Citujem" Museli vymyslieť ako zarobiť na produkte, ktorý nemohli predať v USA"
Bol to produkt o ktorom vedeli že bol infikovaný vírom HIV a aj tak sa ho pokúsili predať
urcite nie nedokazal by som s tym zit to iste urobili aj kkti s tym metanolom proste zarobit a hotovo nevadi ze skapu desiatky ludi hlavne ze zarobime par korun proste takych ludi by mali priviazat o stlp na namestie a pustit na nich rodiny obeti
Vies aký systém dnes vládne? Kapitalizmus...
A vies definíciu kapitalizmu... ? Proste dnesný svet je o tom zarobiť čo najvác, a je jedno či kvôli tomu kdosi skape alebo nie, za aku cenu, proste zarábať, zarábať, zarábať...
Zvolili sme si to samy, teraz sa s tým už len môžme naučiť žiť...
nie nie je nastavený dobre ... keď som mal ešte 8-10 rokov tak som si myslel niečo iné, že dospelí sú najmúdrejší, že sa nikdy nemýlia, že je svet krásne miesto a že budem raz cestovať do vesmíru ...
potom som pochopil že su to ešte stále deti a ja sa už dávno vo vesmíre nachádzam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
ale som presvedčená že niekto taký sa nájde
A vies definíciu kapitalizmu... ? Proste dnesný svet je o tom zarobiť čo najvác, a je jedno či kvôli tomu kdosi skape alebo nie, za aku cenu, proste zarábať, zarábať, zarábať...
Zvolili sme si to samy, teraz sa s tým už len môžme naučiť žiť...
potom som pochopil že su to ešte stále deti a ja sa už dávno vo vesmíre nachádzam