asi tak 6 krát. resp....4x1. a 2x2. ...alebo 5x1. a 1x2.? Kto si to má pamätať...aaa pomliaždila som si nohu či jak to nazvali, prosto tam mám takú...jamu. To je, našťastie, všetko.
no to sa mi ani vypisovat nechce ja idem a vrazim do zarubne len tak
-no takze spadla som na bicykli riadne ma smiklo na strku-krvave lakte aj kolena
-nejak som vrazila nohou do brdzy na bicykli to mi fajne dlhe tiekla krv
-ahaa jasne prisli sme raz v auguste domov z dovolenky a cakal ma list ze skola zacina o tyzden neskor ze mame riaditelske tak nezacnem skakat od radosti? no a mame take tocite schody, spicate...a som si roztala riflu aj nohu o schod... atd atd
no ked jsem byla mala chodila jsem jeste do skolni druziny kde byly prolizacky no a ja spadla primo na zuby a vylomila si jich par(tekla krev)..., ale budete se divit ale v ten okamzik jsem ubec nebrecela ikdyz to bolelo horzne moc, no a dalsi takovy mam do tedka i po tech asi 9-10 letech jizvu na koleni, jak jsem padla na kolena tak se mi tam udelala dira asi tak 1-1.5 cm a vzdycky kdyz se mi to uzdravilo tak jsem spadla a tekla mi krev hroozne moc, ale snazila sjem se byt silna idkyz to zatracene bolel
Členok si podvŕtam úplne pravidelne, z krvavých si spomínam na to, ako mi vyberali ozubené koliesko z bicyklovej reťaze (ako sa tomu nadáva?) z kolena. Prípadne na to, ako som si v skorých ranných hodinách potme holila nohy, za obeť padol kus kože o dĺžke polovice lýtka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
-pravé koleno
-ľavý bedrový kĺb
-ľavý členok
Potom som mala niekoľko hlbších škrabancov, 2 otrasy mozgu, ranu na brade, z ktorej mi trčala kosť... a také všelijaké vtipnosti
-no takze spadla som na bicykli riadne ma smiklo na strku-krvave lakte aj kolena
-nejak som vrazila nohou do brdzy na bicykli to mi fajne dlhe tiekla krv
-ahaa jasne prisli sme raz v auguste domov z dovolenky a cakal ma list ze skola zacina o tyzden neskor ze mame riaditelske tak nezacnem skakat od radosti? no a mame take tocite schody, spicate...a som si roztala riflu aj nohu o schod... atd atd
ale inak sa mi toho stalo už toľko že sa to ani počítať neoplatí len toto bolo asi najzávažnejšie
...ale veď prežil!
A ako ja túžim po zlomenej nohe, jáj
Inak som nerozbitná.
vythnutá koža na ukazováku a bolo vydieť mäso
vybité koleno a tam som mala odratú kožu
v oku v rohovke som mala zapichnutú triesku bola trochu väčšia
zapichnuté sklo z pohára v palci
porezanie palca o rozbité sklo z dverí
pád zo schodov a narazená kosť na členku a vznikol mi tam veľký opuch
na praxi sa mi stalo, že sa pichla zo šľahacej metli čo bola vadná do dlane.
som sa polálila o horúci plech čo som vyberala z pece a mala som tam veľkú popáleninu. To sa mi stalo na praxi
obarila som si ruku všetky prsti až po zápästie
vybité zuby a narazený nos
postrúhala som si hánky na ruke keď som strúhala sliepkam repu
A nepýtajte sa prečo som mala toho strašne moc. Človek počas života má nejaké zranenie. Ale toto bolo také ľahké zranenie.