nevyznam sa v politike ale zacala som sa o nu zaujimat asi pred pol rokom ale hned som sa proste rozculila takze viem len velmi jemne o com totu je co sa deje, vobec nie som nejaky pozorovatel takze nemozem vyjadrit svoj nazor ci je zla alebo nie je
Ja by som podotkol že väčšina ľudí bude nespokojná asi vždy. Ja osobne súhlasím s názorom @Michaello89 a ešte podotknem že Dzurinda hlavne buduje v dnešnej dobe na úkore dnešnej vlády lebo dobre vie že má mizivé šance na voľbách. Opäť ľudia ho voliť nebudú lebo načo? On už šancu mal sa prejaviť ale nič nedokázal. Mal 2 funkčné obdobia a nič neurobil pre SR že vstúpil do EU alebo NATO tak to neviem či je jeho úspech ale inak nič sa nedialo. Dnes keby sme pozreli aj to čo dnešná vláda robí a urobila a nie len na to zlé čo sa v poslednej dobe hlavne stalo a porovnali s predošlou tak niet čo dodať. Myslím si že v politike sa furt kradnúť bude a klamať už keď v tej vláde bude hoci kto.
@Nikeboy a čo mám nadávať ako všetci tým nič neurobím a kritizovať je najľahšie čo sa dá si myslím. Ja ju neobhajujem len pravdu som napísal. Jej kroky no sú aj dobré aj zlé ako každej vlády no čo už. Som spokojnejší s touto vládou viac ako s predošlou asi preto. Niekto má rád opozíciu a niekto koalíciu. Ja sympatizujem s dnešnou koalíciou.
@pa3cek no....problem v skutocnosti nieje vo vlade, ale v ludoch co ju volia. takze z tohto hladiska je vetsina ludii.....uplne mimo. stacii ked si pozries minulorocne volby. no....tak potom sympatyzujes aj s panom v. ktorii mal v stb prezivku doktor, tusimze. z tym panom v, ktorii rozkradol slovensko, spolu z panom j, z tiim panom j ktorii ...no skoda slov.
@Nikeboy Ale nemôžme všetkých hádzať do jedného vreca predsa. Veď každý kto je v dnešnej politike a podniká a bol šikovný zlodej tak po 89 roku a 93 si niečo ukradol alebo sprivatizoval. My nemôžme pozerať len na minulosť ale hlavne na budúcnosť a súčasnosť a že sa kradne to nie je len o jednotlivcoch ale o celej našej populácií sme tak vychovaný či skôr ešte nie sme na takej úrovni aby sme to nerobili ako v civilizovaných štátoch. Tu človek musí nad každým stáť aby neurobil chybu či prešľap a všetko strážiť lebo inač to je strašné. Pokazia čo sa dá a ukradnú tak isto. Minulý rok som sa volieb nezúčastnil čiže ani moc o nich neviem to je tak keď si celý rok len v škole na internáte a nesleduješ správy lebo pravdu povediac nemáš ani času a ani chuť máš dosť svojích starostí. Ja s nejakými pánmi nesympatizujem vieš si predstaviť koľko v strane je ľudí ktorý sú tam len aby zarábali ale absolútne nič nerobia my poznáme iba špičku všetkých politických strán a si myslím že v každej strane sa nájdu nejaký šmelinári a zlodeji nie len v dnešnej vláde. Ja sympatizujem so stranou ako celkovo nie s jednotlivcami a ide mi hlavne o to aby niečo robili konečne vo vláde nie len kecali a komentovali. Pozri všade kde sa niečo deje a kde niekto niečo robí tak sú aj problémy a robia sa aj prešľapy to je jasné.(To musíš poznaj aj v osobnom živote.(Kde je akcia musí byť zákonite aj reakcia to platí aj v chémií) Len tomu je naj čo nič nerobí lebo ma pokoj a nič na neho nemajú viď Dzurinda. Na neho sa kydať ani moc nedá, lebo nie je k čomu. Každý máme svoj názor proste ja neodsudzujem nikoho či už obľubuje dnešnú vládu či nie všetko čas ukáže hlavne. Až po čase vidno kto čo spravil.
Ešte by som chcel podotknúť mám bratranca je nezávislí pracoval už za Mečiarovej vlády a pracuje aj dnes a ten by ti vedel povedať ktorý sú najväčšie svine aj v minulej vláde aj v dnešnej. Hlavne ako si dokážu hádzať polená pod nohy len aby osočili iných ale nepozerajú aké to bude mať následky pre SR a hlavne občanov tejto krajiny.
