ja som za legalizaciu...proste to by mohlo pomoct ukoncit krizu na slovensku..ved to je biznis jak svina a otvorili by sa dalsie pracovne miesta...a navyse alkohol je 100 krat horsi ako marijuana
nedat ju do obchodov ale povolit ju to ano.... ked sa z nej zacnu robit kolace a napoje a neviem co vsetko (cokolady) tak to nebude dobre budeme ako fetaci... nech je... nech sa nestara nikto o toho druheho ci ju fajci...
proste... teraz idu zakazat vsade cigarety a skusaju aj ich predaj... keby takto bola aj trava... je to ok... ale aby bola vsade to nie
@11 tak toto je dobrá konina. Alkoholom sa možeš prepiť ísť na výplach. Keď je človek sťatí nenormálne tak ani nevie čo robí atď. veď to všetci poznáme, ale marišky sa nedá predávkovať, to by si musela sfajčiť za vlečku...čo je dosť nereálne.Máš snej stavy , ktoré ti až tak veľmi neškodia ako alkoholické stavy.
Mám sestru v Holandsku a tam je gandža legálna.Do ich Kofee barov chodia celé rodiny na čajík a fajku gandže.Nevidím žiadny problém v tom.
Takže som za aby sa Marihuana legalizovala aj u nás.Ani my sami nevieme koľko ľudí z nášho okolia-učiteĽov,doktorov...fajčia trávu.
jj chlast je legalny a marihuana je slabsia a bezpecnejsia ako chlast podla mna a ani nema ziadne vedlajsie ucinky...jedine co sa vam moze stat po trave je ze na 3 hodiny zaspite a potom zjete vsetko co doma najdete ale ked to prezeniete s alkoholom tak je to horsie
@16 a @20 - az na dve veci, po uziti marihuany je vacsia pravdepodobnost ze ti to spusti schizofreniu ako po alkohole a marihuana je bohata pripravna poda pre ostatne drogy.. skryta mrcha
@21 to je hovadina ze marihuana je skryta mrcha poznam dost ludi co hulia uz aj 12 rokov a neni su z nich zadny fetaci to ze parkrat nieco vyskusali neznamena ze su fetaci a gandza je podla mna ovela lepsia ako alkohol ale ak by sa legalizovalal ja si nemyslim ze by ju ludia kupovali podla mna by si ju radsej doma vypestovali na zahrade ved ona sa pestuje velmi lahko a bolo by
@26 ja som spokojny aj s tym ako je teraz sak problemy som s nu nemla nikdy... akurat ze ma parkrat nahanali zasraty fizli ato je vsetko a drahsia by asi nebola zda sa my ze by bola mozno aj lacnejsia ale kdo by ju kupoval ty co ju maju doteraz by si ju pestovali a nemuseli by kupovat a pestovali by bez problemov
@26@bubulak - trava by drahsia nebola, skor naopak...vid Holandsko, kde su tie ceny lepsie ako u nas...
@28@skunk10 - neviem preco stale zijes s pocitom, ze by si tu travu nikto nekupoval...po prve si myslim, ze ak by sa tu trava dekriminalizovala (legalna nie je asi nikde), tak by nebolo povolene domace pestovanie...a keby aj, tak aj tak by sa ta trava predavala...v coffeshope mas zaruku kvality, vies presne co kupujes, mas na vyber z roznych modelov ci uz travy alebo hasisu...neviem ci by sa mi chcelo stale fajcit len to, co by som si vypestoval ja...a este k tomu pestovanie nie je zas take jednoduche, treba to vediet, ak chces vypestovat dobru travu...a nie kazdemu by sa chcelo zabavat s pestovanim...fakt nevidim dovod, preco by si tu travu nemal nikto kupovat...ja by som tam urcite chodil s kamosmi posediet a zapalit jointa, ako ked idem nieco vypit niekde...a staci sa pozriet na Holandsko, tam tie coffeshopy funguju, ludia si tu travu kupuju...a tiez netreba zabudat na to, ze velka cast zakaznikov v coffeshopoch by boli turisti...
@30@harlequin - len taka drobnost, ze v cesku nie je trava ani legalna, ani dekriminalizovana, akurat mozes mat pri sebe male mnozstvo, ale to je tak vsetko zatial...a v holandsku trava legalna nie je, je len dekriminalizovana...
