ešte nie - naštastie - nerád by som našiel nejakého ducha v mojej posteli - dosť by ma to naštvalo pretože by mi nedajbože pošpinil mojú mäkkučkú postel
Ja verím na duchov a to hlavne preto lebo v našej chodbe furt nejakého vidim aj ked som sa s ním nestrela zoči voči ale videl ho aj kamarat takže viem že mi nešibe
Teraz si nevymýšlam.Fakt sa mi to stalo,neviem a asi si to ani nikdy nevysvetlím.
Ja bývam v meste,ale máme v na vidieku dom.
A jednoducho som raz v noci,(cez prázdniny keď som tam spal)išiel len tak pozrieť von.To viete,v lete totálne teplo a nechcelo sa mi spať.
Bol som vonku asi 5.min a keď som išiel späť tak ma osvietil päť musím zdôrazniť že si nerobim srandu.A hlavne ten výraz ,,osvietilo´´ môže a asi aj znie dosť ľuďom blbo.
Myslím to úplne vážne!
A teraz k tomu svetlu.
Nešlo to s oblohy,ale zo steny domu ktorý bol na pravej strane odomňa.Hlavný bod svetla bol asi pól metra odomňa,ale samozrejme to osvietilo aj mňa.Totálne som sa nalakal a nemohol som ani zaspäť.
To svetlo nemalo mať kde zdroj.
Proste stena.A všetci dobre vieme že betón len tak nesvieti.
Do teraz neviem čo to bolo a to ma štve zo všetkého najviac,pretože bývam dosť zvedavý.
Ano stalo sa mi vela krat. bud ma dakto posteklil na nohe kd som spal a nikto v miestnosti nebol. po pripade mi nadvihol volakto ruku ale nikto nebol v zibe okrem mna. A raz sa mi stalo, ze sa mi prihovoril hlas. nejem uz pisat co mi povedalo ale povedala a skoro som za zastal. A videl som este podivne postavi to je jasne. a ci mi to uverite alebo nie je jedno. dolezite je to, ze sa to naozaj stalo
Asi rok dozadu som sa v noci zobudil a po izbe lietali take biele chumace hmly, tak som rychlo bezal zasvietit, potom to zmizlo a ja som sa este polhodinu triasol na posteli a bal zhasnut. A segra sa raz zobudila a pri posteli jej stala nejaka zena , ale to sa jej nezdalo, lebo este aj smsku posielala v tej chvili, a ta zena tam stale stala, tak sa segra otocila k stene a uz sa tam nepozerala.
Ja som raz pred spanim rozmyslala o krvavej Mary a potom som sa v noci zobudila na to, ze som mala odkrytu nohu po clenok a tu mi zvierala studena ruka potom som nohu dala pod paplon a stale som citila ako keby mi ju niekto drzal
nho ja som počula dubot po obývačke, ako keď beží moja mačka, ale ona bola vtedy v mojej izbe. A nie, nemáme doma žiadne iné zvery a naši už dávno spali.... a často mávam pocit, že sa niečo v rohu izby mihne, alebo, že je niekto za mnou.....ale myslím, že to nie je nič neobvyklé
neviem, ale niektorí to tu opisujete ako niečo strašne nezvyčajné. podľa mňa sú bytosti (ak chcete nazvime ich duchovia) na tomto svete. prečo nie?? len sú ešte vyspelejší ako my. bez vetra sa ani lístok nepohne, tak prečo by nemali byť. stretávame ich stále a ani o tom nevieme.
inak moja mama videla krátko po narodení môjho staršieho brata nášho dedka. ktorý bol už mŕtvy. len sa zobudila na smiech môjho brata a nad postieľkou stál on.
ja ked som raz bola mala a verila som este na certov a spala som v izbe ta moji surodenci videli spoza skla za dverami(boli pootvorene) rohy ja ked som to pocula,ta som sa hrozne zacala bat na certov... ale uz niee
Ja ked som bola este mala tak som sa bala takeho toho detskeho kolotoca co vyzera ako stanok a tam sa tocia dookola tie auticka a rozpravkove postavicky. Zdy ked zacal zvonit zvoncek tak som sa bala ze pre mna pride cert ...a zobere ma
skor si myslim ze to ovplivnuje aj ludska fantazia potom sa cloveku aj selico sniva a aj vselico vidi ale tiez tak nad tym nejak rozmyslam ze asi volaco na tom bude lebo uz aj ja som zazil par divnich veci a hlavne v noci.
