@kaiserchief1@7 Take herne fórum. Hráči z rôznych online hier si tam môžu vytvoriť svoju skupinu a chatovat. Ja som hrala jednu hru asi rok a pol a bola som vo vedení nášho "herneho teamu"/klanu. Bolo nas tam asi 50, ale my piati sme mali aj discord, aby sme sa mohli rozhodovať koho vylucime, koho povisime a tak. Samozrejme ale skupinu si tam moze vytvoriť ktokoľvek, no primárne to funguje pre hráčov No a je tam vraj aj Birdz skupina, kde je par ludi odtiaľto.
Ja už neviem, asi som ten server omylom vymazal zo záložiek keď som si upratoval discord. Ale tak je to vtipné, lebo som mal pocit, že za deň sa tam napísalo asi toľko ako na celej tejto stránke. Keby ste ma tam znovu pozvali, bol by som vďačný, aspoň sa nebudem nudiť v práci
Tiež môžem potvrdiť, že ohováranie sa tam deje na dennej báze, dokonca je to veľmi kruté. Keďže tam nikto nedáva pozor, všetci môžu ohovárať jedna radosť.
anketou si nespravila nič zlé. Komenty @9 a @1 0 sú myslené sarkasticky. Mierne rozčarovanie nastalo len pre @1 a preto, že ohováranie nebolo nikdy veľkou časťou toho chatu, ale tu z toho svojho času bola dráma a viacerí ste zjavne mali dojem, že tí ľudia sa tam schádzajú za účelom ohovárať, čo vôbec nebola pravda.
Väčšinou sa tam píše hocičo, čo komu napadne, veľa o jedle a väčšinou sú tam frky na všetky strany (a určite také, čo by mnohým neprišli ani vtipné, no tamojšej zostave prevažne sú. (Mne to príde, že hlavne tam ľudí spája podobný zmysel pre humor). Mnohé veci, čo si tam ľudia píšu navzajom, sú ešte ustipacnejsie než tie, ktoré občas niekto napíše o nejakej tretej strane.
hej bolo to myslené sarkasticky lebo väčšina tých ľudí už sem na B ani nechodí, takže tieto srajdy čo sa tu riešia ani nikoho nezaujímajú... a vtipné je, že tu na stránke sa ohovára a nadáva oveľa viac.. niektorí užívatelia sa tu pravidelne posielajú do piče a nadávajú si do kokotov... ale zlá je tá skupina na discorde kde sa riešia rezne s ryžou , vtipy a každodenné žasnutie.. HAWK dohovoril som
@kaiserchief1@19 Z mojej skusenosti by som skôr povedala, že je to niečo medzi diskusnym forom a chatom. Dajú sa tam normálne zakladať diskusne vlákna, pripinat nejaké dolezite oznamy (ktore potom stačí len z discordu kedykolvek skopírovať do chatu tej ktorej online hry) a tak, funguje tam aj vyhľadávanie podla slov v prispevkoch trebárs a podobne. Takže nie je to len nejaká klasická jedna chatovacia miestnost, ale chatovat sa tam samozrejme v pohode da. My sme mali ale napriklad na volny chat urcene len jedno vlákno.
No a dostaneš sa tam tak, že ti niekto odtiaľ musi poslat pozvánku na mail. Skús trebárs napisat niekomu, kto tam je ja o tom nič viac neviem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
anketou si nespravila nič zlé. Komenty @9 a @1 0 sú myslené sarkasticky. Mierne rozčarovanie nastalo len pre @1 a preto, že ohováranie nebolo nikdy veľkou časťou toho chatu, ale tu z toho svojho času bola dráma a viacerí ste zjavne mali dojem, že tí ľudia sa tam schádzajú za účelom ohovárať, čo vôbec nebola pravda.
Väčšinou sa tam píše hocičo, čo komu napadne, veľa o jedle a väčšinou sú tam frky na všetky strany (a určite také, čo by mnohým neprišli ani vtipné, no tamojšej zostave prevažne sú. (Mne to príde, že hlavne tam ľudí spája podobný zmysel pre humor). Mnohé veci, čo si tam ľudia píšu navzajom, sú ešte ustipacnejsie než tie, ktoré občas niekto napíše o nejakej tretej strane.
No a dostaneš sa tam tak, že ti niekto odtiaľ musi poslat pozvánku na mail. Skús trebárs napisat niekomu, kto tam je ja o tom nič viac neviem