neviem..ale myslím, že tu asi všetci pozerajú hlavne na výzor :/..čo tiež nie je najlepšie..inak som zvedavá, koľko diskusií o Miss a Boy BIRDZ tu ešte bude
do konca tu bude ešte dosť diskusií len neviem prečo sa to nevolá birdz girl a boy ale miss, keď miss je úplne iného charakteru ale to je jedno, viac menej len to je trochu nevyrovnané keďže dievčat je tam o dosť viac ako chalanov
@pernik podla mna by to nemalo byt len o tom, potom su tam tie otazky dost zbytocne, nie? podla mna cielom miss a boy birdz nebolo zamerat sa len na vyzor, cisto o tom by to byt nemalo, ale ok nechaj tak
chalani dosť nanič výber... ako pár kusov ujde, aj som dala dáke hlasy, no čakala som lepší výber... neviem, či sa tie najlepšie kúsky just schovávajú...
baby - včera to bolo dosť o ničom... dnes už tam boli aj lepšie kusy, no priznám sa, že som tiež očakávala niečo viac. veď uvidíme, súťaž je eštelen na začiatku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
niektoré odpovede sú úžasné =D
chalani dosť nanič výber... ako pár kusov ujde, aj som dala dáke hlasy, no čakala som lepší výber... neviem, či sa tie najlepšie kúsky just schovávajú...
baby - včera to bolo dosť o ničom... dnes už tam boli aj lepšie kusy, no priznám sa, že som tiež očakávala niečo viac. veď uvidíme, súťaž je eštelen na začiatku.
btw. ja som prihlásená tiež