Mne este nic take, ale moj spoluziak s bratom zazili nieco take (tiez spoluziak,dvojicky)
Kopali si loptu na zahrade u babky, a bolo to v akomsi nedalekom lesiku... no proste nikdo tam nebol, uplne ticho a oni tam mali pochovaneho ich psika. Ten jeho brat stal pred hrobom toho psa a tomu druhemu bratovi ktory bol na druhej strane sa zdalo ze ten hrob sa hybe, ze nieco odtial vylieza alebo proste, ze nieco nieje v poriadku. Zakrical na brata ktory stal pred tym hrobom ze nech uteka prec. Potom taaaak upalovali ze ani puma by ich nedobehla. Potom sa tam bali ist dobre dlho. Isli tam az v sprievode babky... ale nic nebolo zmenene.
No kebyze to zazijem ja, tak neviem no... aj ja by som asi utekal
To sa môže stávať každému.Každý je senzibil,len niektorý majú schopnosť ducha aj vidieť,druhý len cítiť alebo počuť.Môžte svoje schopnosti aj rozvíjať ake chcete.
tak ako pisal kasko tak mne tiez v noci niekto zdvihol ruku..newiem opisat aky to bol pocit ale akoby do mna niekto vletel a nevedela som sa hybat len som vnimala ze sa mi zdviha ruka..a potom to zo mna vyletelo..nechape..a neklamem..a nesnivalo sa mi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
..neboj v 18 to uz bude lepsie
Ja bývam v meste,ale máme v na vidieku dom.
A jednoducho som raz v noci,(cez prázdniny keď som tam spal)išiel len tak pozrieť von.To viete,v lete totálne teplo a nechcelo sa mi spať.
Bol som vonku asi 5.min a keď som išiel späť tak ma osvietil päť musím zdôrazniť že si nerobim srandu.A hlavne ten výraz ,,osvietilo´´ môže a asi aj znie dosť ľuďom blbo.
Myslím to úplne vážne!
A teraz k tomu svetlu.
Nešlo to s oblohy,ale zo steny domu ktorý bol na pravej strane odomňa.Hlavný bod svetla bol asi pól metra odomňa,ale samozrejme to osvietilo aj mňa.Totálne som sa nalakal a nemohol som ani zaspäť.
To svetlo nemalo mať kde zdroj.
Proste stena.A všetci dobre vieme že betón len tak nesvieti.
Do teraz neviem čo to bolo a to ma štve zo všetkého najviac,pretože bývam dosť zvedavý.
Možno to bude tým,že ste neboli ešte celkom prebudený.
Ale ja som bol pri tej mojej príhode úplne hore.
Nie som námesačný,nebojte.
Kto bol pri takej príhode úplne prebudený,bdelí?
inak moja mama videla krátko po narodení môjho staršieho brata nášho dedka. ktorý bol už mŕtvy. len sa zobudila na smiech môjho brata a nad postieľkou stál on.
inak milá poznámka s tým brufenom
Kopali si loptu na zahrade u babky, a bolo to v akomsi nedalekom lesiku... no proste nikdo tam nebol, uplne ticho a oni tam mali pochovaneho ich psika. Ten jeho brat stal pred hrobom toho psa a tomu druhemu bratovi ktory bol na druhej strane sa zdalo ze ten hrob sa hybe, ze nieco odtial vylieza alebo proste, ze nieco nieje v poriadku. Zakrical na brata ktory stal pred tym hrobom ze nech uteka prec. Potom taaaak upalovali ze ani puma by ich nedobehla. Potom sa tam bali ist dobre dlho. Isli tam az v sprievode babky... ale nic nebolo zmenene.
No kebyze to zazijem ja, tak neviem no... aj ja by som asi utekal