Lebo vymýšlaš trápne kktiny kto je najlepší,kto je najtrápenjší proste samé vtieranie................ inteligentná napr Kde je podľa vás najlepšie ukryť ťahák .......
Vieš ide skôr o to aké ankety a diskusie nie sú inteligentné a originálne
Medzi top antitémy patrí:
1. Akú hudbu počúvate(prípadne aký štýl hudby, je punk mŕtvy, je hip hop tachykardický, má dychovka budúcnosť...)
2. Kto z háj skúl mjuzikl je váš cmučíček (prípadne iné oslovenie z iného "skvelého filmového diela" prípadne seriálu)
3. Oprela som sa v trolejbuse o tyč som tehotná ? (mutácie slov opreť, tyč a trolejbus v neobmedzenom rozsahu)
4. Mám v profile 22 ale mam 16 lebo môj nick zakladal môj dedko a som šialene zamilovaná do 7 ročného suseda, do troch dní určite zomriem od lásky. Mám mu požičať súpravu do piesku alebo ho mám ignorovať a čakať kým ma sotí z húpačky on sám ?
5. Diskusia k sviatku/dňu/udalosti, ku ktorému už je založených vaic ako 10 diskusií a fór za posledný deň (Valentín, Vianoce, Hokej )
6. Uražlivé a provokatívne diskusie tipu : Mal by xxyx dostať ban? Ja si myslím, že xxyx je debil myslíte si to aj vy ?
Tieto diskusie majú väčšinou o dosť väčšiu čítanosť a komentovanosť ako ostatné, to však nemá nič spoločné s ich nápaditosťou originalitou. Napríklad v poslednej dobe as celkom rozmohli rôzne hry, alebo filmové diskusie (len nie prosím obľúbený film, naj filmík, etc.) je fajn vymyslieť si niečo aktuálne čo zaujme.
Diskusie sú napríklad aj nato aby ti niekto pomohol ak niečo nevieš
( VŽDY ! najskôr skús Google) alebo si s niečím nevieš rady. Samozrejme 40 % "rád" bude zabŕdzanie do teba ale to patrí k veci ale ak naozaj skúsiš ten Google alebo je to vec s ktorou ti Google nepomôže skús znova Google a až potom sa pýtaj tu. A uvidíš, že ti do lám a horších vecí nikto nadávať nebude. Prípadne ešte skús Google (áno naozaj bolo nutné povedať znova Google)
Ja si vacsinou zabudnem precitat, ze kto zalozil diskusiu, preto nikdy nereagujem tymto ovplyvnena. Dalsia vec je, ze som uz par krat napisala do fora nieco, co ma neskor mrzelo, ale neda sa to bohuzial vratit spat Ako nemyslim, ze pisem nejake kritiky a tak, len niekedy sa vyjadrim trochu inak (alebo uplne inak), nez by som chcela...
@lucia199513 tvoje diskusie nemajú zmysel, opakujú sa v nich témy, nie sú zaujímavé... nejde o to že je nad nimi tvoje meno, ja proti tebe nič nemám, nie je to osobné len je to už také otrepané keď vidím všade vo fóre jednu diskusiu takmer rovnakú ako druhú...
@whataboutsusan Nádhera, veľmi chválim za pokus vliať do detského blbého mozočku trochu rozumu... bohužiaľ, nie vždy sa to stretáva okamžite a bez výnimky s pochopením
pravidelne ma tu na fóre ponižuješ pre môj vek, akoby si sa ty hneď narodila dospelá...privítala by som, aby si s tým prestala, pretože v skutočnosti tým neškodíš mne, ale samej sebe...
@lucia199513 aj by som privítala zakvitnuté jablone na mojom dvorčeku, aby havrany odleteli a aby mi vykvitli už v záhradke tulipány... ale na také veci si, podobne ako ty, budem musieť ešte počkať
A sebe už tým len ako škodím? Nevidím absolútne žiadny škodlivý príznak na sebe, možno okrem toho tiku v ľavom oku, ak niekde vidím tvoj nick... ale to nie je vekom, to je alergiou na to číslo
si strasne povysenecka a mala by si uvedomit, ze aj ty si raz mala 14, no ty si schopná aj toto popriet...poznas take prislovie kto druhemu jamu kope, sam do nej spadne?(odpoved na tvoju otazku: A sebe tým už len ako škodím?)
