Ale nie, tak naozaj; nie som. IQ nie je vsetko. To by si tam musel zaaratat aj EQ test a neviem co vsetko, no a nakoniec - naco by bol Birdz, keby bol prazdny ?
Birdz si tym len poskodi, kto ma zaujem sa pri registracii niekolko minut natahovat s otazkami? Vsade sama registracia a este aj test, tak to by slo od desiatich k piatim. A za druhe, aka pridana hodnota by to bola pre Birdz? Akurat vyssia zataz na server. Prevadzkovatel nema zaujem stazit pristup, ale naopak ziskat navstevnikov, blbost v podobe stazenej registracie neodsuhlasi nik so zdravym rozumom.
Qvazi odbornici, chodte do Perexu a tam to skuste odprezentovat. A rucim Vam za to, ze tak rychlo ste schody este nezbehli.
Dajte si kakao a makovnik a nerieste absurdne veci...
Áno, ale to píšem len aby som vyjadril poľutovanie nad vyjadrovaním niektorých užívateľov. Keby ho skutočne zaviedli, ich počet by sa znížil a táto internetová stránka by pravdepodobne prestala byť aktívna.
preboha to čo zas aké kraviny vymýšľate? IQ testy???ľudia už sa konečne spamätajte a prestňte si o sebe myslieť že ste najinteligentnejší...!!!!!birdz to je už len stránka o ľuďoch, ktorí si myslia že sú tí najlepší
Tak to je riadna kravina , nie každý musí mať inteligenčný kvocient na úrovni 130 a vyššie. Blogy a fora sú podľa mňa na to aby človek vyjadril svoj názor a keby tu boli samí géniovia a mudrlanti bola by tu aj patričná nuda ...
To už rovno môžme dať povinnú kolonku pri registrácii : "Ste cigán"?
Ja by som dal robiť IQ test najskôr tým, ktorí hlasovali za ten povinný IQ test pri registrácii. Asi si totiž neuvedomujú všetky súvislosti
- Ak je tu niekto, kto zakladá blbé fóra a podobne, môže to byť pokojne inteligentný človek, ktorý len má divný zmysel pre humor. V TOMTO PRÍPADE BY IQ TEST NEPOMOHOL.
- Často tu aj vy podozrievate kopec nickov, že sú fake. Preto to pokojne môže byť niekto aspoň priemerne inteligentný, kto sa za iných okolností správa normálne (napríklad na svojom druhom nicku). V TOMTO PRÍPADE BY IQ TEST NEPOMOHOL.
- Ak by sa stalo, že by sa sem naozaj hlásil niekto, kto je tak podpriemerne inteligentný, že by tento jeho handicap nejako kazil atmosféru na Birdzi, má dve možnosti:
1. Dookola skúšať spraviť registračný IQ test, pretože tieto kvázi IQ testy, ktoré nájdete na internete, aj tak vždy dávajú vyšší výsledok, ako by vám vyšiel v ozajstnom "menzáckom" IQ teste a navyše keď si po pár dňoch spravíš znovu taký IQ test, je úplne normálne, že ti vyjde o +/- 20 bodov menej, ako predtým. Takže je možné, že na niekoľký pokus by mu to už proste vyšlo. V TOMTO PRÍPADE BY IQ TEST NEPOMOHOL. Teda je tu aj možnosť, že by ho to nejako odradilo, ale to by skôr riešil takto:
2. Dal by ten test spraviť hocikomu aspoň priemerne inteligentnému. V TOMTO PRÍPADE BY IQ TEST NEPOMOHOL.
- Ak máte niečo konkrétne proti malým deckám, tak si uvedomte, že IQ sa v každom lepšom IQ teste počíta vzhľadom na vek. Takže IQ TEST BY NEPOMOHOL.
Keď ste vy takí inteligentní, ako to že ste nezvážili takéto základné veci?
podľa mňa by to bolo k ničomu ..aj inteligentný človek sa dokáže hrať na totálneho debila a baví ho sledovať ako sa všetci nad ním rozčuľujú ...jediní ktorí by ním naozaj neprišli by boli skutoční blbečkovia ktorí to majú na papiery
Niekedy sa tu tí so called inteligentnejší prezentujú ako väčší debili než tí jednoduchší takže by to všetko nevyriešilo. Skôr by som navrhoval osobný pohovor pod dohľadom dozornej rady
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
Lebo všetky tie 11-12-13 ročné decká sú v skutočnosti fake-y.
