vlastne, možno ani nie, keď nám to tu celé uzavrú z dôvodu bezpečnosti, ale tak čo, povedzme, že je mi to stále rovnako jedno. nemám byť prečo proti a nemám byť prečo za a kopa ľudí určite rovnako.
@tenario nemám v piči všetko čo sa deje na slovensku ale vec ako pápež je mi fakt ukradnutá.
btw určite nezabrániš tomu aby sa nevyjadrovali aj ľudia ktorým je to jedno.
A je úplne jedno či máš nick tenario alebo chucknorrisjemojtatkotakzebachanahubulebobudezle tak či tak sa vždy nájde niekto taký kto sa vyjadrí aj keď ho téma nijak neonteresuje.
A též sem jej vyprávala že nech sem nelozí (iba taký dodatok že som veriaca a chodím do kostola samozrejme z donútenia a verím v Boha ale v cirkev ne tak nech ostane tam kde je. )
@schizoofrenik ok ved komu spravi dobre ze napise ze mu je to jedno tak pohoda ja to beriem . Ale tuto anketu som zalozil, preto lebo chcem vediet kolko ludi je za alebo proti. Je mi uplne jasne ze sa s tym neda nic robit, ale mna zaujima nazor ludi na danu vec. To je vsetko.
@tenario@3 Nemám všetko, čo sa deje na Slovensku v péčku, ale neviem, ako sa niečo zmení podľa toho či príde, alebo nie. Veriaci, ktorí ho majú radi, sa potešia, neveriaci si ani nevšimnú, že tu bol, v zahraničných novinách sa objaví kratučká správa o návšteve pápeža na Slovensku, väčšina cudzincov si ju buď neprečíta, alebo ak aj áno, nebudú ani len tušiť, kde sa to ten pápež vlastne nachádza a skupina ľudí bude mať z toho stresy, lebo budú musieť zabezpečovať pápežovu bezpečnosť a nejaké priame prenosy ak tu bude mať aj omšu a budú radi keď odíde. Nijaký výraznejší prínos ani škodu v tom nevidím...
lenže to je hlavne otázka viery, ako to povedala rozdelila @galinka , a pápež je okrem hlavy cirkvi aj hlavou štátu, tak sa môžu prípadne riešiť nejaké zmluvy
do pici ale ze som cakal ze to tento clovek zalozil, kurva ked ti tak vadi ze sem dojde papez tak mu chod dat svojim umelohmotnym obatenym krizom po hlave hned jak vystupi z lietadla -.-
@tenario... zalezi od veriacich ci sa tie peniaze vratia... vies kolko tych nabozenskych nezmyslov sa tam preda???ak sa to dobre zvladne tak to nemusi byt stratove a ludia na jeho navsteve mozu zarobit , plus co je na nezaplatenie je zviditelnenie Slovenska.
@etelnair je to tema ako kazada ina a aspon ma svoju pointu, ked ti vadi ze sa clovek nieco v ANKETE opyta (co sa vacsinou v anketach robi) tak to uz je tvoj problem. A neviem co sem pleties obrateny kriz Tebe vadi kazda jedna diskusia a kazda jedna anketa ako vsimam Nemaj potrebu sa vyjadrovat ked sa to nehodi
@tenario to je pekne ze si vsimas, ja si zas vsimam ze ohladom cirkvi a nabozenstva a vsetkeho okolo toho nerozmyslas triezvo a pragmaticky jak si myslis ty ale normalne jebnuto...keby dosla anglicka kralovna a stalo by to take iste peniaze urcite by si sa nesiel jebat hned s anketou ze preco
@33 urazil som ta mojou otazkou? Urazil som papaeza? Urazil som veriacich? Ja myslim ze nie. Tak netrep a vyjadruj sa k teme a ked nechces, tak radsej sem nepis nic.
@tenario netriezve je to asi kvoli tomu ze clovek nemusi diskusiu este ani otvorit a uz vie kto ju zalozil jak ked vidim diskusiu o pravicovom zlepenci a vidim ze to je sven, to iste aj tuto
dalej sa mi zda netriezvy vyber moznosti a celkovo otazka ci sme za to, lebo je dopredu jasne ze mladi ludia nebudu hromadne oznacovat ano, nakolko ich to nejako neinteresuje a urcite nikto z birdzakov nebude stat na letisku v prvej rade...ti co oznacia ano oznacia ano preto, lebo sa im to zda ako vcelku pozitivna vec ale prakticky im to je jedno...ta moznost je mi to jedno tam mala byt, tak ako je pri volbach moznost zdrzat sa hlasovania...."Komu je to jedno nech sa nevyjadruje" -.- akurat na to dobre aby viac ludi oznacilo nie a spolu s tebou sa hralo na silno protikrestanskych, proticirkevnych a protivsetko lebo je to kurva cool.....vazne, keby mala za tie iste peniaze dojst anglicka kralovna tak by to tym ludom nevadilo a nakoniec by nikto ani nevedel preco mu papez vlastne vadil
@etelnair pozri si kedy som naposledy zalozil nejaku "krestansku " temu lebo ja si nepamaatam ale je to uz velmi davno Kralovna a papez je sakra velky rozdiel (v prinose niecoho nasmu statu)
@h8u sak dobre ...len taki jak napriklad tomas a ostatni pisali, proste je mu to jedno a keby mohol tak oznaci ze je mu to jedno...takto si vyberie bud ze nevidi na tom nic zle a da ano, alebo zacne tenariovat a da nie...ja som nedal radsej nic
@etelnair@40 nabuduce napisem specialne pre teba do nadpisu "ti ktorim je to jedno nevyjadrujte sa a proste ignorujte moju diskusiu" dufam ze budes spokojny.
