Caute, chcela by som sa opytat aku mate skusenost so stahovacimi nohavickami. Idem na akciu kde mam dlhe saty uzke a obtiahnute a chcela som pod to stahovacie pradlo aby to bolo dokonalejsie.. no netlaci to alebo ako sa v tom da byt celu noc ?
@hoperpohroma vazim 55kg na moj vek je to priemerana vaha, ide skor o to aby som sa citila komfortnejsie so stahovacim pradlom a hlavne aj ked sa najem
ja som si kúpila v HM-ku, také tie hladké umelinové za nejakých 12€ či koľko , lebo tiež som mala obtiahnuté šaty a s normálnymi by som mala tehotenské brucho plus by ešte presvital aj obrys obyčajných nohavičiek .. no, ale nebolo to pohodlné , lebo sa mi dali vytiahnúť takmer pod prsia a furt sa mi zrolovávali ... neviem, či by mali byť akože ešte obtiahnutejšie,alebo kratšie aby sa to nestalo , ale bola to celkom oštara... ale nedávno som si kúpila iba také obyčajné tangáče čipkové s vysokým pásom z výpredaju z HM-ka za 2€ a druhý raz by som si už pod šaty dala radšej tie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
I keď zas, ja som toho nepotrebovala až tak veľa stiahnuť