Nedávno ma veľmi inšpirovala táto téma (vďaka jednej užívateľke birdzu a TS ). Máte niekto s tým reálne skúsenosti ? Ak áno, viete opísať pocity pri tomto orgazme ? Akou cestou ste si ho vy alebo partner privodili ?
Robí mi problém opísať pocity pri normálnom orgazme, nieto ešte takomto Ale aspoň u mňa je to také, že pri normálnom som skôr v takom slastnom kŕči a pri mokrom orgazme to je také... že mám uvolnenú každú bunku v tele a tá rozkoš tak náhle "nevystrelí do tela" ale sa ním tak pomaly... "preleje"
@nero47 pokiaľ v tom hrá rolu vibrátor, je mi jedno, či som sama alebo či mi pri tom niekto asistuje aj keď samozrejme, keď môžem nechať na iného človeka všetku prácu, je to lepšie
(...nie ale že by som s tým mala nejaké extrémne skúsenosti, iba tak trošku)
den som nejedol maso..Sedim na rozvaleny na valende vsade je veselo ja som vsak sam a smutim..odrazu prichadza pekne dievca a naha si mi sadla na brucho.Snazim sa nastroj zasunut avsak nejde to. Zobudzam sa s tvrdym a nadavam ze nik vedla mna nieje..he he
Mám s tým skúsenosti existujú nato dokonca aj videá s presným návodom pokiaľ jej to chcete spraviť ručne ja už mám v tom prax, takže mi to trvá max 8-10 sekúnd ..... ale propagujte to na nejakom bezpečnom mieste lebo pri squirtingu dochádza k stiahnutiu nervov v celom tele a človek je ako keby paralizovaný ...... sa mi stalo že priatelka stála vo vani a ledva som ju zachytil
tiež s tým mám skúsenosti (niee by som to zažil) ale naučil som sa to robiť priateľke a určite by boli aj vaše priateľky vďačné keby ste to ovládali je to fakt ako ženský výstrek niekedy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
no co ja viem to tak proste je ze sa to stane asi neexistuje recept
ach! mám pocit, že tu skapem..
@antifunebracka
ne ne ne ne
@nathalicatko prečo by si mala?
(...nie ale že by som s tým mala nejaké extrémne skúsenosti, iba tak trošku)
brat 2x denne aspon po dobu 2och tyzdnov :
samozrejme peroralne !
nebola to zas ziadna cytherea
Našiel som na jednej stránke video /návod/ ako privodiť žene mokrý orgazmus.
» paplet.sk/ako-na-mokry-or...