ďalej anketou a diskusiou o najtrápnejšom birdzákovi, kde si sa rozhodne príliš nevyznamenala. Odvtedy sa snažíš zachrániť si reputáciu, ale každou novou diskusiou to len viac a viac kazíš. Stále sa vraciaš k tomu istému, rozoberáš seba a ostatných ľudí, ktorým to už zjavne lezie na nervy. Skús sa trochu odmlčať, pri zakladaní tém najprv riadne popremýšľať, aká bude asi reakcia ľudí... trochu pokory by to chcelo.
dakujem velmi pekne za komment, ale ja sa tu diskusiami rozhodne nesnazim spasit, a tiez si nebudem brat k srdcu rady od ludi ktory su ako ty...a reakcie ludi ine nebudu, kym budu diskutovat taki ako ty, ktori ankety neberu vseobecne, ale hned to prenasaju na mna...tak sa maj!
@lucia199513 samozrejme, že si nebudeš brať k srdcu žiadne rady, ani keby boli akokoľvek dobre mienené, že budeš hľadať hocijaký argument pre to, aby si sa nimi nemusela riadiť. Že bude pre teba každý kritik vždy len nepriateľom, ktorému budeš chcieť robiť napriek a svoju aktivitu ešte zosilňovať. A to je presne to, prečo tu máš takú povesť, akú máš a prečo nikdy inú mať ani nebudeš. Lebo to ani nechceš.
Ach jaj. Ty zakladáš diskusie len preto, aby sa Ti zvýšilo číslo. Verím tomu. Je to pre mňa samozrejmé ako viera v Boha. Hoci niektoré Tvoje témy majú akýsi skrytý, HLBOKO skrytý význam, ale to len NIEKTORÉ, a tých je menej ako nula celá nula jedna desatín percenta. Som zvedavá, či prečítaš aj to číslo. Bye bye
@lucia199513 ty sa automaticky otočíš proti každému, kto ti čokoľvek povie, takže povedať ti čokoľvek absolútne nemá zmysel To, že som na teba poznamenala prvú negatívnu poznámku, si vzala tak osobne, že odvtedy mi neostáva nič iné, iba si z teba robiť srandu.
14 som mala, dokonca aj 4 a hrala som sa v piesočku s lopatičkou, ale mám pocit, že ty máš, dievča zlaté, tak trochu komplex, alebo ako to nazvať? Čokoľvek, čo sa ti povie, prevraciaš na to, že len ten druhý je idiot... viď, ako si zvozla tuná userov @sputanemorca , @tikalok , a predtým napríklad @malapohroma či @stenatko... všetko iba preto, že ti niekto povie svoj názor, ktorý nie je práve dvakrát pozitívny... toto je spôsob?
Potom ako môžeš čakať, že niekto ako JA (vieš o mne hovno a domýšľaš si hocčo, pričom vôbec nevieš, akým spôsobom tuná na Birdze pôsobím a čo je podstatou môjho pôsobenia) sa bude k tebe správať vľúdne a nebude ťa zvozievať na každom kroku? Moja, však ty nerobíš nič iné, iba vyvolávaš konflikty a potom sa hráš na múdru.
Etot vsio, ja som týmto radšej s tebou skončila. Pretože čokoľvek tebe človek povie, ty sa zahráš na niečo, čo je stále iba úbohejšie a úbohejšie, a mňa už to pomaly, ale isto aj baviť prestalo...
ja som niekedy mala nejake spory s maloupohromou???na to si ja nepamatam ...vieš čo, tebe bude vždy, ty budeš so sebou vždy spokojná, budeš mať pocit že asi miliónu ľudí pomohla, 2 miliónom zachránila život(alebo aspoň gebuľu), ale je časté, že táto životná filozofia sa pre dotyčného skončí tak, že padne na hubu(ale neprajem ti to)
@lucia199513 ja len, že nechoď za psychologičku tvoje názory na osoby okolo teba sú prudko mylné - teda, mám z pohľadu pocit, že aj na tých druhých... ale na mňa teda určite, to ti môžem povedať otvorene to, čo si teraz napísala, je taká kravina, až mi zabehol koláčik, čo práve papám
@lucia 199513 Ja Ťa neodsudzujem. Len "občas" založíš nezmyselné témy, v ktorých Ťa !právom! skritizujú, a Ty sa do každého pekne zadrapíš. Ako o človeku o Tebe neviem nič, avšak ako o birdz-človeku tak to, že si chceš pekne zvýšiť tajné číslo a status celkovo. Chceš byť ????????????, aspoň pokiaľ mi je jasné.