@lucates kupovat pestovat to je jedno ale marihuana je proste dobra vecicka a j a to dost na hovno ze alkohol v poho mozu ludia pit a marihuanu takto zakazuju
@37@lucates vyzeras ze hulis casto... podla foto tak mi to vysvetli no... ja som si myslel ze v CR mozes kracat po ulici s jointom v hube a sa ti nemoze nic stat alebo ze mozes ist na diskoteku s 1/2G a tiez v poho... ked nie tak ma oprav... len o to mi islo
@39@harlequin - hulim viac ako casto, no na fotke zhuleny nie som z nejakeho dovodu vyzeram stale ako pod vplyvom niecoho, aj ked som cisty no ja neviem ako to presne funguje v praxi v CR...viem len, ze tam trava nie je ani legalna ani dekriminalizovana...neviem ci si mozes len tak kracat s jointom v hube po ulici, to pochybujem...vsak ani v Holandsku, kde trava dekriminalizovana je, sa nemoze fajcit na ulici...aj ked v praxi to moze vyzerat inac, ale bavime sa o zakonoch...v CR mozes mat pri sebe male mnozstvo marihuany, problem je vsak v tom, ze nie je v zakonoch udane co znamena male mnozstvo a je na samotnom policajtovi ako to posudi...kazdopadne je CR voci hulicom ustretovejsia, no dekriminalizaciu tam zatial nemaju...ale ocakavam ju v dohladnej dobe, su tlaky na jej zavedenie...tu na katolickom konzervativnom Slovensku nam vsak dekriminalizacia tak skoro nehrozi...
mariska neni droga..to je len neskodna bylinka z toho zomret nemozete...napriklad vo svajciarsku je to legalne je to skoro vo vsetkych restauraciach..a jeden sa z toho vyliecil z nejakej choroby..
@42 že vraj jeden sa z toho vyliečil? nie. VEĽA ľudí už tráva vyliečila pomáha pri anorexii, prinavráti chuť do jedla, lieči nespavosť, tráviace ústrojenstvo, účinkuje proti zvracaniu, a dokonca spomaľuje rast metastáz u ľudí trpiacich na rakovinu!!! by som rovno povedal, že je to dar od Boha ganja 4ever!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
proste... teraz idu zakazat vsade cigarety a skusaju aj ich predaj... keby takto bola aj trava... je to ok... ale aby bola vsade to nie
Mám sestru v Holandsku a tam je gandža legálna.Do ich Kofee barov chodia celé rodiny na čajík a fajku gandže.Nevidím žiadny problém v tom.
Takže som za aby sa Marihuana legalizovala aj u nás.Ani my sami nevieme koľko ľudí z nášho okolia-učiteĽov,doktorov...fajčia trávu.
@28 @skunk10 - neviem preco stale zijes s pocitom, ze by si tu travu nikto nekupoval...po prve si myslim, ze ak by sa tu trava dekriminalizovala (legalna nie je asi nikde), tak by nebolo povolene domace pestovanie...a keby aj, tak aj tak by sa ta trava predavala...v coffeshope mas zaruku kvality, vies presne co kupujes, mas na vyber z roznych modelov ci uz travy alebo hasisu...neviem ci by sa mi chcelo stale fajcit len to, co by som si vypestoval ja...a este k tomu pestovanie nie je zas take jednoduche, treba to vediet, ak chces vypestovat dobru travu...a nie kazdemu by sa chcelo zabavat s pestovanim...fakt nevidim dovod, preco by si tu travu nemal nikto kupovat...ja by som tam urcite chodil s kamosmi posediet a zapalit jointa, ako ked idem nieco vypit niekde...a staci sa pozriet na Holandsko, tam tie coffeshopy funguju, ludia si tu travu kupuju...a tiez netreba zabudat na to, ze velka cast zakaznikov v coffeshopoch by boli turisti...
@30 @harlequin - len taka drobnost, ze v cesku nie je trava ani legalna, ani dekriminalizovana, akurat mozes mat pri sebe male mnozstvo, ale to je tak vsetko zatial...a v holandsku trava legalna nie je, je len dekriminalizovana...