cavte, rychla otazka, ked niekto nezmaturuje a robi nahradnu v septembri, povazuje sa za studenta, alebo mu status studenta konci v posledny majovy den?
no keď zmaturuješ tak je to tak, keď nezmaturuješ tak myslím, že je o dôvod viac aby si bol stále študent.
iba žeby ti to chceli odoprieť za trest :ehm:
@kevin na 100% si študent pokým maturitu neurobíš. Potom sa ti to prekrýva s vysokou školou ak na ňu ideš, čiže nič nebudeš platiť ani sa nikam nahlasovať, a navyše dobre zarobíš na brigáde.
@montik to si tomu pomohla @meana ja sa pytam hlavne preto, ze kamos mi povedal, ze po vyradeni studentov uz automaticky prestavam byt studentom (v utorok je vyradenie)
@kevin dobre v tom prípade sa ti nekryje všetko, ale pokiaľ neurobíš tú maturitu, tak si stále študent. dostaneš vysvedčenie a bežíš na úrad. to je moja rada. a mimochodom prečo sa nespýtaš učiteľa? riaditeľa? zástupcu? oni ti to predsa mohli povedať hneď a na 100%, napríklad ja sa môžem mýliť s tými pár dňami v septembri.
Mne sa nieco mari ze si student do konca juna a ak mas papier o prijati na vs tak do konca augusta, na MHD mi to tak hovorila, som sa pytala kvoli zlave..no a v septembri som mala priniest uz papier o navsteve vs
čo sa týka električeniek, listkov na autobusy a tak podobne.. si student do konca juna... co sa tyka zdravotneho poistenia a teda registracie ne urade prace, statut studenta mas do 31.8., po tomto datume mas 7 dni na to aby si sa zaevidoval a bude ti platena zdravotka od 1.9. ak to nestihnes do 7 dni, tak tak si to od 1.9. do datumu ked sa zaevidujes budes musiet zaplatit sam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
iba žeby ti to chceli odoprieť za trest :ehm:
skús využiť internety aj sám, rovnako veľa rokov školy máš za sebou (a silno predpokladám, že ešte o jeden viac) ako ja tak to zvládneš hádam.
@meana ja sa pytam hlavne preto, ze kamos mi povedal, ze po vyradeni studentov uz automaticky prestavam byt studentom (v utorok je vyradenie)
Tvoja škola to má na starosti.
a ideš na tú vysokú? si niekde podmienečne prijatý?