radsej by som tu mal 1000 vojakov NATO,ako jedneho Rusa
... a okupovat nas logicky nemozu, kedze aj my sme clenom NATO..
cela ta anketa je len na vyvolanie trapnych hadok z tvojej strany
@freestyler01 Boli sme tiež aj Členmi Varšavskej zmluvy a to čo v roku 1968 bolo sa považuje za okupáciu. Tak logicky mi vychádza že keby tu vstúpili vojska NATO je to tiež okupácia....
@james144 Hrôza čo.. Potom môžme pokojne poprieť že tu v roku 1968 bola nejaká okupacia lebo tiež sme mali záväzky voči Varšavskej zmluve rovnako ako voči NATO...
@trash asi chlapci pochopili, ze sa sami odkurili, vraj to nemoze byt okupacia lebo sme nato ... takze predsa to len v 68 bola bratska pomoc ... a to presne rovnako blby je cely zapad
@deeo ubytovali by ich prečo nie... Tak ako ubytovali nemeckých vojakov za druhej svetovej vojny. Lenže Marky boli iný peniaz ako ten toaleťak dolár...
@tecumseh dalsi kokotko ? ... citaj co pisem, reagoval som na @2 ... kde pise, zeby to nebola okupacia kedze sme clenom NATO ... keby sa to posudzovalo podla toho tak 68 tiez neni okupacia, boli sme clenom Varsavskej zmluvy ... ako ta moze okupovat zoskupenie, ktoreho si clenom ? .. ja som s tym ale neprisiel, to on a potom jeho kamos v @4
@trash@deeo
ty tu mas dve nicky? alebo ste milenci/najlepsi kamarati?
velmi dobry argument. bohuzial opat mi to vychadza, ze ak sa chceme vyhnut dalsej ruskej okupacii, ochrana nato je najlepsim sposobom
@trash ako ... keby sa na nasu vychodnu hranicu zoradili rusi a na zapadnu vojska nato ... uz vidim totu obciansku vojnu tu medzi nami ... sak vlastne to iste co je teraz na UA
@tecumseh keď ti delostrelecký granát made in USA roztrhá riť tak sa to vôbec nemôže porovnávať z rokom 68 lebo v špitáli ti tí istí čo po tebe strieľali dajú snickers že?
@freestyler01 Takže podľa toho čo tu píšeš potom nebola žiadna okupacia v roku 1968.. Blahoželám že to tak berieš... Keby nás chceli dnes Rusi podmaniť tak to urobia už dávno.
@deeo neser si do huby, nacisti boli spojenci s ruskom v druhej svetovej..molotov ribbentrop ti nic nevravi? kto zautocil na polsko? zeby rusi a nemci?
bohuzial rusi neboli velmi bystri, a nevsimli si, ze ich nemci zradili...
nechce sa mi tu opat davat dlhe vysvetlujuce komenty o tom ake je usa zle, usa riadi nato a EU, zhodujem sa presne s tym co povedala cina ked Snowden ukazal svetu koho kazdeho monitoruje, sleduje, odpocuva cia-usa je najvacsi diabol na svete. tolko len od hadiehomistra
@freestyler01 Tak to aj Francúzi aj Briti boli z Hitlerom kamaráti veď kto mu pomohol k moci a kto podpísal mníchovskú dohodu bez prítomnosti zástupcov ČSR?
Vy paka. Ak by tu vojska krajin NATO vpadli v noci, obsadili vladne budovy a infrastukturu a veducich predatavitelov statu by uniesli tak by to bola OKUPACIA. Mate pocit ze nieco take sa tu deje? Uz NATO niekoho okupovalo? Dajte sa liecit.
@freestyler01 ja mam iq dost vysoke a narozdiel od teba chapem dobre suvislosti, si sa proste ukazal v @2 jak total chuj a urazkami to uz neschovas kamo
@freestyler01 tvoje argumenty sú úplne mimo. Vyťahuješ len to čo sa ti hodí napríklad ten pakt o neútočení ale že nás Briti a Francúzi zradili a vydali nás Nemcom pri mníchovskej dohode o tom nekecáš. napríklad USA a iné západné mocnosti zásobovali nacistické Nemecko ropou do roku 1943 o tom asi nevieš.