@pa3cek tak zober to tak-slovensko bi nebolo v nato,eu, nemalo bi euro, o ekonomike ani nehovoriac. takze za to vsetko moze bit vdacne predoslej pravicovej vlade, a jej 2 funkcnim obdobiam.
ano vydno, sucastna vlada zrobila tolko chib(rastucii deficit slovenska, zhorsenie podnikania na slovensku, emisie....a kopec inich aferr...)
@Nikeboy Keď sme orientovaný pro-západne musíme byť v NATO veď v NATO sú už aj Albánci, Bulharsko, Litva, Rumunsko tak si myslíš že nás by nezobrali že tam bolo niečo ťažké sa dostať??? Ďalej EU to nie my sme museli prosiť ich aby nás zobrali ale oni nás skôr áno museli sme splniť nejaké podmienky ale pozri sa na zaostalejšie krajiny ako Rumunsko tiež sa tam dostali a u nich je to strašné to jak v cigánskej osade vyzerá. Pozri sa nato tak keby sme nevstúpili do EU vieš si predstaviť koľko územia by museli strážiť Poliaci, Česi, Rakušania, Maďari tak račej nás do EU zobrali preto som napísal že oni nás prosili aby sme vstúpili akože pre nich to je aj výhodnejšie. Euro je pravda že minulá vláda s tým začala ale čo také urobila akurát stanovila že kedy bude euro a začala niečo vybavovať ale najviac urobila terajšia vláda no to najhlavnejšie. Razenie mincí, dovoz peňazí z Rakúska každé ráno v BA lietali transportéry však som tam tak viem. A hlavne oboznámili občanov s novou menou včas a si myslím že dostatočne.
Jasné deficit(dlh) No keď chceme aspoň trocha dohnať Európu musíme niečo obetovať. Napr: dialnice tie už mali byť dávno postavené ale nič sa nestavalo od 1993 roku a kde su tie peniaze s cestnej dane keď sa len cesty opravovali. No niet ich sa rozkradli prv Mečiar rozkradol veď to vidno na tunely Branisko že od Prešova idú 2 tumely a vychádza iba jeden to je hanba toto. Tak musíme brať pôžičky keď peniaze niesu a chceme niečo budovať. Za Dzurindovej vlády rástla ekonomika ale na úkor obyvateľstva a predaja štátnych podnikov.
Neviem či sa zhoršilo podnikanie práve že po vstupe do EU sa lepšie podnika a prosperuje hlavne treba vedieť hospodáriť a podnik vydrží ale keď chce pán podnikateľ auto za 2-3 milióny tak jasné že sa zle podniká a chce žiť na vysokej nohe už od začiatku podnikania.
Emisie. Ja ako chemik ti môžem povedať že emisie nie su problémom tejto vlády ani predošlej ale celosvetový a hlavne problém ktorý vznikol už dávno len teraz sa začali prejavovať následky minulého storočia a tisícročia.
@Nikeboy Emisie ty myslíš s tým predajom tak to o5 sa ukázala chyba jednotlivca niekto zhrabol milionik do vrecka aby zarobil ale vôbec nemyslel na SR že koľko mohla ona zarobiť, myslel v prvom rade na seba aby sa nabalil. To je chyba SNS a nie celej vlády za predaj zodpovedal minister ŽP a premier podpísal to čo mu predložili(najlepšiu ponuku) dôveroval im za to ho nemožno obviňovať keby mal sám vybrať premier čo je naj. tak potom nie je potrebný minister ŽP predsa. Chybu urobil minister ŽP a nie celá vláda. Najhoršie je to že vo vláde je 3koálícia a to je ten problém že jeden druhému sypu popol na hlavu.
Nie som spokojný s terajšou vládou, ale nebol som spokojný ani s minulou. Kradnutie na rovnakej úrovni, nesplnené sľuby DETO, klamstvá, podvody, ľahostajnosť. Títo naši lumpovia sa nezaujímajú o spokojnosť občanov a o blaho rozvoja, ale o moc! Každý robí všetko preto, aby vyhral najbližšie voľby.
Ale predsa je ešte koho voliť. Ja by som volil nové politické strany, ako napr. Most alebo Stranu zelených.
