Ak by ste nevedeli,jedná sa o značku vodky....ktorú som nedávno mala možnost ochutnat...o J.V Stalinovi som prečítala strašne vela kníh a viem pomerne o nom dost....myslíte si že niekedy plakal aj v réali? podla mna nie
i ked vlastne možné to je....podla psychologov bol zvláštny typ....ak by som žila v rokoch 1879-1953 a študovala by som psychologiu,určite by som o nom napísala prácu
Čo vy viete(A) Možno že v súkromí plakal často... a možno aj Bush plakal v sukromi a preto vyslal vojsko do Iraku a staral sa do veci, do ktorych sa nemal...a možno aj Obama plače a preto ide vyslat ako novy americky prezident vojsko do Afganistanu(A) A možno že prave plačem aj ja a preto tak trepem(A)
v detstve určite....
jeho otec bol zkrachovanec.... určite doma nebolo bohvieako dobre....
mal hnusne detstvo a preto sa z neho stalo to čo sa stalo
vždy v takýchto situaciach vsetko pramení v detstve.....
V dospelosti
...myslim že určite plakal ked mu zomrela manželka, vraj ju strasne miloval.....
a potom to s nim už islo dolu vodou....dal dokonca zabit vlastne dieťa....len aby ukazal že nikto nie je výnimka.....
Zvlástny clvoek to bol ten stalin
@10 vždy lepšie ako Hitler.... ja Stalina Neobdivujem ale zaujímam sa o jeho život a rada o nom čítam knihy a nezastávam sa ho len ho chápem že z týraného človeka sa stane tyran
@3 myslim ze pisanie psychologickych posudkov v tej dobe a o tom cloveku je asistovana samovrazda preco by stalin nemohol plakat? kazdy je len clovek ajked urcite sposobil inym viac slz nez ich sam vyronil...
ono... Stalin urobil velky prinos co sa tyka zdokonalovania Ruska... bez neho by nebolo tym cim je... len... si to dodrbal tou tyraniou trosku ale ja, clovek ktory nema moc rad dejepis neviem presne detaily...vlastne ani vela hrubych detailov neviem
@24 ja viem trochu viac detailov, a nakoľko sa snažím držať nestranný názor a snažím sa neriadiť "zaručenými" informáciami zo školy a TV, tak to vidím, že máš viac-menej pravdu.
Stalin urobil pre Rusko veľa, ide len o to, že ktorý idiot by vraždil vlastných ľudí, vojnových hrdinov a aj najbližších priateľov.
Ale napríklad v 1947 keď boľ veľký hlad, poslal do ČS zásoby obilia, my sme prežili a tam mu zomrelo pár miliónov ľudí od hladu. Podivný človek to bol.
A myslím, že plakal. Možno plakal aj nad tým čo robil. Možno aj každý deň. V podstate asi bol nešťastný. Pravdepodobne trpel určitou formou paranoje, takže v každom okolo seba vidiel potencionálneho nepriateľa. Nemal teda žiadnych priateľov. 2 ľudí vo svojom živote akokeby ušetril. Jeho matku a Maršála Žukova.
Je zaujímavé, že hoci Stalin mal vo zvyku zbavovať sa šikovných ľudí okolo seba, Žukov bol jeho pravá ruka.
neviem ci plakal. je je nanajvys smiesne ze si ho rusi vybrali ako najvacsiu historicku osobnost roka. aspon vidno co je to za narod. pardon, podnarod.
@25 zukov mal stastie, ze nbeol staliovi na blizku - v case cistiek bojoval z japoncami v mandzusku, uspesne, a preto stalin nemal dovod ho popravit. za vojny to bol najvacsi general a stalin si nemohol dovolit riskovat tolko, po vojne by zas posobil aj na rusov ako tyran, keby dal popravit takeho hrdinu...druha vec je ze ho po vojne odstavil od vsetkeho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
jeho otec bol zkrachovanec.... určite doma nebolo bohvieako dobre....
mal hnusne detstvo a preto sa z neho stalo to čo sa stalo
vždy v takýchto situaciach vsetko pramení v detstve.....
V dospelosti
...myslim že určite plakal ked mu zomrela manželka, vraj ju strasne miloval.....
a potom to s nim už islo dolu vodou....dal dokonca zabit vlastne dieťa....len aby ukazal že nikto nie je výnimka.....
Zvlástny clvoek to bol ten stalin
ak mám byt úprimná nečudujem sa mu ani ja aj ja som kvoli skazenému detsvu ubližovala aj ludom ktorých mám rada
mne osobne sa najviac páči táto
ani ja ho neobdivujem a pravdupovediac fakt ťažko povedat kto bol horsi či on alebo hitler..ale bol zaujimavy
Stalin urobil pre Rusko veľa, ide len o to, že ktorý idiot by vraždil vlastných ľudí, vojnových hrdinov a aj najbližších priateľov.
Ale napríklad v 1947 keď boľ veľký hlad, poslal do ČS zásoby obilia, my sme prežili a tam mu zomrelo pár miliónov ľudí od hladu. Podivný človek to bol.
A myslím, že plakal. Možno plakal aj nad tým čo robil. Možno aj každý deň. V podstate asi bol nešťastný. Pravdepodobne trpel určitou formou paranoje, takže v každom okolo seba vidiel potencionálneho nepriateľa. Nemal teda žiadnych priateľov. 2 ľudí vo svojom živote akokeby ušetril. Jeho matku a Maršála Žukova.
Je zaujímavé, že hoci Stalin mal vo zvyku zbavovať sa šikovných ľudí okolo seba, Žukov bol jeho pravá ruka.