Snáď už vtedy budem 100 000x vzdialený od panictva a ovládať aspoň polku knihu Kamasutry, aby žena nikdy si nesťažovala aké polohy ovládam a nemala dosť. Potom asi trošku vypapaný ženou a s pivným bruchom jak chlop. A snáď ako úspešný riaditeľ firmy s drahým autom a veľkým domom.
Asi som na staru dievku este mlada
Ale neviem, dufam ze budem mat tak 3 macky a sixpack a zit na nejakom peknom mieste s obstojne platenou pracou, viac ma nezaujima.
@phyxxo Tak áno, to je pravda že mi tá skúsenosť nič také neotvorí a najmä teda nevyrieši problémy. Na to som sa však neodvolával. Ide o to, že už mi je dosť dlho, sem-tam by som to aj hneď zmenil keď príde taký stav na mňa, a aj príroda po mne volá a chcela by spoznávať ženské telo a hlavne skúsiť aké by to mohlo byť. Túžim si vyplaviť aspoň chvíľu endorfíny a ruka ma už ani popravde vôbec nebaví.
Toto je celkom depresivna tema
Kazdopadne, dufam, ze ked budem mat 48, budem mat viac veci, ktore mam/budem mat rad (nech je to cokolvek) a menej tych, ktore nemam/nebudem mat rad.
Stará dievka je oficiálne žena, ktorá je staršia ako 25 rokov, nie? U muža je to to isté? A keď budem mať 42, tak si možno adoptujem decko. Keď stále bude s kým a bude myčka riadu.
Aj ked si myslim, ze v dnesnej spolocnosti (ked zivot nie je len o tom , ze skola, praca, manzelstvo), tento termin uz straca opodstatnenie. V minulosti, clovek v zasade tazko prezil single life, v dnesnej konzumnej spolocnosti nema problem mat plnohodnotny zivot (aj plny sexu) ako single aj do 30, resp aj do 40, pripadne aj dlhsie... teda podla mna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
Takže neviem. Súťažiť v pole v senior kategórii?
uz si samu seba moc nepredstavujem
Ale neviem, dufam ze budem mat tak 3 macky a sixpack a zit na nejakom peknom mieste s obstojne platenou pracou, viac ma nezaujima.
Áno, aj toto by mohla byť možnosť, ale tam sa mi moc nechce.
Kazdopadne, dufam, ze ked budem mat 48, budem mat viac veci, ktore mam/budem mat rad (nech je to cokolvek) a menej tych, ktore nemam/nebudem mat rad.
netuším, vôbec neviem, nemám predstavu
I ked v minulosti sa za staru dievku vraj povazovala uz 15 rocna slobodna. Ak je toto dobry zdroj ale hej 25 je asi prva hranica.
» m.necyklopedia.org/wiki/Stará_die...
Aj ked si myslim, ze v dnesnej spolocnosti (ked zivot nie je len o tom , ze skola, praca, manzelstvo), tento termin uz straca opodstatnenie. V minulosti, clovek v zasade tazko prezil single life, v dnesnej konzumnej spolocnosti nema problem mat plnohodnotny zivot (aj plny sexu) ako single aj do 30, resp aj do 40, pripadne aj dlhsie... teda podla mna