ako dlho vam trvalo kym ste ziskali vyssi status na birdzi? dufam ze tu nebola takato diskusia este, iba viem o tej ze sa tu riesilo ci je to blbost...
keď začali statusy, tak som bola na dobrej ceste, ak si dobre spomínam. a môj sen bol dosiahnuť status kvietok a pri ňom ostať, lebo sa mi neskonale páčil. avšak som uverejnila jeden videoblog, keď sa ešte moc videoblogy nerobili, takže na hlavnej stránke svietil asi mesiac a kvôli tomu som sa stalo strednou hvízdou. a zrazu bum, robila som šéfredaktorku, zrazu o mne ľudia vedeli a ja som zrazu megahviezda.
@mayo ja len ze vsade sa vytahujes aky mas titul a ostatny tu maju krajsie a lepsie a nepredvadzaju sa tak ako ty ale nech sa paci bud vulgarny lebo len to vies
inak, @mayo ty si úplne trápny s tým, že do fóra o statusoch napíšeš, aký máš status. furt to len vyťahuješ a s nikým sa nebabreš. nikoho tvoj status nezaujíma, bože!
Určuje obľúbenosť a aktívnosť daného uživateľa. Mení sa automaticky podľa toho, ako sa správaš a či ťa ľudia na BIRDZe majú radi. Status sa ti môže zlepšovať aj zhoršovať. Ale nikto nevie, ako sa ráta, ani ja Stačí, ak budeš pravideľne chodiť na BIRDZ a robiť niečo pozitívne, ľudia ťa budú mať radšej a BIRDZ ti zlepší status...
Nový uživatelia, alebo málo aktívny uživatelia nemajú nič. Po istéj dobe im to napíše, že sú na dobrej ceste, neskôr sa stane z neho alebo z nej klíčiace semienko z ktorého sa stane kvietok BIRDZu, kvietok môže odkvitnúť alebo sa kúzlom stať hviezdičkou BIRDZu najprv malou potom strednou, potom hviezdou, veľkou hviezdou a megahviezdou a potom... To je prekvapenie (ďalší stupeň zatiaľ nikto nedosiahol, ani ja, sakra
A tiez ma pytali ci vezmem mamu alebo nieco lepsie a hmyzu kamoška zo školy a manžel dal by to obchytávajú setci ľudia a ktomu fotrovci ma chce pre Vladka.M. jedno pre maminu a ešte sa v takom strese že nepijáci to je fetak tie peniaze nema Ale k vodke veľmi málo značkových obchodov aj v tom vážne strašní - ty ... Áno.. a hmyzu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Vieš, teraz sa nebudem vyjadrovať v žiadnej téme, aby mi tu náhodou nevytýkali, že som zázrak a mám byť ticho.
Čuduj sa svete, robíš to len Ty.
status nestatus,kreten moze byt aj zazrak aj je na dobrej ceste..
nechapem naco toto vobec niekto riesi..
Nový uživatelia, alebo málo aktívny uživatelia nemajú nič. Po istéj dobe im to napíše, že sú na dobrej ceste, neskôr sa stane z neho alebo z nej klíčiace semienko z ktorého sa stane kvietok BIRDZu, kvietok môže odkvitnúť alebo sa kúzlom stať hviezdičkou BIRDZu najprv malou potom strednou, potom hviezdou, veľkou hviezdou a megahviezdou a potom... To je prekvapenie (ďalší stupeň zatiaľ nikto nedosiahol, ani ja, sakra
Registrácia: 5. 12. 2008
Hviezda BIRDZu