neopustí okres.(preto sa vramci okresu plati len 33e a mimo okresu 66e