Dnes je trendom vytvárať motivujúce slogany a a ešte motivujúcejšie názvy strán, aby ľudia volili správne, lenže ľudia a vnútorný systém v každej strane je často úplne opačný a zvrátený.
Chyba je ale aj v nás. Mali by sme viac protestovať, viac štrajkovať, vo väčších masách. Zaujímať sa o ľud a štát a nie iba nadávať. Podpisovať petície za správnu vec, postaviť sa za správnu vec.
No Slováci sú národ, ktorí väčšne trpí svoj osud a vládu
@pa3cek tolko skreslenich vecii, ze ani neviem kde zacat . ako...take vtipi co tu hadzes som necital ani v.....no neviem kde ani ale zrejme ty aj tym nezmyslom veris len tak mimochodom, aj slovenske koruny-bankovky, sa prepravovaly zo zahranicia, lebo slovensko ziadnu vlastnu bankovku nikdy nevytlacilo . z predajom statnich podnikou za minulej vlady uz uplne nezmysli co tvrdis, si pozri kolko statnich podnikou predal za par korun, jeden nemenovany politik z terajsej koalicie. takze uplne odveci co pises.
o podnikanii nevies nic, tak zbitocne to budem komentovat.
co sa tika predaja emisii za...uplne smiesne ceny, to bol podvod, na ktorom sa niekto z sucasnich stran v koalicii pekne nabalil. stacii si pozriet pozadie garazovej firmi.
@Nikeboy chlape veď bankovky sa prepravovali z Rakúska nie mince citaj poriadne do piči. Iba mince máme svoje chlapče aj to sme nerazili my ale dali to na zakázku nejakému štátu až taký sprostý nie som a ešte k tomu som v BA tak asi viem. Chceš povedať že Dzurinda nic nesprivatizoval veď skoro predal Bratislavské letisko ty vole.Ďalej sprivatizoval: SPP, Slovenské elektrárne a ešte kopu máš internet tak si pozri a Mečiara neriešim ak narážaš na neho lebo ja verím a som so SMER - om a SNS a HZDS koaličných partnerov neriešim, práve kôly nim je toľko škandálov. Nie o podnikaní neviem nic mas pravdu ty vieš všetko a mňa budeš učiť keď máš 17 rokov. Veď o emisiach som to napísal aj ja neviem a presne to isté. Čo si ty zac ze pises furt neskoro v noci a este pises polovicu to iste co aj ja no nic maj sa.
Keď nechceš normálne diskutovať tak mi račej ani nereaguj na moje komentáre budem ti vďačný. Lebo nemám chuť čítať s tvojej strany rečičky o tom ako ty všetko vieš a druhý nič keby si bol aspoň starší tak to akceptujem ale tak nemám rád povyšeneckých ľudí ktorý všetko už vedia si o sebe myslia. Som chcel normálne diskutovať ale ty bez toho aby si človeka vytočil nevieš. Maj sa pekne teda.
Jasne, ze som nespokojny s tymito klamarmi a zlodejmi. Za 4 roky nespravili ani hovno a ked aj spravili tak to bolo na hovno.
Zrusene 20 a 50 korunacky.. Akoby zdravotnictvo nebolo aj bez toho v dost velkych srackach (kazda jedna nemocnica ma milionove dlhy). Samozrejme system nebol dokonaly, dokonaly by bol keby to niektori lekari nezneuzivaju..
Kurz prvej pomoci.. Kazdy kto si robil vodicak tak vie, ako to tam chodi Zas sa niekto nabalil..
Vianocne prispevky.. Dali dochodcom 10 euro navyse. Im to nepomohlo a nas to stalo kopu milionov.
Srotovne.. Sice stat prispel do 2000 euro, no za 2000 euro sa nove auto neda kupit, co znamena ze si obycajny clovek musel zobrat uver. To je teda socialny krok, zadlzit prosteho cloveka, ktory si nevie zratat kolko je 2+2. Hlavne, ze stat prispel.. rofl
Velmi slabe, az skoro nulove cerpanie Eurofondov. Totalna neschopnost vlady..
Harabin, ktory si este ako minister spravodlivosti zakonom upevnil moc v sudnictve. Nasledne sa stal sefom najvyssieho sudu. Toto je facka pre kazdeho slusneho obcana.
