Iba ked sa extremne zmeni pocasie (napr jeden den je horuco a sucho a na druhy den chladno a prsi) a bud ma boli hlava, alebo kosti (rebra, sternum), alebo oboje.
Rozmýšľal som medzi druhou a tretou možnosťou ale nakoniec som označil tu tretiu pretože neviem či by som to mohol zhodiť na počasie, skôr to závisí od môjho vnútorného rozpoloženia než takýchto vonkajších činiteľov. Ale možno aj trochu som len o tom neviem a nespozoroval som to zatiaľ.
Ako sa to prejavuje ? No bolí ma trochu hlava, fyzicky v oblasti spánkov a v strede čela, mám tlaky v ušiach a netrúfam si ísť napríklad šoférovať lebo sa cítim, že by som nemala dobré reflexy. Trochu aj tlak v očiach. Neviem robiť nič, na čo je potrebná mentálna činnosť - napríklad sa učiť. Mám excesívnu chuť na kávu - to si vysvetlujem tým, že sa mi pravdepodobne prudko znížil tlak a telo si pýta niečo, čo ho napraví... alebo tiež na čaje, ktoré majú podobný efekt ako káva. Mám taký falošný pocit unavenosti. Prečo falošný? Lebo sa tak len cítim. Musím si sadnúť, alebo ľahnúť alebo aspon niečo medzi Ale nezaspím, nedá sa mi spať, lebo ma bolí tá hlava a okrem toho nie som unavená... Len taká, slabá Toto sa mi deje ked chodia okolo čierne oblaky ale nechce z nich zapršať. Vtedy ma ide urvať fakt Ked zaprší tak sa mi uľaví, ale až pár hodín po daždi. Ked sneží tak sa mi "len" točí hlava ale tak brutálne, že sa bojím, že do niečoho narazím a budem vyzerať ako ožratá. Čím hustejšie sneží, tým viac sa mi točí hlava a mám pocit že žmúrim oči a bojujem proti tomu No a ked svieti slniečko tak mi je uplne fajn
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
ale mam sezonnu depresiu v lete a NENAVIDIM leto, lebo ma rezu oci, je mi neznesitelne teplo, nemozem spat, som lepkava a hnusna a bleh