chcem si kúpiť pod spoločenské šaty sťahovaciu bielizeň, hlavne teda aby mi to trochu skrylo brucho (nie je nejaké obrovské, ale kúsok odstáva). funguje to? a ak áno, s akými kúskami máte dobré skúsenosti?
Jasné, mám jeden taký kus normálne z lidla v akcii a robí to rozdiel, len teda v lete je v tom pochopiteľne teplo a ak na danej udalosti budeš veľmi jesť, nebude to tak celkom pohodlné
Áno funguje. Keď máš malé bruško tak ti ho spevní.
Ja som mala jedno tielko z Lidlu. Sice sťahovalo brucho atď dobre ale sťahovalo aj prsia a to mi nevyhovovalo.
Na druhý krát som si kúpila stahovaciu spodnicku F&F. Nebola dráha, sťahovala dobre a nebola cez prsia takže som bola spokojná.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Ja som mala jedno tielko z Lidlu. Sice sťahovalo brucho atď dobre ale sťahovalo aj prsia a to mi nevyhovovalo.
Na druhý krát som si kúpila stahovaciu spodnicku F&F. Nebola dráha, sťahovala dobre a nebola cez prsia takže som bola spokojná.