Dopravcovia platia cestnu dan aj myto, ktore je momentalne este stale polofunkcne.. Hlavne, ze sa niekto nabali.
A samozrejme cez 50 kauz (klientelizmus, podvody, predrazene tendre atd), ktorymi nas nasi socialni romantici prekvapuju tyzden co tyzden
@Nikeboy Tak ma to trocha vytočilo vieš čo kašlime nato lebo dobre vieme že sa od 1989 len privatizovalo a od 1993 ešte viac. Ja nehovorím niektorým podnikom to pomohlo lebo dnes by už neexistovali keby ich nevlastnili súkromníci. Vieš že keď je podnik niekoho tak sa o neho stará keď je štátny tak sa v ňom kradne a podnik je stratový a skôr či neskôr musí krachnúť. Ide len o to, že keď predávali štátne podniky tak mali predávať za čo najlepšie ceny a takým investorom ktorý mali dobré úmysly, ale oni podniky popredali podobne ako minister životného prostredia predal emisie. Štát na tom prišiel o kopu peňazí a pár ľudí sa nabalilo. Tu len ide o strategické podniky a podniky ktoré nevykazujú straty a to jednoznačne sú: Slovenské elektrárne, SPP atď. VSŽ to ja neviem aký ročný obrat mali či by v dnešnej dobe fungovali keby sa ich neujali Američania. Skôr bývalé VSŽ sú výnimkou dobrej privatizácie lebo ľudia majú prácu, firma prosperuje a zamestnáva značné množstvo ľudí.
Ja akceptujem tvoje názory len ten predposledný príspevok si napísal mi to vyznelo že ty mňa neakceptuješ a že vnucuješ svoje názory. Vieš čo uvidíme po voľbách. Mne je skoro jedno že kto vyhrá. Ja si osobne myslím že o5 SMER. Ale keby vyhralo SDKU aby ste mali pokoj len som zvedavý že čo bude za ich vlády. Keď ja nehájim SMER ale zase nikto nevidíte že SDKU bolo pri moci 1998 - 2006 a vôbec nič sa nemenilo. Dialnice za 2 funkčné obdobia mohli byť postavené a kopa vecí urobených a ja vôbec som nič nespozoroval aby niečo robili. Len sa vychvaľovali že nám stúpa ekonomika no bodaj by nie keď vtedy naťahali do štátu automobilky a šetrili na čom sa dalo aby zdvihli ekonomiku. Niekoľko násobne zdvihli elektrinu, plyn, pohonné hmoty opäť na úkor ľudí ale platy rástli asi najmenej, ľuďom nič nedávali žili a budovali na ich úkor. A to vládli od mojích 9 rokov - 17 rokov čiže som už niečo sledoval že čo sa deje v politike aj ma to zaujímalo.
Chyba je hlavne po 1989 a 1993 keby sa vtedy začalo robiť ako malo, dnes by to inak vyzeralo v našom štáte. Ale sa to robilo všade tak aj u nás. Napr: Poľsko, Maďarsko, Všetko sa kradlo a nič nerobilo.
@Pa3cek ako to, ze sa nic nerobilo? Sam tvrdis, ze si sledoval politiku od svojich 9tich rokov.
Prva Dzurindova vlada obnovovala Slovensko po tazkom Meciarizme, ktory tu bol (rozkradnute, zadlzene a skrachovane statne podniky, privatizacia doslova za korunu atd).
Druha Dzurindova vlada budovala ekonomiku (sam tvrdis, ze to tak bolo). Si myslis, ze sa da robit socialna politika bez toho aby bola stabilna ekonomika? Fico mal o mnoho lepsiu startovaciu poziciu, pretoze nemusel nic napravat a este mu pri odchode Dzurinda nechal okolo 150 miliard (na daniach). Ekonomika bezala (boli sme na tom najlepsie s V4), vo svete sme mali meno a okolite krajiny si k nam chodili pre rady ohladne reforiem.
Co tu mame dnes? Takmer 40% dlh k HDP, ktory stale narasta, naplanovany deficit verejnych financii na buduci rok 3.5 miliardy Eur, ziadne nove reformy, skandaly na tyzdennom poriadku, vypadok dani k roku 2009 (cize nedostacujuce plnenie planov v 2008), alibistov ktori sa vyhovaraju na byvalu vladu a pri tom maju MOC menit ich kroky, no nic nemenia atd..
