Ako sa stat kvietkom birdzdu? uz asi mesiac sa snazim nemyt na dobrej ceste a stale sa mi to nedari ...skusam vsetko mozne som na birdze kazdy den a mam vsetko farebne a stale som len na dobrej ceste...prihlasi sa kamoska nove konto-nova registracia ....m
precitaj si to mas to vo svojej webke. a preco stale kazdemu ide o to. aky mat status? kvietok birdu a tak je to tak dolezite? :/ .... tak asko sa spravas na birdze tak sa tvoje tajne cislo zacsuje a tym sa meni tvoj status. precitaj si to pozorne je to asi v tomasovom blogu ci kde.
Proste sa snaz byt vsade, pis dobre blogy, pridavaj vtipne fotky(ale hlavne nech su tvojej tvorby! nic stiahnute, to vie kazdy), vtipne komenty, stavy atd... atd...
podla komentov co davas/na fotky,do blogov,do fora atd.../,podla navstevnosti tvojej webky...proste aka si popularna na birdzi..nestaci si len pisat s niekym a mat krasnu webku...tak ja neviem ako moc sa snazis...ale napriklad ani ja nesom kvietok...som len semienko!
toto zavana kolektivnou zoznamkou .. ach wewo wewo a myslim, ze TC potrebne na zmenu statusu sa neustale zvysuje stale na vyssi status treba coraz viac tak klidek, chce to cas aktivitu a charizmu ako zhrnul Mayo
@Galinka si strasne vypocitava ked uz nema zmysel kalkulovat .. viete ze ju poznam? /dviha si TC / a neviem , to sa musis spytat priamo jeho a potom uz len posielaj TS, kvetiny a skac na neho spoza rohov co to spravi
Do záhuby Althinka, do záhuby... (A počkaj, ešte si ťa podám za ten odkaz )
Ale na druhú stranu, vidím to pozitívne, Birdz vedie k láske a k vzťahom (Stále lepšie než keby sa to tu strhlo na bitku o to, kto je lepší a kto si viac zaslúži vyšší status )
No myslim , ze zahyniem dostojne pojdem na rande a zajdem vymienajuc si cukrovinkove statusy //uz sa ta bojim ty velka zla zenska ze by o tebe aj Shakespeare napisal ak by zil najprv dojdi zas do BA // no neviem neviem gali podla mna sa tu bitka o zasluhy a statusy vedie denno denne
GALI !!!! TY ZRADKYNA ty si v BA a nedas vediet?? Vsak dobre!! :/ a heeej .. asi idem zbalit niekoho na dobrej ceste mozno mu pomozem A potom zbalim vysoky status ja ... aby pomohol mne Ake uslachtilee
@40 zalezi na tom kym budes velebena a uctievana...pretoze ja by som rad aby ma uznavalo a respektovalo inteligene gro birdzu a nie hocjaky pleps..co sa tu obcas vyskytne/nikoho tym nechcem urazat ludia/ ...
@41 prirodzene kazdy chce byt uznavany inteligentnymi ludmi Ale toto je tak trocha parodia na honbu za statusom A ak chce mat niekto vysoku oblubenost , medzi obdivovatelmi neprebera taky luxus si dovolia ludia , ktorym ide o kvalitu a nie kvantitu Ale to uz nie je o enormnom naraste tajneho cisla
nie, videla som dakoho co ma skorov 13000 a je len velka hviezda takze na megahviezdu treba viac ... to sa kazdym dnom zvysuje tak pokoj@51 tak dakujem!!! si napisem do profilu ze som bola ocenena!!
@54 ja o tom drobnom rozdiele viem, aj ked sa tomas v niektorom z for vyjadril ze to asi skoriguje na rovnako . . .ale logicky ... kittynka je zena tak som jej nenapisala blbost
boooze:p sa nepototo chlapi raz za cas neznejsie pohlavie z niecoho profituje A hned sa musi menit vzorec A ze neeee ... my nepasieme po statusooooch!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
Proste sa snaz byt vsade, pis dobre blogy, pridavaj vtipne fotky(ale hlavne nech su tvojej tvorby! nic stiahnute, to vie kazdy), vtipne komenty, stavy atd... atd...
a apropo ake mas tajne cislo???
ako tu uz niekto spominal..bud vsade..ale nepys absolutne debiliny..ale k veci a subjektivna nazory...kapis to???
mas 537 Tč...mne naskocilo okolo tisicky ze som kliciace semienko!
Autorke temy: urcite sa snaz pisat blogy, hlavne dobre blogy
JOKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
@18 S veľkou hviezdou Ešte by ma vcelku zaujímalo s akým výrazom v tvári to tu číta
Ale na druhú stranu, vidím to pozitívne, Birdz vedie k láske a k vzťahom (Stále lepšie než keby sa to tu strhlo na bitku o to, kto je lepší a kto si viac zaslúži vyšší status )
No dovoľ, veď som tam bola aj včera a aj teraz sa chystám
A práve preto je pozitívne že tu sa to strháva na bitku o rande, to je aspoň trošičku romantické
Veď tým nič nezískate ani nestratíte - len sa vám na webke zmení pár slov.
takže sa snaž. a hlavne nezakladaj hlúpe fóra, akých tu už bolo (a stále je-VYHĽADÁVANIE!!!) mrte...
Snivaj dalej KiTty..
Tak uz "len" 8000 a mam to! Ked sa naseriem,tak sa mi to mozno aj podari
a wewo nevytahuj sa!
Tak pis to normalne,dobre?
@59 Hovor za seba!
TEbe by sa tiez nepacilo keby ti z nicku spravim..neviem co
Tak ta budem volat vevinko