ja napr. rada rozkazujem druhym co a ako maju robit...proste dirigovanie alebo ako to nazvat...a pritom to myslim v dobrom, len ostatnym to akosi lezie na nervy ...musim sa nad sebou zamysliet...a neviem ,ci to je manipulacia v pravom slvoa zmysle, proste paci sa mi,ked ludia daju na moje 'rady',ale malokedy tym daco sledujem ako benefit pre seba
nemanipulujem ľuďmi, nikdy nie vedome (mám na mysli veci ako šarm, alebo rétoriku, to je vec každodenná a preto ju nepovažujem ani v najmenšom za manipulatívnu)...
nemám rada, ak to niekto robí mne, tak prečo by som to robila ja? veď aj keby som to pomocou manipulácie dosiahla, nemala by som z toho taký pôžitok, ako pri vedomí, že to dotyčná osoba urobila dobrovoľne a ešte aj ochotne
@atropabelladona podla mna manipulativny typ znamena, ze ty manipulujes, nie ze tebou manipuluju, preto si mala dat ano, ked manipulujes...ze si manipulativny typ
ja som obe, lebo ked ma prepadnu vycitky svedomia, som schopna prehliadnut manipulatora. cize mna dohana karma.
hmm možno niekedy sama neviem ... ale prednedávnom som nad tým premýšľala a nadobudla som presvedčenie, že po istom čase sa niečo zvrtne a nie uvedomelo manipulujem ... až po určitom čase si to uvedomím .... neznášam to :/ ( ale nie je to 100 percent overené ) ... a tak, že idem si za niečím a preto manipulujem, to sa mi nestáva často lebo nechcem... riešim to radšej inak....
So mnou nikto nebude zametat...ja to dokazem dokazem manipulovat ludi niekedy som vypocitava...vacsinou dosiahnem co chcem....ale nechcem ovladat deuhych to mi je naprd ...chcem ovladat jedine seba a to je to najtazsie
mna manipulovala moja kamoska, ktora robila polroka v call centre - tam sa naucila vsetky mozne techniky manipulacie....potom som zacal byt ostrazitejsi a uvedomil, ze minimalne polovica ludi v mojom okoli viac-menej kazdeho manipuluje, a ma nejaku skusenost s call centrom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
A keď sa o to pokúšam, mám výčitky. Radšej som priama.
Teraz sa snazim byt ostrazitejsi...
nemám rada, ak to niekto robí mne, tak prečo by som to robila ja? veď aj keby som to pomocou manipulácie dosiahla, nemala by som z toho taký pôžitok, ako pri vedomí, že to dotyčná osoba urobila dobrovoľne a ešte aj ochotne
ale byvala spoluziacka bola majsterka v manipulacii
su za tym ciste pragmaticke dovody
ja som obe, lebo ked ma prepadnu vycitky svedomia, som schopna prehliadnut manipulatora. cize mna dohana karma.
Ale v entuziastickej nálade dokážem byť nepríjemne nástojčivý typ
podla seba nie