Nezamýšľali ste sa nad tým, že by možno bolo lepšie žiť bez gravitácie? Teda ak by ľudia boli stavaní na taký život, len čisto teoreticky... Nikdy som gravitáciu nemal rád a myslím si, že by bolo všetko jednoduchšie... alebo?
. . . ved pockaj . . . pocas najblizsieho predvolebneho obdobia si to urcite daka strana zaradi do programu . . . zrusime gravitaciu :p . . . inak to sa potom bude nasim tmavsim spoluobcanom lahsie kradnut
znamenalo yb to no cars respk by si na kazde vozidlo musel vybudovat dráhu v ktorej by bolo pevne pripevnené a záchod uuuu .... takze nei enbolo yb to lepšie ja by som rbal ešte väčšiu lebo čiste teoreticky cím vacsia tym sa tvoje telo prisposobi na vecsiu zataz a bdue svalnatejsie
Ja myslim, ze by to bolo ale DOST tazke . Uz len taka zakladna predstava - ako by sme sa umyvali, keby voda lietala vsade naokolo? No a vykonavanie potreby si uz ani neviem predstavit
@3mm Ale tak zas si vezmi, ze keby bola este vacsia, Tvoje telo by bolo svalnatejsie v dosledku toho, ze by muselo uniest tazsie veci, cize by Ti to prakticky, okrem lepsieho vyzoru, nijako nepomohlo .
@3mm@flussica "..ak by ľudia boli stavaní na taký život..", teda by sme srali trošku inak a svaly by boli ovplyvniteľné inými spôsobmi... len teoreticky, keby šlo o manipuláciu s predmetmi
@kevin neboli by adrenalínové aktivity, ale bolo by všetko bezpečnejšie...
@8 No ale v tom pripade by to tiez bolo sumafuk, ci mas gravitaciu, alebo nemas, lebo by si to nijako gextra nevnimal, bolo by Ti to normalne. Pravdepodobne by si si ani nevedel predstavit zivot S gravitaciou a zase by sa zakladali fora, ci si vies predstavit zivot v gravitacii a vsetci by sme sa na tom strasne smiali, lebo by to bolo nieco abnormalne a bla bla bla.. Proste by to bolo zas len uplne normalne, ak by sme na to stavani boli. V tom pripade nie je co riesit
@flussica to je pravda, i keď neviem či by niekoho vôbec napadlo, že existuju predmety s gravitačnou silou ... keby sa s gravitáciou nikde inde nestretli...
lenže, teoreticky.. keby sa napríklad stala nejaká prírodná katastrofa, zanikla by gravitácia a my by sme sa zrazu zmutovali na niečo, čo dokáže bez problémov prežiť v takom priestore... tak by to mohlo byť dobré vzrušo
@kevin a bezpečie nie je adrenalín ... nemôžeš spadnúť zo skaly a rozbiť si hlavu pri páde ... ale oproti tomu nemôžeš skákať bungeejumping či jak sa to píše...
@neith74 no to už je zase útok na vlastnosti človeka, ale keby sme sa vedeli hýbať v tom priestore... napríklad postaviť si dom 10 kilometrov nad zemou, nebolo by taký dom ľahšie postaviť?...
@filipkoo ale aj tak, čo sa týka stavby domu, tak neviem ako by si staval dom bez gravitácie, ako by si miešal betón, ako ho tvaroval a spájal aby uschol tak ako by mal ... Počkaj, vlastne o čom sa tu rozprávame? Veď by sme nemali ATMOSFÉRU XDDD Teda ani ochranu pred UV žiarením, elektromagnetickým žiarením atď .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
a je pekné mať sen - vediet lietať
a sny su predsa na to, aby sa snívali a nie plnili
Ale keby malo lietať všetko, tak o tom pochybujem.
@kevin neboli by adrenalínové aktivity, ale bolo by všetko bezpečnejšie...
adrenalin praveže nie je o bezpeči
lenže, teoreticky.. keby sa napríklad stala nejaká prírodná katastrofa, zanikla by gravitácia a my by sme sa zrazu zmutovali na niečo, čo dokáže bez problémov prežiť v takom priestore... tak by to mohlo byť dobré vzrušo
S pozdravom
Takže áno, som úplne spokojná s gravitáciou.
gravitaciami obcasne trosicka peekaza... ale fakt len obcas.
A neviem ci si sa zamyslal nad tym, ze VSETKO ne viazane gravitaciou... este aj procesyy v tvojom tele.
@netih74 dobre, vzdávam sa
bože, holy fuck, facepalm, uberfail, všetko