stane, ale iba vtedy, keď je nejaké zlé počasie a ja rozmýšľam, ktoré nohavice si dať, aby som nemala o chvíľu mokré až kolená, resp. keď býva ráno zima a poobede teplo, tak neviem ako sa mám obliecť
vyhádžem celú skrinu, zdá sa mi že je všetko škaredé (nie je ) tak v zúfalom pokuse aspon stihnúť autobus dám na seba prvé čo mi príde pod ruku a aj tak nestihnem ... -the end-
je mi tak hrozne jedno, čo si oblečiem do školy, že proste ráno otvorím skriňu, vyberiem si prvé, čo ma napadne, oblečiem sa a tam končí celý môj styling kvôli škole sa predsa nebudem česať a malovať
chcela by som mat v skrimi tolko hab ze neviem co si dat na seba ja mam dvojo rifli /jedny biele,jedny cierne/striedam si ich asi po mesiaci,4 tricka,z ktorych pravidelmne po tyzdni striedam tri z nich,stvrte len naozaj vynimocne mam na sebe,pulovre mam tri,z troho jeden mi je maly
Veci si pripravujem vždy večer pred spaním a keď už neviem čo si pripraviť idem spať a ráno ked vstanem otvorím skriňu a vytiahnem prvé čo mi padne do ruky.
Máme uniformy v škole, takže ďakujem bohu za to... ale potom mám problém, keď idem vonka, že čo na seba, lebo za tie 4 roky čo vkuse len tú uniformu, tak mi dost ochudobnel šatník
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
takze nie
skorej mam tu dilemu ci si mam brat aj mikinu/bundu ked je rano zima a poobede teplo
skoro vždy, a to doslova
Veci si pripravujem vždy večer pred spaním a keď už neviem čo si pripraviť idem spať a ráno ked vstanem otvorím skriňu a vytiahnem prvé čo mi padne do ruky.