@james144 Hej Okupovalo, Južnú Koreu, Vietnam, Laos, Panamu, Grenadu, Juhosláviu, Irak a Afgánistan.. Ešte ti mám spomenuť koho NATO okupovalo alebo okupuje? Či si fakt total chuj že to berieš ako humanitárnu pomoc od Západu?
@deeo uz druhykrat ma tu urazas. nezabudaj, ze nic neobmedzuje slobodu slova viac, nez rozbita huba.
@trash tebe sa tvoje argumenty nehodia? no ani velmi nie, kedze USA su otvoreny trh, a firmy mozu zasobovat koho chcu, ak za to dostanu zaplatene - narozdiel od komunistov.
s mnichovskou dohodou mas pravdu, ked ta to potesi
@freestyler01 to co bolo ? pokus o vyhrazku ? chlapecku, sa spamataj jasne ? ... pocitacova hra kde sa mozes jedine hrat na frajera a realita, to je trocha rozdiel
@freestyler01 Veď toto čo si ty uviedol o voľnom trhu USA bolo aj RVHP vo východnom bloku.. Firmy dostanú zaplatené ale pochybujem že ľudia ktorý v tých firmach robia dostávajú dostatočne zaplatené...
Zopakujem to. Deje sa nieco ako okupacia zo strany NATO na Slovensku? Nie. Existuje nieco co by tomu nasvedcovalo? NIE. Tak o com tu tocite? KAZDY normalny clovek je PROTI okupacii. Ale porovnavanie teoretickej pritomnosti sil NATO ako sucast kolektivnej obrany s okupaciou v 68? Lobotomia.
@james144 USA tlačia na Česko a Slovensko aby sme si tu vpustili pozemné vojska NATO.. Láskavo mi vysvetlí v čom by bolo lepšie mať tu NATO ako Rusov v 68. A nepopieraj toľko vojnové zločiny USA... Ak prítomnosť v nejakej krajine NATO nepovažuješ za okupáciu ja pokojne nemusím považovať za okúpaciu prítomnosť Rusov v cudzej krajine...
Znova sa nám tu zišla skupinka krčmových expertov a odhaľovačov pravdy. Šťastím je však to, že tieto kreatúry človeka už so svojej podstaty sú a vždy len budú bezmocnými, marginálnymi nulami, ktorých moc začína aj končí práve pri ich brechaní na internete.
@h8r aqj ja som poznal takých čo v zahraniči utierali starým ľuďom riť a mysleli si že požrali všetku múdrosť sveta... Vyď obhajovatelia politiky západu...
@deeo Nie, nech sa plebs baví. Aj tak mu nič iné nezostáva. Ale vyznieva to komicky, keď sa tú ľudia snažia pôsobiť inteligentne používaním latinských slovíčok, pričom ich význam sami nepoznajú.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
... a okupovat nas logicky nemozu, kedze aj my sme clenom NATO..
cela ta anketa je len na vyvolanie trapnych hadok z tvojej strany
ty tu mas dve nicky? alebo ste milenci/najlepsi kamarati?
velmi dobry argument. bohuzial opat mi to vychadza, ze ak sa chceme vyhnut dalsej ruskej okupacii, ochrana nato je najlepsim sposobom
bohuzial rusi neboli velmi bystri, a nevsimli si, ze ich nemci zradili...
ostatne argumenty som uz vysvetlil
@trash tebe sa tvoje argumenty nehodia? no ani velmi nie, kedze USA su otvoreny trh, a firmy mozu zasobovat koho chcu, ak za to dostanu zaplatene - narozdiel od komunistov.
s mnichovskou dohodou mas pravdu, ked ta to potesi
@deeo
neprekrúcajte a nevykreslujte veci jak sa vám hodia
Spametajte sa ludia toto prekracuje vsetky medze.