Kto pre vás boli najvýraznejší birdzáci, čo sem už nechodia, resp. chodia veľmi málo, ale stále si na nich ešte spomeniete, a spájajú sa vám s Birdzom s vašimi začiatkami na BZ, alebo pod.?
wewo , tommyhot , azel , p3tula , cobra, IT to su take nicky, ktore asi nezabudnem nikdy proste original birdzaci. A prirodzene ja, co tu kysnem od cias ked tu este ani registracky a forum nebolo.
mixelle, grietusha, mayo, vincent_vega, ten čo si neviem spomenúť na nick ale tváril sa za strašne úspešného a bohatého a inteligentného a okultného a špičkovofilozofujúceho indivídua a začínal na m (nie, nemyslím seba), majuri (ale tá sem ešte chodí, pokiaľ viem), divinatoire, incantatrix
@tommyhot - nie, mensrea, ale vďaka, ako som si prečítal ten tvoj koment a toho majlosa čo mi nič nehovorí tak som si zrazu okamžite spomenul . ale on nie je až taký starý birdzák, zasa, len mne sa proste bude s birdzom spájať
jednoznačne @drbna tá mi veeeeeľmi chýba... najviac... A birdz, keď som tu začala chodiť bol úplne o inom.. som tu už viac ako 4 roky... a tak veľa sa toho zmenilo... pamätám si na prvý videoblog... a na stretko z birdzu (na ktorom som nebola )
@wewo niekto ti tu na tvoj odchod povie len to ze "uz si sa zmenil a vyrastol" a nie je problem tu v ludoch ale co uz... kazdy vieme svoje a ideme dalej...
Tak si len poviem, že som tu vlastne úplný nováčik, oproti niektorým "pamätníkom" a trochu ma to jíma nostalgiou - za nich, za to, že ja som tu nebola . Ale to nie je moja vina - do roku 2008 som nemala ani počítač, nie, že internet .
A
@azel -a si pamätám, to je vlastne jedna z takých najskorších spomienok, ešte zapamätateľných. a @skippik -a asi a neviem, koho ďalšieho, zabúda sa..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
Barbora je perfektný človek.
...celkom rád spomínam na tie staré časy keď to tu žilo...
@midnight majlos?
» web.archive.org/web/20071005004...
» web.archive.org/web/20100124102...
jednoznačne @drbna tá mi veeeeeľmi chýba... najviac... A birdz, keď som tu začala chodiť bol úplne o inom.. som tu už viac ako 4 roky... a tak veľa sa toho zmenilo... pamätám si na prvý videoblog... a na stretko z birdzu (na ktorom som nebola )
A potom som si ešte všimla takých, ktorí sa tu zrazu objavili a dodnes na mňa pôsobia ako uzavretá spoločnosť, no ľudia ich tu už tiež poznajú.
Konkrétne nicky nebudem písať
A
@azel -a si pamätám, to je vlastne jedna z takých najskorších spomienok, ešte zapamätateľných. a @skippik -a asi a neviem, koho ďalšieho, zabúda sa..