@tenario aj tak si tu stale najvacsi bojovnik proti cirkvi akoze kralovna a papez neni az tak sakra velky rozdiel, cely svet nema papeza za takeho pajaca jak ty
@41 dopice ale aj to ze je to cloveku jedno alebo ze ma k tomu neutralny postoj je tiez nazor, to neznamena ze ma v pici co sa na slovensku deje jak si pisal vyssie
rozosmiala ma otazka.. ci sme za to.. on ked bude mat prist pride ci za to sme alebo nie.. a ja hovorim nech pride.. bola som v brne ked tam bol a bolo super
Ano som zato,prečo nie?...sa vám nepáči že sú to vyhodené peniaze ale že nás politici obrali o milióny vás nežere,a myslím že niečo sem aj pritečie príde kopec ľudí aj zo zahraničia,napr. Poľsko,silno veriaci štát,myslím že tí ľudia aj niečo utratia tak myslím že to nie je až taká tragédia,a pre tých silno veriacich a je ich viac ako celý birdz dokopy to je niečo čo asi vy niektorý tu neveriaci nepochopíte,pretože oni to prežívajú hlavne s tej duchovnej stránky.....
je to KDH robota a toho hitlera dzurindu z východu, ktorý sa mu pchajú do riti a to len preto aby sa zviditeľneli na slovensku, aký sú veľký humanisti, kresťania a pritom sú to falošné svine, ktoré kradnú a za ečko by sa aj zabíjali......všetko je to hajzel politika...
Pán Boh všetko vidí a sedemkrát sa im tie špinavosti vrátia..........filip
je mi to fakt dosť jedno. už tu raz bol, ale ten predchádzajúci ešte a moju jedinú spomienku z toho dňa tvorí to, žesom spadla na schodoch na supermana a roztrhla som si rifle. asi tak.
bude nas to stat zas len peniaze tak, ako naposledy. Veriacich je u nas aktivne 18%, mozem to kaslat. Ked chcu, nech idu do Vatikanu, tam im zamava z balkona barskedy.
@tenario myslim si, ze vsetci ti ludia co pridu, nebudu niekde ubytovani, a nebudu jest? podla mna sa to na daniach z predaneho tovaru a poskytnutych sluzieb vrati do statnej pokladnice
Z diplomatického hľadiska je to takmer urážka poctivej katolíckej krajiny, na ktorú sa Slovensko hrá...........a to by pápež mal aspoň zo slušnosti oceniť.
@blacktears neviem presne samozrejme zee nie ale bude to stat velke peniaze..naprikald Briti prostestovali nechceli ho tam pretoze by ich to stalo priblizne 20 miliónov eur. Neviem kolko by to stalo Slovensko ale urcite nic zaanedbatelne
@tenario to je dost, ale stale je tu daka navratnost ako som pisal ja. a este okrem toho, cela navsteva ma aj diplomaticky charakter, ako tu @flemi (a mozno aj ini pisali), takze sa mi zda byt pritiahnute za vlasy, aby sme odmietali navstevu hlavu jednej z najmienkotvornejsich krajin sveta.
(najmienkotvornejsia je dost zlozite slovo existuje vobec?
no najprv som si povedala, ze mi je to uplne jedno, ale ked som si precitala komenty, tak az potom mi docvaklo, ze niekto to musi zacvakat, takze som proti
statny deficit to neznizi, ludia nezmudreju, cigani nepodo...nepodoja blizneho svojho...
nech tie peniaze co by vyhodili na jeho navstevu ... nech ich daju mne... ja uz pojdem miesto neho sa povozit mobilnom akvariu a aj na namestie pojdem roztiahnut ruky pred ludmi.
len pre informaciu, posledna navsteva papeza stala 80 milionov korun. a povedzme si otvorene, pride ako vyslanec ministatiku vatikan, alebo ako lider nabozenstva? cirkev dostava peniaze od slovenska, teda aj vatikan, a este ideme platit cloveka ktory kryl pedofilov, kam sme sa to dostali.
podla mna su peniaze ktore sa na to vynalozia vyhodene do luftu, kolkym nemocniciam chyba vybavenie? ako vela je utulkov pre bezdomovcov a zatulane zvierata? v akom stave byva mestska zelen? kulturne pamiatky? skoly?
cirkev ma obrovske majetky ktore sme im po *89 vratili, a este im platime dane vsetci ci s nimi suhlasime ci nie, sice maju ist na vsetky cirkvi no povedzme si otvorene, komu toho ide najviac?
