Stalo sa vám už ze vám napísal nejaký politik ? Že ste komentovali napr články na FB a nesúhlasíte s tým čo daný politik ponúka myslím volebný program atď a po pár takýchto komentároch kt niesu typu voľte ho vám prišla správa. Od daného politika ?
toto asi zrovna nie, nie som uplne aktívny človek v takýchto diskusiách na FB, ale na svojom FB mám viacero politikov (najznámejší napr. Martin Poliačik), ktorí mi bežne komentujú statusy, ja im rovnako, a podobné
Ano napísal mi, akoby som s ním nesúhlasil, ale skôr mi to pripadalo ako nejaká reťazová správa, ktorú rozosielal viacerým alebo všetkým fanúšikom alebo neviem... Ale oslovil ma tam riadne menom a bolo také osobne písané. Ale nakoniec som sa mu neozval, pretože iba pozýval na stretnutie, kde by chcel povedať aj svoj názor. A mal som si len vybrať mesto podľa dátumov a pripadne sa kontaktovať na mail či dať číslo na presné miesto stretnutia resp. diskusie či čo to. Ale fakt neviem či to všetkým posielal alebo nie
Ale akože aj by som tam išiel, bolo by to zaujímavé určite, ale nemyslím si, že v súčasnej dobe, takto mesiac pred voľbami, prezidentskými, som bol úplne v obraze a kauzách a programoch tak ako keď sa neriešilo, kto podporuje a kto nepodporuje homosexuálov a kto v prospech koho odstúpi. Takže keď sa zase začne niečo diať na politickej scéne, po voľbách tak to možno pripadá do úvahy, ak spravím bakalárku.
Som si spomenul ze chmelar mi odpisal ale to bolo uz strasne davno. A este fb mi casto dava ako navrh priatelstva V.Palka a vobec neviem na akom algoritme funguju tieto navrhy
@wistingher normálne nekomentujem také články ale vyjadrila som sa k pár veciam. Ale nenapísala som nič zle iba pravdu(aj ked každý ma iny nazor) a napísala som to slušne na rozdiel od niektorých komentárov. Ale áno nechce sa mi to písať znova a anonymne som to nenapísala aspoň nie úplne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov