nechápem pocit hrdosti na to, že som sa niekde narodila. nehanbím sa za to, že som Slovenka, to nie. ale nepociťujem ani nejakú špeciálnu hrdosť na tento fakt. @14
som hrdá na veci, ktoré som dosiahla vlastným pričinením.
prečo by som mala byť? veď som sa k tomu nijak nepričinila. a keby som si mohla vtedy dávno zvoliť iné občianstvo, tak to asi urobím. teraz mi je to šumák.
btw, podľa akej logiky dáš do "hrdí" mäkké i a do "slovenský" ypsilon? -.-
je mi cudzie byť hrdá na národ. platí u mňa to isté ako v @19 , ale to je všetko. je fajn niekam patriť, ale národ nie je to kritérium, ktoré by som v tomto chcela využívať.
Prečo mám byť hrdá na niečo, čo som nedosiahla vlastnou prácou? Prečo mám byť hrdá na to, že som sa narodila na tomto kúsku Zeme a nie na nejakom inom?
na co mam byt hrdy? na tunajsich zaostalych pokryteckych ludi co ziju v horsom pripade v stredoveku, v lepsom v komunizme?
na uplne neschopnych politikov, ktorym tu prakticky od zaciatku ide len mastenie vlastnych vrecak?
ci nebodaj na vyrastajucu "buducu generaciu" odkojenu rytmusom, do ktorej vsetci vkladaju tolko nadeji?
prosim ta
tak akoze som hrdy na nasich sportovcov a podobne ale sam na seba za to ze som slovak co ja viem no ako sa to vezme skor by som povedal ze som hrdy na to ze som zahorak ale ne no proste skor ano ako nie ale fakt ze konkretne na seba nemam byt preco hrdy
pre nevzdelancov to poviem a zhrniem aj slovensky:
nevidím dôvod prečo by som mal byť hrdý na niečo k čomu som sa aktívne absolútne nijako nepričinil. nevidím dôvod prečo by ktokoľvek mal možnosť byť na niečo také oprávnene hrdý.
Som hrdy na to co som dokazal, nie na to, ze niekto okolo teritoria kde som sa nahodou narodil postavil plot a dal mu nazov. Na to moze byt hrdy len mentalne retardovany primitiv, zvycajne co nic v zivote nedokazal (a ani nedokaze) a teda je hrdy aspon na vysledky ostatnych. Koniec koncov nic ine mu ani neostava.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
@14
som hrdá na veci, ktoré som dosiahla vlastným pričinením.
@14
btw, podľa akej logiky dáš do "hrdí" mäkké i a do "slovenský" ypsilon? -.-
p.s: je mi u prdele čo to povedal naozaj on
na uplne neschopnych politikov, ktorym tu prakticky od zaciatku ide len mastenie vlastnych vrecak?
ci nebodaj na vyrastajucu "buducu generaciu" odkojenu rytmusom, do ktorej vsetci vkladaju tolko nadeji?
prosim ta
--
pre nevzdelancov to poviem a zhrniem aj slovensky:
nevidím dôvod prečo by som mal byť hrdý na niečo k čomu som sa aktívne absolútne nijako nepričinil. nevidím dôvod prečo by ktokoľvek mal možnosť byť na niečo také oprávnene hrdý.