Dá sa "nelegálne" stiahnuť softvér, pokiaľ už nie je oficiálne predávaný? Firma sa zlúčila s inou, skrachovala... a prestala softvér predávať. A jediná možnosť ako si zadovážiť plnú verziu je crack?
jasne da sa to ale skor ci neskor ti na to pridu, ale treba pravidelne preinstalovavat aby ti to nezistili, a mimochodom, kto by si dnes kupoval drahy original softwer za stovky eur...
@neviem556 ja viem, že sa to dá... ale kto by to zisťoval, keď firma už neexistuje., otázka znela nie, či sa to dá, ale či je to potom v tomto prípade legálne
@neviem556 presne som ti odcitoval čo bolo na tvojom komente zle. a celá tá veta je proste zle, neviem ako viac by som ti to mal vysvetliť, zaprvé pointa cracku je, že komunikáciu so serverom znemožňuje, takže ak crackneš, nemajú ťa ako vystopovať, zadruhé, ak nemáš crack, ani validnú registráciu, tak ťa nemusia "stopovať", a proste ti zatrhnú už prvé spustenie programu, a zatretie ešte stále sú máloktoré programy riešené takto.
čiže aj tak v žiadnom z horeuvedených prípadov (čiže v žiadnom z prípadov ktoré sa môžu vyskytnúť pri softe čo má potrebu sa pravidelne hlásiť serverom tvorcov) neplatí ani kúsok toho čo si napísal.
čiže mám podozrenie, že hovoríš o tých, čo po XY dňoch prestanú fungovať. tým sa pre tvoje info hovorí trial verzia, a prestanú ti po XY dňoch fungovať preto, lebo sú tak nakódené, proste časový limit, nie preto, že "tvorcom toľko trvalo kým ťa vystopovali a zablokli".
čiže aby som to zhrnul, celý ten tvoj koment bol odveci, nech beriem do úvahy akýkoľvek prípad.
@midnight tak počuj, viem čo je to trial verzia. a hovoril som z vlasnej skusenosti, či už je hack crack akokoľvek dobrý, vždy na to raz prídu, tak preto si ja vždy po roku alebo dvoch programy preinštalovavam
to bolo možné, ale keďže nič z toho komentu nedávalo zmysel, tak som si nemohol byť istý, tak som to radšej vysvetlil.
"a hovoril som z vlasnej skusenosti, či už je hack crack akokoľvek dobrý, vždy na to raz prídu"
tak potom si svoju skúsenosť zle vysvetľuješ, pretože toto čo hovoríš je totálny nezmysel, za 14 rokov čo robím s počítačmi sa mi nikdy, opakujem, NIKDY, čím chcem povedať ANI RAZ nič také nestalo... raz sa mi dogabali záznamy v registroch, tak sa program odmietal spustiť, lenže to ani nemal crack, len .reg. a párkrát som omylom nainštaloval nejaký patch alebo update, pri čom je plne pochopiteľné že ti to dojebe crack.
...čiže proste nepresvedčíš ma že vieš o čom hovoríš, ešte keď tu navyše zadrieš "hack crack" ako keby to boli synonymá
čiže chcel si aby som ti osvetlil kde sa mýliš, ja som ti to osvetlil, tak sa teraz neurážaj. prajem pekný večer. ešte ak chceš a poteší ťa to, môžeme si zavolať... čojaviem... @matwejo alebo, hmmm @myschka , nech nás "rozsúdia"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
ak je to zavesene na nete, tak je to stiahnutelne, ak nie je, tak nie je. to je cela veda
Ale tak keď už, legálne to aj tak nebude, pretože oficiálne by si ten program už nemal mať (imho)
ono... hm. inak ako nelegálnym stiahnutím sa ti to nepodarí, ale pokiaľ firma skrachovala, tak ťa aj tak nebude mať kto žalovať.
@neviem556
"jasne da sa to ale skor ci neskor ti na to pridu, ale treba pravidelne preinstalovavat aby ti to nezistili"
...WUT? počuj, keď nevieš o čom hovoríš, tak nehovor
čiže aj tak v žiadnom z horeuvedených prípadov (čiže v žiadnom z prípadov ktoré sa môžu vyskytnúť pri softe čo má potrebu sa pravidelne hlásiť serverom tvorcov) neplatí ani kúsok toho čo si napísal.
čiže mám podozrenie, že hovoríš o tých, čo po XY dňoch prestanú fungovať. tým sa pre tvoje info hovorí trial verzia, a prestanú ti po XY dňoch fungovať preto, lebo sú tak nakódené, proste časový limit, nie preto, že "tvorcom toľko trvalo kým ťa vystopovali a zablokli".
čiže aby som to zhrnul, celý ten tvoj koment bol odveci, nech beriem do úvahy akýkoľvek prípad.
nemáš za čo
"tak počuj, viem čo je to trial verzia."
to bolo možné, ale keďže nič z toho komentu nedávalo zmysel, tak som si nemohol byť istý, tak som to radšej vysvetlil.
"a hovoril som z vlasnej skusenosti, či už je hack crack akokoľvek dobrý, vždy na to raz prídu"
tak potom si svoju skúsenosť zle vysvetľuješ, pretože toto čo hovoríš je totálny nezmysel, za 14 rokov čo robím s počítačmi sa mi nikdy, opakujem, NIKDY, čím chcem povedať ANI RAZ nič také nestalo... raz sa mi dogabali záznamy v registroch, tak sa program odmietal spustiť, lenže to ani nemal crack, len .reg. a párkrát som omylom nainštaloval nejaký patch alebo update, pri čom je plne pochopiteľné že ti to dojebe crack.
...čiže proste nepresvedčíš ma že vieš o čom hovoríš, ešte keď tu navyše zadrieš "hack crack" ako keby to boli synonymá
čiže chcel si aby som ti osvetlil kde sa mýliš, ja som ti to osvetlil, tak sa teraz neurážaj. prajem pekný večer. ešte ak chceš a poteší ťa to, môžeme si zavolať... čojaviem... @matwejo alebo, hmmm @myschka , nech nás "rozsúdia"