Toto nie su subjektivne zvasty, to je realita - cisla sa daju vygooglit, alebo ak to sledujes ako sam tvrdis, tak ich ani googlit nemusis, mal by si v tom mat prehlad..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
128 komentov
Ak su stary ludia natolko silny aby mohli volit Fica, su aj natolko silny aby mohli stat v autobuse
tak preco obhajujes terajsu vladu a jej kroki???
Ešte by som chcel podotknúť mám bratranca je nezávislí pracoval už za Mečiarovej vlády a pracuje aj dnes a ten by ti vedel povedať ktorý sú najväčšie svine aj v minulej vláde aj v dnešnej. Hlavne ako si dokážu hádzať polená pod nohy len aby osočili iných ale nepozerajú aké to bude mať následky pre SR a hlavne občanov tejto krajiny.
ano vydno, sucastna vlada zrobila tolko chib(rastucii deficit slovenska, zhorsenie podnikania na slovensku, emisie....a kopec inich aferr...)
aha ale to nieje ziadna novinka
Jasné deficit(dlh) No keď chceme aspoň trocha dohnať Európu musíme niečo obetovať. Napr: dialnice tie už mali byť dávno postavené ale nič sa nestavalo od 1993 roku a kde su tie peniaze s cestnej dane keď sa len cesty opravovali. No niet ich sa rozkradli prv Mečiar rozkradol veď to vidno na tunely Branisko že od Prešova idú 2 tumely a vychádza iba jeden to je hanba toto. Tak musíme brať pôžičky keď peniaze niesu a chceme niečo budovať. Za Dzurindovej vlády rástla ekonomika ale na úkor obyvateľstva a predaja štátnych podnikov.
Neviem či sa zhoršilo podnikanie práve že po vstupe do EU sa lepšie podnika a prosperuje hlavne treba vedieť hospodáriť a podnik vydrží ale keď chce pán podnikateľ auto za 2-3 milióny tak jasné že sa zle podniká a chce žiť na vysokej nohe už od začiatku podnikania.
Emisie. Ja ako chemik ti môžem povedať že emisie nie su problémom tejto vlády ani predošlej ale celosvetový a hlavne problém ktorý vznikol už dávno len teraz sa začali prejavovať následky minulého storočia a tisícročia.
Dzurinda urobil menej ako terajsia vlada. A teraajsia vlada toho urobila dost. Ale dost veci NAHOVNO. Chapes? Dojebali co sa dalo.
Ale predsa je ešte koho voliť. Ja by som volil nové politické strany, ako napr. Most alebo Stranu zelených.
Dnes je trendom vytvárať motivujúce slogany a a ešte motivujúcejšie názvy strán, aby ľudia volili správne, lenže ľudia a vnútorný systém v každej strane je často úplne opačný a zvrátený.
Chyba je ale aj v nás. Mali by sme viac protestovať, viac štrajkovať, vo väčších masách. Zaujímať sa o ľud a štát a nie iba nadávať. Podpisovať petície za správnu vec, postaviť sa za správnu vec.
No Slováci sú národ, ktorí väčšne trpí svoj osud a vládu
o podnikanii nevies nic, tak zbitocne to budem komentovat.
co sa tika predaja emisii za...uplne smiesne ceny, to bol podvod, na ktorom sa niekto z sucasnich stran v koalicii pekne nabalil. stacii si pozriet pozadie garazovej firmi.
Keď nechceš normálne diskutovať tak mi račej ani nereaguj na moje komentáre budem ti vďačný. Lebo nemám chuť čítať s tvojej strany rečičky o tom ako ty všetko vieš a druhý nič keby si bol aspoň starší tak to akceptujem ale tak nemám rád povyšeneckých ľudí ktorý všetko už vedia si o sebe myslia. Som chcel normálne diskutovať ale ty bez toho aby si človeka vytočil nevieš. Maj sa pekne teda.
mince razia v kremnici, je to jedna z najlepsich eu mincovnii (vraj).
no letisko v ba, je pri vsetkej ucte nic, v porovnani z napr. vsz. ok, ako myslis
no ....ked myslis....kasli na to, nechcem sa hadat o nepodstatnich veciach.
to som nepovedal, len ja mam ine nazory ako ty, co sa tika politiki, tak snad to bi si mohol akceptovat. ale ako myslis, cau.