@lucia199513 Premňazamňa buď aj PREZIDENT U.S.A, ja som tým "viď vyššie" mienila TENTO príspevok: Pozri, už to ukončme. Ty máš svoju pravdu, ja svoju. Pri zakladaní ankety či témy si to však riadne premysli.
JE TI TO JASNÉ? Nemám na Tvoje reči náladu. Bye, bye
@lucia199513 Nerozumieš, že chcem od Teba pokoj??? Nepíš, PROSÍM ŤA, reakciu na tento komentár, lebo potvrdíš čosi už dávno potvrdené. Že sa vyžívaš v sporoch s ľuďmi.
@sputanemorca ale ved kaslite na nu uz.. jej vadi kritizovanie, povysenectvo, predsudky a osocovanie..a ona robi presne to..neviem, nehrabte sa v tom uz..to je len dalsi z birdzakov
@n0win0u Pozri sa na ňu, aké inteligentné reakcie píše. Jej ide o to, aby na ňu každý reagoval, a každý si ju jednoducho všímal. Preto na jej reakcie netreba odpovedať, tak isto ako na témy či ankety.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
87 komentov
kam si teraz isla???tu si kritizuj
Síce neviem o čo ide, ale kritizovať vie každý.
Tak ja radšej nebudem.
Medzi top antitémy patrí:
1. Akú hudbu počúvate(prípadne aký štýl hudby, je punk mŕtvy, je hip hop tachykardický, má dychovka budúcnosť...)
2. Kto z háj skúl mjuzikl je váš cmučíček (prípadne iné oslovenie z iného "skvelého filmového diela" prípadne seriálu)
3. Oprela som sa v trolejbuse o tyč som tehotná ? (mutácie slov opreť, tyč a trolejbus v neobmedzenom rozsahu)
4. Mám v profile 22 ale mam 16 lebo môj nick zakladal môj dedko a som šialene zamilovaná do 7 ročného suseda, do troch dní určite zomriem od lásky. Mám mu požičať súpravu do piesku alebo ho mám ignorovať a čakať kým ma sotí z húpačky on sám ?
5. Diskusia k sviatku/dňu/udalosti, ku ktorému už je založených vaic ako 10 diskusií a fór za posledný deň (Valentín, Vianoce, Hokej )
6. Uražlivé a provokatívne diskusie tipu : Mal by xxyx dostať ban? Ja si myslím, že xxyx je debil myslíte si to aj vy ?
Tieto diskusie majú väčšinou o dosť väčšiu čítanosť a komentovanosť ako ostatné, to však nemá nič spoločné s ich nápaditosťou originalitou. Napríklad v poslednej dobe as celkom rozmohli rôzne hry, alebo filmové diskusie (len nie prosím obľúbený film, naj filmík, etc.) je fajn vymyslieť si niečo aktuálne čo zaujme.
Diskusie sú napríklad aj nato aby ti niekto pomohol ak niečo nevieš
( VŽDY ! najskôr skús Google) alebo si s niečím nevieš rady. Samozrejme 40 % "rád" bude zabŕdzanie do teba ale to patrí k veci ale ak naozaj skúsiš ten Google alebo je to vec s ktorou ti Google nepomôže skús znova Google a až potom sa pýtaj tu. A uvidíš, že ti do lám a horších vecí nikto nadávať nebude. Prípadne ešte skús Google (áno naozaj bolo nutné povedať znova Google)
Inak nič proti dedinským tancovačkám s dievčatami extrémne výskajúcimi, nohami kopajúcimi, vývrtky simulujúcimi
A čo sa tíka diskusie ja nemám nič proti tvojim anketám a diskusiám nič nemám.
neber si všetko k srdcu, niektorých to proste baví všetko kritizovať musím priznať že niekedy aj mňa.
Pokojne si zakladaj akékoľvek diskusie máš pochuti...len potom aby aj tie ostatné sa tu zarazu nezačali objavovať
pravidelne ma tu na fóre ponižuješ pre môj vek, akoby si sa ty hneď narodila dospelá...privítala by som, aby si s tým prestala, pretože v skutočnosti tým neškodíš mne, ale samej sebe...
A sebe už tým len ako škodím? Nevidím absolútne žiadny škodlivý príznak na sebe, možno okrem toho tiku v ľavom oku, ak niekde vidím tvoj nick... ale to nie je vekom, to je alergiou na to číslo
si strasne povysenecka a mala by si uvedomit, ze aj ty si raz mala 14, no ty si schopná aj toto popriet...poznas take prislovie kto druhemu jamu kope, sam do nej spadne?(odpoved na tvoju otazku: A sebe tým už len ako škodím?)
