neviem ja uz poznam tak vela B ludi a mnohych som zavolala ja von alebo oni mna alebo som k nim sla rovno byvat nameisto prveho stretnutia ze sa o hanblivosti neda ani hovorit skorej uz mam asi poharik birdz ludi uz plny DDD
nehanbím sa vôbec, nemám za čo...
stretám sa s jedným birdzákom dosť často a jedného neďaleko z Martina, by som aj navštívil, lenže ON jeho veličenstvo sa zrejme hanbí a nedá adresu...
fuuuu...co ja viem? Asi skor nemam uplne giganticku motivaciu a su daleko a tak. Vela ludi som stretla random, mozno stretnem aj dalsich. Kedysi som taketo pocity mavala, teraz uz nie. Teraz idem s jednou birdzackou ako prve stretko na 8 dnovy vylet. Hups.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
stretám sa s jedným birdzákom dosť často a jedného neďaleko z Martina, by som aj navštívil, lenže ON jeho veličenstvo sa zrejme hanbí a nedá adresu...
no to muselo byť pred sto rokmi....
Ale napr. na takeho Marcella by som bola zvedava lebo to musi byt prirodny ukaz.