Zrusene 20 a 50 korunacky.. Akoby zdravotnictvo nebolo aj bez toho v dost velkych srackach (kazda jedna nemocnica ma milionove dlhy). Samozrejme system nebol dokonaly, dokonaly by bol keby to niektori lekari nezneuzivaju..
Kurz prvej pomoci.. Kazdy kto si robil vodicak tak vie, ako to tam chodi Zas sa niekto nabalil..
Vianocne prispevky.. Dali dochodcom 10 euro navyse. Im to nepomohlo a nas to stalo kopu milionov.
Srotovne.. Sice stat prispel do 2000 euro, no za 2000 euro sa nove auto neda kupit, co znamena ze si obycajny clovek musel zobrat uver. To je teda socialny krok, zadlzit prosteho cloveka, ktory si nevie zratat kolko je 2+2. Hlavne, ze stat prispel.. rofl
Velmi slabe, az skoro nulove cerpanie Eurofondov. Totalna neschopnost vlady..
Harabin, ktory si este ako minister spravodlivosti zakonom upevnil moc v sudnictve. Nasledne sa stal sefom najvyssieho sudu. Toto je facka pre kazdeho slusneho obcana.
Dopravcovia platia cestnu dan aj myto, ktore je momentalne este stale polofunkcne.. Hlavne, ze sa niekto nabali.
A samozrejme cez 50 kauz (klientelizmus, podvody, predrazene tendre atd), ktorymi nas nasi socialni romantici prekvapuju tyzden co tyzden
Ja akceptujem tvoje názory len ten predposledný príspevok si napísal mi to vyznelo že ty mňa neakceptuješ a že vnucuješ svoje názory. Vieš čo uvidíme po voľbách. Mne je skoro jedno že kto vyhrá. Ja si osobne myslím že o5 SMER. Ale keby vyhralo SDKU aby ste mali pokoj len som zvedavý že čo bude za ich vlády. Keď ja nehájim SMER ale zase nikto nevidíte že SDKU bolo pri moci 1998 - 2006 a vôbec nič sa nemenilo. Dialnice za 2 funkčné obdobia mohli byť postavené a kopa vecí urobených a ja vôbec som nič nespozoroval aby niečo robili. Len sa vychvaľovali že nám stúpa ekonomika no bodaj by nie keď vtedy naťahali do štátu automobilky a šetrili na čom sa dalo aby zdvihli ekonomiku. Niekoľko násobne zdvihli elektrinu, plyn, pohonné hmoty opäť na úkor ľudí ale platy rástli asi najmenej, ľuďom nič nedávali žili a budovali na ich úkor. A to vládli od mojích 9 rokov - 17 rokov čiže som už niečo sledoval že čo sa deje v politike aj ma to zaujímalo.
Chyba je hlavne po 1989 a 1993 keby sa vtedy začalo robiť ako malo, dnes by to inak vyzeralo v našom štáte. Ale sa to robilo všade tak aj u nás. Napr: Poľsko, Maďarsko, Všetko sa kradlo a nič nerobilo.
Prva Dzurindova vlada obnovovala Slovensko po tazkom Meciarizme, ktory tu bol (rozkradnute, zadlzene a skrachovane statne podniky, privatizacia doslova za korunu atd).
Druha Dzurindova vlada budovala ekonomiku (sam tvrdis, ze to tak bolo). Si myslis, ze sa da robit socialna politika bez toho aby bola stabilna ekonomika? Fico mal o mnoho lepsiu startovaciu poziciu, pretoze nemusel nic napravat a este mu pri odchode Dzurinda nechal okolo 150 miliard (na daniach). Ekonomika bezala (boli sme na tom najlepsie s V4), vo svete sme mali meno a okolite krajiny si k nam chodili pre rady ohladne reforiem.
Co tu mame dnes? Takmer 40% dlh k HDP, ktory stale narasta, naplanovany deficit verejnych financii na buduci rok 3.5 miliardy Eur, ziadne nove reformy, skandaly na tyzdennom poriadku, vypadok dani k roku 2009 (cize nedostacujuce plnenie planov v 2008), alibistov ktori sa vyhovaraju na byvalu vladu a pri tom maju MOC menit ich kroky, no nic nemenia atd..
Toto nie su subjektivne zvasty, to je realita - cisla sa daju vygooglit, alebo ak to sledujes ako sam tvrdis, tak ich ani googlit nemusis, mal by si v tom mat prehlad..