Ahoj Teal. Ja som sa zas z rôznych dôvodov rozhodla, že hlasovanie bude tento krát v mojej ankete len na jednu správnu možnosť posledná odpoveď je skvelá, veľmi výpovedná!
jeho komenty som aj tak za tie roky uz automaticky preskakovala, vadilo mi ked sa s nim ludia snazili interagovat a polka fora boli rozpravy o nicom. clovek vidi 50 komentove forum, tesi sa na flejm a nakoniec to len zajko
Este doplnim ze by sa mal samozrejme krotit ak sa vrati a to aj mnohi dalsi... Tiez nie som svaty ani nahodou a uz som si velakrat BAN zasluzil no uz ked sme prezili tieto divoke dlhe roky birdzovania mali by sme drzat pokope nie sa za kktiny hadat a likvidovat aby to tu cele nadobro zakapalo
@torpedo08 Tak ale on to fakt veľa krát dosť preháňal podľa mňa A áno, nie je jediný... Len... Ja neviem, asi by som chcela žiť v ideálnom svete, kde jeden na druhého nenadáva, neposiela ho do pekla a tak... Ale to sa naozaj netýka len jeho... To len ja som asi moc citlivá na také veci. Tiež som si už viac krát povedala, že sem už kvôli podobným vyjadreniam neprídem. Ale tak to je jednoducho všade...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ale bude mi svojim sposobom chybat, ale asi len preto, ze je tu sto rokov
a je nas tu 5, tak naco sa kynozit?