Ale nie, tak naozaj; nie som. IQ nie je vsetko. To by si tam musel zaaratat aj EQ test a neviem co vsetko, no a nakoniec - naco by bol Birdz, keby bol prazdny ?
co ako prve urobim, ked sa bojim, ze som tehotna?
a) Zalozim forum.
b) Pockam a kupim si tehotensky test resp. si vygooglim.
@tomas nemusí to byť IQ test, stačilo by niečo typu...
Otázka: Predstav si, že si 12 ročné dievča a tvoj frajer chce, aby si sa s ním vyspala. Čo spravíš?
Odpovede:
a) spýtam sa na birdzi
b) nespýtam sa, rovno sa s ním vyspím a potom o tom napíšem blog
c) tak má chlapec smolu
...
chápeme sa, nie?
Birdz si tym len poskodi, kto ma zaujem sa pri registracii niekolko minut natahovat s otazkami? Vsade sama registracia a este aj test, tak to by slo od desiatich k piatim. A za druhe, aka pridana hodnota by to bola pre Birdz? Akurat vyssia zataz na server. Prevadzkovatel nema zaujem stazit pristup, ale naopak ziskat navstevnikov, blbost v podobe stazenej registracie neodsuhlasi nik so zdravym rozumom.
Qvazi odbornici, chodte do Perexu a tam to skuste odprezentovat. A rucim Vam za to, ze tak rychlo ste schody este nezbehli.
Dajte si kakao a makovnik a nerieste absurdne veci...
To už rovno môžme dať povinnú kolonku pri registrácii : "Ste cigán"?
Taká istá diskriminácia....
- Ak je tu niekto, kto zakladá blbé fóra a podobne, môže to byť pokojne inteligentný človek, ktorý len má divný zmysel pre humor. V TOMTO PRÍPADE BY IQ TEST NEPOMOHOL.
- Často tu aj vy podozrievate kopec nickov, že sú fake. Preto to pokojne môže byť niekto aspoň priemerne inteligentný, kto sa za iných okolností správa normálne (napríklad na svojom druhom nicku). V TOMTO PRÍPADE BY IQ TEST NEPOMOHOL.
- Ak by sa stalo, že by sa sem naozaj hlásil niekto, kto je tak podpriemerne inteligentný, že by tento jeho handicap nejako kazil atmosféru na Birdzi, má dve možnosti:
1. Dookola skúšať spraviť registračný IQ test, pretože tieto kvázi IQ testy, ktoré nájdete na internete, aj tak vždy dávajú vyšší výsledok, ako by vám vyšiel v ozajstnom "menzáckom" IQ teste a navyše keď si po pár dňoch spravíš znovu taký IQ test, je úplne normálne, že ti vyjde o +/- 20 bodov menej, ako predtým. Takže je možné, že na niekoľký pokus by mu to už proste vyšlo. V TOMTO PRÍPADE BY IQ TEST NEPOMOHOL. Teda je tu aj možnosť, že by ho to nejako odradilo, ale to by skôr riešil takto:
2. Dal by ten test spraviť hocikomu aspoň priemerne inteligentnému. V TOMTO PRÍPADE BY IQ TEST NEPOMOHOL.
- Ak máte niečo konkrétne proti malým deckám, tak si uvedomte, že IQ sa v každom lepšom IQ teste počíta vzhľadom na vek. Takže IQ TEST BY NEPOMOHOL.
Keď ste vy takí inteligentní, ako to že ste nezvážili takéto základné veci?
Tá anketa bola založená len ako vedľajší účinok nadmernej nervozity z prijebaných užívateľov
Recesia fór nazvite to ako chcete
Vy si myslíte že ja alebo tí ľudia čo hlasovali za áno sú tak jebnutí aby si mysleli že nejaký IQ test aj bude alebo čo?
Maximálne dve tri deti su fake...
Je ich dosť ozajstných, ale je ich aj dosť neozajstných.