» www.birdz.sk/forum/slovaci-v...
,
ďalej anketou a diskusiou o najtrápnejšom birdzákovi, kde si sa rozhodne príliš nevyznamenala. Odvtedy sa snažíš zachrániť si reputáciu, ale každou novou diskusiou to len viac a viac kazíš. Stále sa vraciaš k tomu istému, rozoberáš seba a ostatných ľudí, ktorým to už zjavne lezie na nervy. Skús sa trochu odmlčať, pri zakladaní tém najprv riadne popremýšľať, aká bude asi reakcia ľudí... trochu pokory by to chcelo.
dakujem velmi pekne za komment, ale ja sa tu diskusiami rozhodne nesnazim spasit, a tiez si nebudem brat k srdcu rady od ludi ktory su ako ty...a reakcie ludi ine nebudu, kym budu diskutovat taki ako ty, ktori ankety neberu vseobecne, ale hned to prenasaju na mna...tak sa maj!
dovoľ mi aby som sa zasmiala
dakujem za podporu, len teraz neviem ci je to dalsi zart alebo fakt... disappointed:asi prve
thanks za nazor
ty si taka skazena, ze na teba treba pouzivat neskazene zbrane
iba ti ktori nemaju silnu volu sa nechaju skaziť
ďakujem veľmi pekne
to by som si teda musela veľmi fandiť...ešte viack, ako fandíš ty sebe
ó, toto bol veľký úder pod pás, ale nezrazil ma k zemi...zial pre teba
14 som mala, dokonca aj 4 a hrala som sa v piesočku s lopatičkou, ale mám pocit, že ty máš, dievča zlaté, tak trochu komplex, alebo ako to nazvať? Čokoľvek, čo sa ti povie, prevraciaš na to, že len ten druhý je idiot... viď, ako si zvozla tuná userov @sputanemorca , @tikalok , a predtým napríklad @malapohroma či @stenatko... všetko iba preto, že ti niekto povie svoj názor, ktorý nie je práve dvakrát pozitívny... toto je spôsob?
Potom ako môžeš čakať, že niekto ako JA (vieš o mne hovno a domýšľaš si hocčo, pričom vôbec nevieš, akým spôsobom tuná na Birdze pôsobím a čo je podstatou môjho pôsobenia) sa bude k tebe správať vľúdne a nebude ťa zvozievať na každom kroku? Moja, však ty nerobíš nič iné, iba vyvolávaš konflikty a potom sa hráš na múdru.
Etot vsio, ja som týmto radšej s tebou skončila. Pretože čokoľvek tebe človek povie, ty sa zahráš na niečo, čo je stále iba úbohejšie a úbohejšie, a mňa už to pomaly, ale isto aj baviť prestalo...
ja som niekedy mala nejake spory s maloupohromou???na to si ja nepamatam ...vieš čo, tebe bude vždy, ty budeš so sebou vždy spokojná, budeš mať pocit že asi miliónu ľudí pomohla, 2 miliónom zachránila život(alebo aspoň gebuľu), ale je časté, že táto životná filozofia sa pre dotyčného skončí tak, že padne na hubu(ale neprajem ti to)
ha, dobrá otázka ...ako sa mi chce, znie odpoved
v tejto mojej momentálnej kritickej situácií teda mám za čo
myslím, že slovenskú gramatiku ovládam celkom slušne, tak sa nemusí obávať
chceš asi vidieť odpoveď nie, ale odpoviem ti takto:každý má právo na vlastný názor, ale nie na neopodstatnené predsudky
pekne povedané, fakt
no na birdzi a statuse mi veľmi nezáleží, skôr na iných veciach, ale ani tebe ako poyeram
teba do toho nič nie je akz chcem mať status, nemzsliš?
JE TI TO JASNÉ? Nemám na Tvoje reči náladu. Bye, bye
tz mas v hlave piliny alebo co???mne sibe aby som ta pocuvala???je mi jasné, ale nieco úplne iné, ze ta mám niekde...dajme tomu daleko
nechapes ze ja chcem mat posledne slovo?pros si koho chces len mna nie
yase trepeš piate cez deviate, no ja som si uz zvykla
ty sa tu do toho čo montuješ?!
mám taký tušák, že je v tebe nejaký zlý duch a treba ho vyhnať nejakým papekom
si strašne vtipný, ako sa hráš na bielu holubicu mieru
ale pozri, niesi jedina, neboj... forum je ku 80 percent odpad...