neboli by tie peniaze lepsie vyuzite inde?
viete co by bolo prekvapenie?
ak by sa papez zachoval ako Jezis, navstevu by si zaplatil sam a peniaze urcene na jeho navstevu by odporucil pouzit povedzme na detsku onkologiu. v tedy by som bol medzi prvymi co by sa tisli pri jeho prichode aby som mu zamaval
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
89 komentov
vlastne, možno ani nie, keď nám to tu celé uzavrú z dôvodu bezpečnosti, ale tak čo, povedzme, že je mi to stále rovnako jedno. nemám byť prečo proti a nemám byť prečo za a kopa ľudí určite rovnako.
btw určite nezabrániš tomu aby sa nevyjadrovali aj ľudia ktorým je to jedno.
A je úplne jedno či máš nick tenario alebo chucknorrisjemojtatkotakzebachanahubulebobudezle tak či tak sa vždy nájde niekto taký kto sa vyjadrí aj keď ho téma nijak neonteresuje.
prinajhoršom sa vždy vyjadrím aspoň ja.
A též sem jej vyprávala že nech sem nelozí (iba taký dodatok že som veriaca a chodím do kostola samozrejme z donútenia a verím v Boha ale v cirkev ne tak nech ostane tam kde je. )
SR sa nezviditelny lebo tento pan cestuje prakticky stale niekam, nic vynimocne
abo nech potom zavolaju aj rabina, muezzina a marilyna mansona
dalej sa mi zda netriezvy vyber moznosti a celkovo otazka ci sme za to, lebo je dopredu jasne ze mladi ludia nebudu hromadne oznacovat ano, nakolko ich to nejako neinteresuje a urcite nikto z birdzakov nebude stat na letisku v prvej rade...ti co oznacia ano oznacia ano preto, lebo sa im to zda ako vcelku pozitivna vec ale prakticky im to je jedno...ta moznost je mi to jedno tam mala byt, tak ako je pri volbach moznost zdrzat sa hlasovania...."Komu je to jedno nech sa nevyjadruje" -.- akurat na to dobre aby viac ludi oznacilo nie a spolu s tebou sa hralo na silno protikrestanskych, proticirkevnych a protivsetko lebo je to kurva cool.....vazne, keby mala za tie iste peniaze dojst anglicka kralovna tak by to tym ludom nevadilo a nakoniec by nikto ani nevedel preco mu papez vlastne vadil
Asi som jeden z birdzákov, ktorý by pokojne stál na letisku v prvej rade a jednoznačne mi to nie je jedno.. To len tak, na okraj.
ked pride na sk tak odpadne
..kvak..
To že dojde bude akorát nás stáť peniaze nech ostane doma....
Pán Boh všetko vidí a sedemkrát sa im tie špinavosti vrátia..........filip
osobne sa mi terajši pápež nie je po srsti...
Len nechápem prečo sa mu sem chce trepať
ja som sa nejak o to nezaujimal, ale ak mas dake informacie, na ktorych zakladas tvrdenie, ze do toho pojde kurva vela penazi, tak ho sem daj
Z diplomatického hľadiska je to takmer urážka poctivej katolíckej krajiny, na ktorú sa Slovensko hrá...........a to by pápež mal aspoň zo slušnosti oceniť.
Medzinárodné vzťahy majú svoje pravidlá.......
(najmienkotvornejsia je dost zlozite slovo existuje vobec?
Ale nie som proti, šla by som sa na neho pozrieť.
je to historicky získaná ,,alergia na panstvo"
slovanská pohostinnosť sa nám síce vypomstila, ale feudalizmus pominul a myslím, že je na čase napchať pár významných krkov........
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
a ne nechcem ho tu.
statny deficit to neznizi, ludia nezmudreju, cigani nepodo...nepodoja blizneho svojho...
nech tie peniaze co by vyhodili na jeho navstevu ... nech ich daju mne... ja uz pojdem miesto neho sa povozit mobilnom akvariu a aj na namestie pojdem roztiahnut ruky pred ludmi.
ruky podotykam.
podla mna su peniaze ktore sa na to vynalozia vyhodene do luftu, kolkym nemocniciam chyba vybavenie? ako vela je utulkov pre bezdomovcov a zatulane zvierata? v akom stave byva mestska zelen? kulturne pamiatky? skoly?
cirkev ma obrovske majetky ktore sme im po *89 vratili, a este im platime dane vsetci ci s nimi suhlasime ci nie, sice maju ist na vsetky cirkvi no povedzme si otvorene, komu toho ide najviac?
neboli by tie peniaze lepsie vyuzite inde?
viete co by bolo prekvapenie?
ak by sa papez zachoval ako Jezis, navstevu by si zaplatil sam a peniaze urcene na jeho navstevu by odporucil pouzit povedzme na detsku onkologiu. v tedy by som bol medzi prvymi co by sa tisli pri jeho prichode aby som mu zamaval
typicky priklad slovaka, pasivita a nechut riesit problemy ktore sa tykaju vsetkych