so všetkým som spokojná, keďže to išlo od srdca .....len fakt nechápem, čo mamku popadlo kúpiť mi ďalší mobil, keď dobre vie, že mi vydrží do najbližšieho piatku, alebo maximálne do silvestra
nechcem byt zla, ale vidiet ze cely cas preberali len tie bratove a na mna sa nejako zabudlo a az na poslednu chvilu mi kupili nejake kraviny ktorych mam dost a minuli za vsetko max 15 eur
ale ani som nic ine neocakavala, tak som rovno isla do tychto vianoc s tym ze budu strasne, nemozem byt s tym s kym chcem byt najviac a "darceky" boli nahovno tak naco sa ma clovek tesit..
Doma som zatiaľ spokojná a keďže viem (ale mám sa tváriť že neviem) čo dostanem u oca, tety a dedka, tak sa teším ešte viac. Sú to síce maličkosti, alebo len peniaze ale veľmi ma tešia.
úplne spokojná notebook od bračeka a tablet od mamky proste úžasne asi nikdy som sa tak netešila.. najma ked som tablet čakala najskor o rok a notebook asi tak že sama si kúpim v 25..proste prekvapili ma neskutočne najma ked si vezmem aké to muselo byť drahé..
čiže ...vianoce su o darčekoch hlavne ? ...a čím drahšie tym lepšie ? ...ako nehovorím poteši to ....ale ??? ... trochu prazdne nie ? ...čo z tabletu , noveho mobilu ...alebo neviem čoho ...keď o 2 mesiace to už bude stare a skonči to v lepšom pripade niekde na poličke ...v horšom niekde stratene
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov